Astrologie

#zodiac #bijuterii #zodii #stilul zodiei #bijuterii zodii #pietre norocoase

Bijuteriile preferate ale zodiilor

Balanta adora bijuteriile, in timp ce Berbecul prefera sa faca altceva decat sa admire un colier sau o pereche de cercei. In functie de zodia in care s-au nascut, nativii celor 12 semne zodiacale acorda o atentie mai mare sau mai mica acestor accesorii, in functie de gusturile si stilul lor de viata.

Iata in continuare bijuteriile preferate ale zodiilor:


Bijuterii Berbec


Berbecul nu este un fan al bijuteriilor deoarece este o fire sportiva si nici nu se pricepe sa aiba grija de un lantisor sau o pereche de cercei. Conform horoscopului pietrelor pretioase, Berbecilor li se potrivesc bijuteriile cu diamant sau opal. Berbecul nu poarta niciodata mult timp o bijuterie.


Bijuterii Taur


Taurul adora bijuteriile si nu se multumeste decat cu ce este mai bun. Prin urmare, Taurul nu opteaza niciodata pentru bratari de lemn, oricat de fin lucrate ar fi ele. Acesta alege bijuteriile de platina sau aur. Nu de putine ori, Taurii au bijuterii mostenite pe care le pretuiesc. Taurului i se potrivesc bijuteriile cu smarald sau safir.


Bijuterii Gemeni


Nativul Gemeni este fascinat de bijuterii, insa interesul lui nu are legatura cu moda, ci mai degraba cu geologia. Gemenii prefera mai mult sa vorbeasca despre bijuterii decat sa le poarte. Pentru un nativ Gemeni, cele mai potrivite bijuterii sunt cele facute cu agate, ametist si alexandrit.


Bijuterii Rac


Racul este un romantic si orice bijuterie eleganta il face sa viseze la o declaratie de dragoste si o noapte de iubire. Pentru Rac, nimic nu este mai romantic decat albul unei perle sau pasiunea unui rubin. De asemenea, acestui nativ i se recomanda piatra lunii. Racii pretuiesc bijuteriile mostenite.


Bijuterii Leu


Pentru Leu s-au inventat bijuteriile de milioane de dolari. Leul considera ca nicio bijuterie din lume nu este prea buna pentru el. Leul se simte atras de diamante, insa i se potrivesc si bijuteriile cu sardonix, jad si peridot. Leul nu va cumpara niciodata argint cand poate avea aur sau platina.


Bijuterii Fecioara


Fecioara poarta putine bijuterii, in general pe cele primite odata cu logodna si casatoria. Nativii zodiei aleg bijuteriile simple si discrete, de preferinta din argint. Pentru Fecioare, sunt recomandate bijuterii cu agate, zirconiu sau safir.


Bijuterii Balanta


Balanta adora bijuteriile de tot felul. Nativii Balanta sunt pur si simplu indragostiti de bijuterii si isi cumpara constant astfel de accesorii, de toate felurile, de la cele ieftine la cele scumpe. Pentru Balante, sunt recomandate bijuteriile cu jasp, opal sau safir.


Bijuterii Scorpion


Scorpionul este sedus de o bijuterie scumpa si eleganta, la care putina lume are acces. O bijuterie unicat il face pe nativ sa se simta puternic, sexy, plin de sarm. Pentru Scorpioni se recomanda bijuteriile cu perle, topaz sau citrin.


Bijuterii Sagetator


Sagetatorul nu este foarte interesat de bijuterii, insa isi accesorizeaza tinuta la ocazii speciale. Nativii nu cumpara aproape niciodata bijuterii si nici nu prea au grija de ele. Sagetatorilor li se potrivesc bijuteriile cu lapis lazuli, onix sau peruzea.


Bijuterii Capricorn


Capricornii sunt genul de nativi care prefera bijuteriile vintage, facute din materiale naturale, de la lut pictat la lemn. Atunci cand situatia financiara le-o permite, nativii indraznesc sa achizitioneze si o bijuterie scumpa. Capricornilor li se potrivesc smaraldul si granatul.


Bijuterii Varsator


Varsatorii privesc bijuteriile ca pe niste accesorii interesante, uneori si ca pe o corvoada, alteori, in functie de starea de spirit. Varsatorii nu sunt genul care sa poarte zi de zi acelasi lant sau inel, dimpotriva: se plictisesc repede sau li se pare ca se sufoca. Ametistul si hematitul sunt pietrele potrivite pentru ei.


Bijuterii Pesti


Pentru Pesti, bijuteriile sunt accesorii fascinante la care isi permit doar sa viseze. Pestii nu vor sa dea banii pe bijuterii, insa incearca diverse inele si bratari de la prieteni. Pentru acesti nativi, pietrele norocoase sunt hematitul, jadul si acvamarinul.

Sursa foto: millionlooks.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din astrologie-zodii