Astrologie

#astrolog #astrolog astredamus #astredamus #compatibilitate #compatibilitati #relatie

Care e rolul unuia in viata celuilalt, sub aspect astral?

Anca, 6 iunie 1988 in jurul orei 00:00; partener I., 3 iulie 1986: Vom fi vreodata impreuna?

Astrolog Astredamus: Intre Dvs si Ivan nu exista aspecte astrale care sa indice legaturi obligatorii de parcurs in viata. Faptul ca va ganditi la o posibila relatie cu el se datoreaza mai multor cauze si conjuncturi de moment.

In primul rand este atractia sexuala. Alt aspect este ca el vine dintro perioada mai dificila a ultimilor cativa ani, perioada care se apropie de sfarsit, si in care el a avut un liber arbitru foarte restrans. Acest blocaj al posibilitatilor de a putea porni diverse proiecte noi, pe termen lung, l-a facut sa fie mai vulnerabil.

Asfel ati avut prilejul sa va ganditi si la posibilitatea de a fi impreuna cu el. In curand veti vedea noua lui infatisare, aceea de om care va lua decizii, foarte clare si pe termen lung. Aceste decizii vor amplifica teama de a face un camin impreuna cu el. O incercare de a forta relatia va aduce dificultati. Pentru Dvs va fi o lectie in care va veti da seama ce inseamna libertatea si independenta afectiva.

Giliana, 17.10.1982, Bucuresti, ora 5.30-6:00; partener 16.06.1986, ora 7.30, Bucuresti: Care e rolul unuia in viata celuilalt?

Astrolog Astredamus: Giliana, ai pus intrebarea perfecta. De un an si ceva ai inceput sa simti ca viata e altfel de cum ti-ai imaginat-o. Nu trebuie sa te sperii, dimpotriva, in acesti cativa ani va trebui sa fii foarte atenta la tot ce ti se intampla, ca sa poti aplica in viitor. Este un final si in acelai timp un inceput.

Peste doi ani, vei fi o persoana matura, in adevaratul sens al cuvantului. Personalitatea ta va fi modelata, uneori cu frumosul , alteori mai dificil. Rolul lui este acela de a te invata ce inseamna relatia cu ceilalti. Nu este un scop pe care si l-a propus el. Prin interactiunea cu el, vei trece prin atatea ipostaze de viata, incat in cativa ani vei deveni o persoana care stie ce vrea si cum sa obtina ceea ce doreste.

Maturitatea obtinuta te va ajuta sa treci peste urmatorii 10 ani, plini de surprize, unele foarte placute , altele mai putin placute. Dupa aceasta perioada, viata ta va intra pe un fagas drept, in care vei construi tot ceea ce iti vei propune, fara sa te tulbure prea mult interventiile celorlalti. Urmatorii doi ani te vor invata sa iei decizii, fara sa stai in cumpana , ori sa-ti fie teama de urmari.

cris19022000, 19.02.1977, ora 17.30 (feminin); partener 02.08.1973, ora 13.30 (masculin): Cum vad astrele compatibilitatea dintre noi?

Astrolog Astredamus: Relatia este foarte frumoasa. Nu aveti tensiuni majore care sa puna in pericol viitorul casniciei. Va completati in mod armonios. Trebuie sa acordati o mare grija si atentie la primul copil.

Al doilea copil va va implini asteptarile, in sensul ca va va bucura atat sufletul cat si dorintele. Stiti sa comunicati cu ceilalti, mai ales daca tineti cont de sfaturile unuia pentru celalalt.

Deasemenea, comunicarea in cuplu este bine aspectata. Urmeaza doi ani putin mai dificili, in ce priveste partea materiala a casniciei. Veti reusi sa depasiti cu bine orice probleme aparute. Oricum, greul relatiei a trecut, el fiind in urma cu vreo 4... 5 ani. Acum, pana in luna iunie este din nou o micuta perioada care va da batati de cap, in ce priveste proiectele viitoare. Incepnd din vara, veti avea cale libera sa le dati viata si profitabilitate. Succes.


 

 


 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din astrologie-zodii

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro

Sfatul expertului