Astrologie

#zodii prieteni #cel mai bun prieten #prietenie #amicitie

Care e cel mai bun prieten pentru fiecare zodie in parte

Ne inconjuram de fel si fel de oameni, trecem prin experiente care mai de care mai diferite, unele dintre ele traumatizante tocmai din cauza acestor persoane pe care nu eram pregatiti sa le aducem in viata noastra. Si asta pentru ca nu suntem compatibili cu ei. Iata care sunt zodiile pe care trebuie sa le tii cat mai aproape:

Berbec

 

Esti o persoana nonconformista, spontana si creativa, cu o multime de emotii de tot felul. Este proverbiala ambitia ta, care de cele mai multe ori se transforma in nerabdare. Asta inseamna ca e posibil sa reactionezi foarte repede in anumite situatii. Cel mai bun prieten pentru tine: Balanta. Acest nativ va stii cum sa te readuca cu picioarele pe pamant, sa te tempereze atunci cand exagerezi.

Taur

Esti o persoana incapatanata si foarte muncitoare, pe care cu greu o convingi ca lucrurile pot fi si altfel decat ti le imaginezi tu. Tot ce faci este nu pentru relaxare, ci pentru indeplinirea propriilor obiective. Ai o vointa de fier. Cel mai bun prieten pentru tine: Pesti. Acest nativ este calm si prea putin conflictual, loial si altruist. El e singurul in stare sa faca fata indarjirii cu care abordezi lucrurile si viata in general.

Gemeni

Esti o persoana creativa, plina de compasiune, care reactioneaza fara sa stea prea mult pe ganduri. Esti o persoana foarte flexibila si care nu se da in laturi de la a-si asuma responsabilitati. Vorbesti mult, esti un om vesel, care se inconjoara de multa lume. Cel mai bun prieten pentru tine: Varsator. Acest nativ este foarte relaxat si reuseste sa se bucure impreuna cu tine de lucrurile simple. El iti ofera sprijin atunci cand pici in micile tale depresii cauzate de faptul ca lucrurile nu pot iesi mereu asa cum vrei tu.

Rac

Esti un casnic prin excelenta si nu tanjesti dupa atentia multimii. Pentru tine sunt importante familia si cei cativa prieteni. Le place sa fie singuri, insa atunci cand singuratatea se intinde pe perioade mai lungi, devin morocanosi. Cel mai bun prieten pentru tine: Sagetatorul. Pentru ca esti o persoana destul de introvertita, te vei bucura aproape intotdeauna de compania acestui nativ care, de asemenea, se va bucura de modul tau introspectiv de a gandi.

Leu

Te numeri printre semnele cele mai dominante din zodiac. Dorinta ta mare este sa obtii putere si respect. Ai o gandire deschisa, esti carismatic si stii cum sa iti impui opiniile, atunci cand crezi cu tarie in efectul lor. Cel mai bun prieten pentru tine: Capricornul. In timp ce tu esti egocentric si tentat sa fii vedeta spectacolului, Capricornul este foarte altruist si te va ajuta sa iti gasesti echilibrul.

Fecioara

Te evidentiezi prin farmecul tau si prin carisma, dar mai ales prin capacitatea ta de a sfida orice fel de norma. Prin natura ta iubesti neconventionalul, dar in acelasi timp nu suporti nedreptatea in lume si mai ales ce facuta oamenilor slabi. Cel mai bun prieten pentru tine: Berbecul. Pentru ca tu esti o fire destul de dificila si de complicata, te va bucura mereu compania acestui nativ, unul dintre cei mai creativi si mai inteligenti nativi.

Balanta

Balanta este mereu in cautarea echilibrului, dupa cum o reprezinta si simbolul sau. Cei din jur te apreciaza pentru frumusetea ta si pentru gusturile sofisticate pe care le ai. Esti o fire extrem de sensibila, emotiva si romantica. Cel mai bun prieten pentru tine: Leul. Datorita inclinatiei spre frumos pe care o ai iti va face placere sa il ai alaturi pe nativul Leu, un semn care are o inclinatie spre frumos si putere.

Scorpion

Esti o fire libertina, mereu pregatita de aventuri si de experiente inedite. In acelasi timp, te numeri si printre cele mai misterioase semne ale zodiacului. Esti o persoana indrazneata, care infrunta toate situatiile cu curaj. Cel mai bun prieten pentru tine: Varsatorul. Acest nativ este cunoscut pentru latura lui romantica, rezervata, pentru atitudinea lui discreta, atribute care tie iti lipsesc. Varsatorul va iubi bucuria cu care traiesti tu viata, iar tu vei indragi la el calmul si veselia.

Sagetator

Este cunoscuta de toata lumea intensitatea cu care traiesti fiecare moment al vietii. Ai idealuri marete si pui cariera pe primul plan. Ai, de asemenea, o gandire puternica, astfel ca reusesti sa iesi rapid din orice esec cu fruntea sus, ca si cum nimic nu s-a intamplat. Cel mai bun prieten pentru tine: Capricornul. Si asta pentru ca ei sunt in stare sa te invete sa iti pui ordine in viata, sa iti planifici fiecare lucru in amanunt si sa nu mai traiesti, macar uneori, dezordonat asa cum te-ai invata.

Capricorn


E binecunoscuta gandirea ta inalta, bazata pe o cultura generala ampla. Toata viata ta se concentreaza pe lucruri bine organizate si structurate. Chiar daca nu iti plac criticile, pe care le consideri ofensatoare, esti un prieten plin de compasiune si altruist, care e dispus sa abordeze problemele altor persoane. Cel mai bun prieten pentru tine: Sagetatorul. Ca urmare a stilului tau de viata sistematic, vei aprecia cu siguranta intensitatea cu care isi traieste viata vulcanicul Sagetator.

Varsator


Esti o fire foarte rezervata si modesta si nu iti trebuie foarte mult de la viata pentru a fi multumit, pentru ca te bucuri de tot ce e mai simplu. Esti altruist, sari mereu in ajutorul celor care au nevoie fara sa pretinzi nimic in schimb. Totusi, iti lipseste uneori energia si inspiratia. Cel mai bun prieten pentru tine: Taurul. Pentru ca esti atat de lipsit de griji, te vei bucura cel mai probabil de compania acestui nativ care, in ciuda incapatanarii sale, este un prieten de nadejde, care te va ajuta sa iti revii rapid in momente de cumpana.

Pesti

Si tu te numeri printre semnele misterioase ale horoscopului. Desi la prima vedere pari simplu si modest, in realitate ai o gandire profunda si un suflet mare. Esti o persoana comoda, un prieten altruist, care e mereu acolo unde ai nevoie de el. Chiar daca asta poate aduna multi profitori in jur. Cel mai bun prieten pentru tine: Scorpionul. In timp ce tu esti o persoana calma, fara griji, Scorpionul va aduce in viata ta energia si bucuria de a trai viata la intensitate maxima. Practic, prietenia vine cu avantaje reciproce.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din astrologie-zodii

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro