Astrologie

#astrolog amphora #amphora #astrolog #karma #lectii karmice #karma sentimentala

Care este karma mea in aceasta viata?

dia 911, data nasterii 07.07.1975, ora intre 18.00 - 20.00, Zalau jud. Salaj: Care este karma mea in aceasta viata?

Astrolog Amphora: Neptun retrograd in casa karmei sugereaza o karma de evaziune, adica vieti in care ati fugit de responsabilitati si chiar de realitate, refugiindu-va intr-o lume imaginara, poate mai buna decat cea traita, dar ireala.

Pozitia neptuniana sugereaza trecute boli psihice, din care astazi v-a ramas o intuitie deosebita si un ascutit simt psihic, intuitiv. Puteti sa va dati seama de caracterul cuiva doar dintr-un gest, fara sa ajungeti sa cunoasteti acea persoana. Au mai fost si vieti de artist, cu mari fluctuatii financiare si sfarsit de viata trait in mizerie. Ceva din firea aceea idealista, inclinata spre arta, s-a pastrat si astazi, ca si un soi de teama de a nu pierde ceea ce aveti – pozitie sociala, avere, partener.

Tot Neptun mai releva vieti in care ati avut tangenta cu credinta dar si cu ocultismul, in acelasi timp. Probabil prin rugaciune ati ajutat unele spirite sa se curete de energiile discordante (pacate), pentru ca astazi sunteti la randul dv. ajutata de entitati invizibile si aveti vise premonitorii si perceptii subtile. Dar este posibil sa refuzati dezvoltarea acestor capacitati si sa nu luati in seama mesajele care vi se transmit din astral. Perechea dv. ideala nu se afla pe Pamant, ci din planurile subtile va mai indulceste drumul prin viata.

LIZSIT, sex feminin, nascuta la 01.11.1959, in Targoviste: Ce lectii karmice am de depasit in aceasta viata?

Astrolog Amphora: Fara ora nasterii este foarte greu de facut predictii in acest sens. Insa va pot spune ca pe parcursul vietii, mai ales in ultimii ani s-a activat o karma legata de sanatatea dv., mai ales zona ficat - pancreas si stomac – intestine.

Insa pe de alta parte aveti in horoscop pe Lilith in casa 8, casa intens karmica, si acest lucru semnifica o viata cu transformari spirtuale, cu dolii neasteptate si chiar misterioase, cu rupturi dramatice, cu pasiuni arzatoare dar si cu puterea de le sublima in spiritualitate .

Este o pozitie dificila, pentru ca implica o karma negativa din alte vieti in care foarte probabil ati practicat magia neagra. Moartea celor apropiati va jaloneaza viata in mod ciudat, determinand schimbari de personalitate profunde si va orienteaza catre cele ascunse, dar exista in acelasi timp o teama de tenebre, o teama de moarte, de neprevazut cu consecinte nefaste. Lilith se afla in aspect de inconjunctie cu patru planete, ceea ce va determina sa va aflati de multe ori pe drumul vietii in fata unor rascruci cu numai doua directii de ales, una buna, cealalta cu probleme. Depinde de dv. daca stiti sa vedeti care este drumul cel mai potrivit de ales intr-o situatie data. 

Diana T. 03 martie 1972 Campina: In ce consta karma sentimentala pe care o am in aceasta viata?

Astrolog Amphora: Aveti pe Juno, alaturi de Uranus si de Luna in Balanta, semnul relatiilor si corespondent al casei casatoriei. In horoscopul natal, considerand Pestii drept casa 1,  Balanta corespunde casei a 8-a, casa karmica, ceea ce inseamna ca relatiile dv. sentimentale, dar in special casatoria se face cu parteneri cunoscuti in alte vieti fata de care ati acumulat, reciproc, datorii.

Prezenta lui Uranus retrograd in acest sector sugereaza ca in trecut ati evitat problemele aparute in cuplu, ca ati preferat sa ignorati realitatea tocmai ca sa nu rezolvati problemele, sa nu fiti nevoita sa discutati despre ele.

De asemenea au fost si vieti in care v-ati impus in mod excesiv vointa asupra celor din jur, crezand ca daca ati gasit o cale de succes in viata si in relatii, acea cale in mod obligatoriu trebuie urmata si de altii. Foarte probabil si astazi se mai pastreaza ceva din acest tip de comportament, ceea ce ori va aduce in preajma unui sot diferit ca mentalitate si educatie fata de dv., ori veti experimenta rupturi si separari survenite deodata, certuri care iau amploare din nimicuri si care pot duce la despartire definitiva.


 

 


 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din astrologie-zodii

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Top