Astrologie

#buchete de flori #flori #predictii #zodii #astrologie

Buchete de flori in functie de zodie. Ofera-i un cadou floral care sa o dea pe spate!

Iti place sa le daruiesti buchete de flori impresionante persoanelor dragi? Acesta este unul dintre cele mai frumoase gesturi pe care le poti face pentru oamenii pe care ii admiri, iar daca vrei sa le oferi un cadou floral de care sa-si aduca aminte toata viata, tine cont de zodia in care s-au nascut.

Fiecare nativ are anumite preferinte, asa ca nu ai cum sa dai gres daca ii daruiesti florile care il reprezinta. De aceea, in randurile urmatoare iti prezentam ce buchete de flori sa oferi in functie de zodia femeii care le primeste:

Berbec

Nativele din aceasta zodie sunt indraznete, descurcarete si pline de energie, asa ca trebuie sa le oferi un buchet care sa reflecte personalitatea lor. Asadar, pentru femeile Berbec poti alege buchete de trandafiri galbeni sau buchete de lalele si frezii colorate.

Taur

Taurilor le plac lucrurile scumpe si sunt incantati de cadourile de lux. De aceea, pentru o femeie Taur este recomandat sa alegi un buchet cu 101 de trandafiri sau un buchet de lalele. Cu acest cadou floral, o vei impresiona garantat!

Gemeni

Nativele acestei zodii se plictisesc rapid, asa ca le place sa fie surprinse cu daruri inedite. Asadar, nu le oferi femeilor Gemeni buchete de flori simple, clasice, ci opteaza pentru combinatii deosebite. De exemplu, poti alege de pe site-ul florariei online Florandes.ro un buchet de trandafiri portocalii si anthurium sau poti opta pentru un buchet compus din minitrandafiri si alstroemeria.

Rac

Racii sunt emotivi si au nevoie de multa atentie din partea persoanelor din jur. Nativele acestei zodii prefera darurile simple, dar cu semnificatie, asa ca pentru ele poti alege buchete de trandafiri si orhidee.

Leu

Este bine stiut faptul ca Leii sunt puternici si au multa incredere in ei. Femeile Leu sunt constiente de farmecul personal si sunt convinse ca pot cuceri orice barbat. Atunci cand vrei sa surprinzi o femeie Leu, trebuie sa alegi buchete de flori care exprima feminitate si regalitate, asa ca poti alege un cadou floral compus din trandafiri rosii si orhidee sau unul format din lalele mov si lalele liliac.

Fecioara

Fecioarele apreciaza lucrurile simple, asa ca le poti darui un buchet monocromatic de trandafiri sau lalele. Nativele acestei zodii vor aprecia gestul tau si vor intelege imediat ce sentimente le porti.

Balanta

Femeile Balanta adora luxul, asa ca isi doresc sa fie rasfatate cu daruri scumpe. Pentru ele conteaza atat sortimentul, cat si culoarea. De aceea, cel mai indicat este sa le oferi un buchet impresionant de trandafiri rosii.

Scorpion

Femeile Scorpion sunt innebunite dupa lucrurile pline de mister si isi doresc mereu sa afle ce semnifica acestea. De aceea, daca vrei sa cuceresti o nativa Scorpion, ii poti darui buchete de trandafiri, orhidee sau lalele.

Sagetator

Atunci cand cauti buchete de flori pentru o femeie Sagetator, trebuie sa stii ca aceste native sunt atrase de spiritualitate si adora cadourile rafinate. De aceea, pentru Sagetatori, cel mai bine este sa alegi trandafiri.

Capricorn

Nativele acestei zodii sunt cucerite de simplitate. Asadar, pentru Capricorni, alege buchete monocromatice de trandafiri, lalele, frezii sau orhidee.

Varsator

Femeile Varsator sunt nonconformiste si sunt fascinate de lucrurile iesite din comun. Asadar, unei femei Varsator ii poti oferi buchete de trandafiri multicolori sau verzi.

Pesti

Pestii sunt sensibili, emotivi si viseaza la o dragoste ca-n povesti. De aceea, pentru Pesti poti alege buchete de flori rosii care sa exprime dragostea sau albe care sa exprime inocenta.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din astrologie-zodii

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro