Astrologie

#femei #cadouri #astrologie #horoscop #zodii #predictii #cadouri femei

Cadouri de Ziua Femeii, in functie de zodie

In fiecare an, data de 8 Martie este precedata de o cautare nebuna de cadouri pentru Ziua Femeii, care sa surprinda placut doamnele si domnisoarele din lumea intreaga. Un bun reper in alegerea darului perfect pentru o ocazie atat de speciala este zodia destinatarelor, respectiv caracteristicile astrale care le influenteaza major preferintele. Afla ce cadouri de Ziua Femeii poti cumpara pentru mama, sotia, sora sau matusa ta de 8 Martie!


Berbec

O doamna Berbec va aprecia, cu siguranta, un set complet de cosmetice pentru calatorie, compact si de calitate, usor de purtat in geanta. Fiind o femeie activa si competitiva, o incaltaminte comoda de oras sau un parfum fresh, puternic, care sa le reprezinte intocmai caracterul, sunt ideale.


Taur

Femeile in zodia Taurului adora sa fie inconjurate de confort si obiecte de calitate, luxoase, incarcate de rafinament. Poti sa cumperi unei frumoase native in Taur bijuterii, o carte de bucate cu retete alese sau un ondulator de par de foarte buna calitate, cu tot cu certificat de garantie!


Gemeni

Nu te prezenta cu un cadou banal, pe care il primeste toata lumea, daca vrei sa impresionezi o Geamana. Aceste native nonconformiste se asteapta sa le oferi ceva util pasiunii lor (un instrument muzical, hartie pentru origami, un telefon mobil de ultima generatie etc). Un set nou de casti pentru MP3 Player sau o carte buna, pe care sa o savureze pe indelete acasa, sunt alte optiuni excelente pentru Ziua Femeii in acest caz.


Rac

Racii isi iubesc locuinta si confortul pe care propria casa il ofera, mai ales daca discutam despre nativele acestei zodii. Asadar, gandeste-te la un halat de baie de firma, un aparat de masaj profesional cu multiple functii sau aparate electrocasnice de care stii ca are nevoie: robot de bucatarie, mixer sau masina de spalat vase, daca bugetul iti permite.


Leu

O femeie in zodia Leului va fi mereu dornica sa iasa in evidenta, fie ca e mama, sora, matusa ori colega de munca. Asadar, nu face compromisuri si investeste in cadouri de calitate, al caror pret piperat sa fie evident: o oglinda cu cristale Swarovski, un abonament de o luna la un centru spa, o invitatie la un restaurant de 5 stele sau o lenjerie de pat brodata cu initialele destinatarei.


Fecioara

Fecioarele sunt firi practice si modeste, acceptand cu bucurie cadouri cu aceleasi calitati. Poti oferi unei sarbatorite nascute in zodia Fecioarei o agenda de calitate pentru organizarea sarcinilor importante, o geanta din piele clasica, o esarfa din matase sau casmir ori o invitatie la o piesa de teatru.


Balanta

Balantele sunt firi romantice si boeme, care prefera cadourile incarcate de sentimentalism. Investeste intr-o excursie de doua zile la munte, pentru persoana iubita. Mama ta Balanta va aprecia o brosa vintage remarcabila. De altfel, bijuteriile sunt cele mai inspirate cadouri pentru nativele zodiei Balanta.


Scorpion

Senzuala, pasionala si misterioara, femeia Scorpion nu apreciaza cadourile siropoase sau ieftine. Prefera lucruri practice, care sa o trimita cu gandul la senzualitate si la propria putere de seductie: o lenjerie intima deosebita, lumanari parfumate, un spumant de baie de lux sau o cutie de bomboane de ciocolata cu ingrediente afrodiziace.


Sagetator

Optimistele si energicele Sagetatoare sunt comunicative si se entuziasmeaza usor in fata lucrurilor noi si incitante. Un troller pentru calatorii, un bilet de avion catre o destinatie surpriza sau un echipament pentru expeditii montane pot fi darurile perfecte de 8 Martie pentru o nativa Sagetator.


Capricorn

Elegantele femei nascute in zodia Capricornului simt imediat vibratia ademenitoare a lucrurilor fine, fiind aristocrate in adancul sufletului lor. O piesa vestimentara din colectia unui designer faimos, un set de pahare din cristal, bijuterii din argin si aur sau un parfum scump sunt optiunile perfecte in acest sens.


Varsator

Excentrice si controversate, doamnele si domnisoarele nascute in zodia Varsatorului sunt firi duale, greu de multumit. De Ziua Femeii, Varsatoarele pot primi cu bucurie un iPod, tichete cadou pentru a-si cumpara singure cadouri online, obiecte de arta abia aparute pe piata etc.


Pesti

Visatoare si romantice, nativele in zodia Pesti sunt pasionate de misticism, spiritualitate si frumusete in general. Cadourile in stil retro-chic, un abonament la revista preferata, un set de bijuterii vintage sau decoratiuni inedite pentru living pot fi alternativele perfecte de Ziua Femeii!

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din astrologie-zodii

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro

Sfatul expertului