Astrologie

#cadouri #bani #generozitate #economie #astre #cheltuieli #strategii

Banii tai in decembrie, in functie de zodie

In decembrie, banii tai sunt cel mai delicat subiect dintre toate. Bugetul personal este mai "agresat" ca niciodata de necesitati firesti de la care nu poti face rabat: cadouri, decoratiuni, alimente scumpe sau petreceri. Iata ce spun astrele despre situatia ta financiara din decembrie, cand banii conteaza mai mult decat in oricare alta perioada a anului.

Berbec

Astrele au, pentru tine, doua vesti: una buna si una proasta. Vestea buna este ca ai toate sansele sa castigi bani frumosi luna aceasta, prin colaborari suplimentare sau prime, cadouri banesti de la rude etc. Vestea proasta este ca exuberanta ta in cheluieli va fi pe masura castigurilor, deci vei irosi o mare parte din banii pe care ii primesti.

Taur

Mai mult decat niciodata, in decembrie esti hotarat sa produci bani. Gasesti poate o idee de afaceri, faci tranzactii avantajoase, speculezi conditiile pietei si cauti constant posibilitati sa rotunjesti venitul familiei. Iar pentru ca pofta ta de economisire este atat de mare, tentatia de a risipi banii castigati iese din discutie.

Gemeni

Vesti bune pentru Gemeni in decembrie: apar din senin venituri-surpriza, sub forma de bonusuri si cadouri, care sa rasplateasca munca minunata a nativilor din restul anului. Modesti si avizi de clipe linistite, Gemenii exclud calatoriile si petrecerile consumatoare de bani, astfel ca vor ramane cu portofelul plin pana in 2013.

Rac

Racii se pot pregati pentru cea mai buna luna a anului pe plan financiar. Prezenta Soarelui si a planetelor Mercur si Venus in casa muncii acestei zodii aduce cu sine succes financiar deplin, promovare in functie sau recunoasterea unor merite deosebite si recompensarea lor pe masura.

Leu

Leii uita de cumpatare in decembrie, intrucat iau in serios spiritul sarbatorilor la romani, cu belsug in toate. La inceputul lunii, nativii in Leu isi pregatesc casa de sarbatori cu cele mai scumpe accesorii. In a doua jumatate a lunii, nu mai contenesc sa investeasca in cadouri, pana in punctul in care raman fara resurse.

Fecioara

Contrar asa-zisei zgarcenii a zodiei, Fecioarele isi pierd cumpatul in cheltuieli in a doua jumatate a lunii decembrie. Daca in primele saptamani ale lunii, contul Fecioarelor ramane saracacios, primele si veniturile consistente incep sa apara spre sfarsitul lui decembrie. Cu acest prilej, Fecioarele incep sa isi permita investitii curajoase, deci se expun riscului de faliment mai mult decat cred.

Balanta

Balantele nu se pot plange de lipsa banilor in decembrie, insa nici nu pot sustine cheltuieli de cinci stele. Nativii care lucreaza in comert au cele mai mari sanse de a face performanta. Orice venit suplimentar va merge, in cea mai mare parte, catre familie, copii sau persoane apropiate.

Scorpion

Luna decembrie nu aduce pentru tine surprize deosebite pe plan material, poate doar mici succese in afaceri, tranzactii sau alte forme de speculatie economica. In rest, sumele castigate iti ajung strict pentru satisfacerea micilor mofturi de sarbatori, fara sa te mai bogat sau mai sarac decat de obicei.

Sagetator

Simti nevoia sa arunci cu banii in stanga si in dreapta, pentru a le arata tuturor cat de bine o duci si cum iti place sa petreci in abundenta. In acelasi timp, constiinta iti dicteaza ca ar trebui sa gasesti surse suplimentare de venit, pentru a face fata avantului in cheltuieli. Ai grija la pariuri si la alte masuri periculoase de a face bani, nu se intrevede un noroc neasteptat in acest sens!

Capricorn

Nu te caracterizeaza in general cheltuielile extravagante, insa luna decembrie te surprinde intr-o dispozitie mai generoasa ca oricand. Pana de Anul Nou, vei ramane cu portofelul gol, ceea ce te va determina sa iti construiesti noi strategii de economisire in 2013, pentru conturi mai consistente.

Varsator

Cand altii raman fara bani, tu te imbogatesti. Acesta este cadoul astrelor pentru tine, care sunt deosebit de favorabile situatiei tale financiare. Vei avea resurse bogate de sarbatori, vei primi multe cadouri si te vei bucura din plin de farmecul sarbatorilor, fara sa te chinuie grijile banesti.

Pesti

Dupa luna noiembrie in care ai tot avut motive sa scoti bani din cont, decembrie vine cu mai multa liniste financiara pentru tine. Ai sanse mari de prime de la serviciu, mosteniri neasteptate sau economii pe care nu le-ai planuit in avans. Anul Nou te va surprinde intr-o stabilitate financiara de invidiat!

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din astrologie-zodii

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro