Astrologie

#relatie #karma #astrolog #horoscop

Care este karma mea sentimentala?

Serendipity , 16.11.1974, 07.00, comuna Ludesti, jud Dambovita. In ce consta karma sentimentala pe care o am in aceasta viata?

Astrolog Amphora: Serendipity, ai descendentul in Taur, ceea ce semnifica relatii stabile, nevoia de securitate emotionala prin partener si printr-o anumita situatie materiala. In acest semn impletirea iubirii cu interesul financiar nu este deloc exclusa, dimpotriva. Insa Neptun in casa 1 te determina sa vezi lumea oarecum idealizat, deci si asupra caratcterului partenerului tau te poti insela, ceea ce aduce deziluzii daca diferenta dintre imaginea pe care ti-o faci despre el si realitate este prea mare. Saturn retrograda pe casa karmica 8 indica posibile blocaje sexuale dar si printr-o deschidere fata de spiritualitate prin care karma ta negativa se regleaza intr-un mod fericit. Trigonul lui Saturn cu Marte releva inclinarea catre parteneri cu care sa stabilesti legaturi durabile si constante. Cum Marte se afla in casa 12, a trecutului karmic, este de asteptat ca partenerii de care te simti atrasa sa fie fosti adversari din alte vieti, astfel ca legaturile sentimentale la tine au o importanta incarcatura karmica. Cu 4 planete, printre care Venus, planeta iubirii, si cu Ascendentul in Scorpion, rezulta ca evolutia si devenirea ta in aceasta viata reprezinta continuarea drumului ales in viata trecuta.
 

Andreea Ruxandra, 05.05.1984, 17.20, Constanta. In ce consta karma sentimentala pe care o am in aceasta viata? Va multumesc.

Astrolog Amphora: Andreea ai descendentul in Berbec, ceea ce imprima relatii furtunoase, dinamice, pline de vitalitate si uneori de mici neintelegeri. Predispune la o casatorie facuta devreme sau in graba. Prezenta planetelor Mercur si Venus in casa casatoriei poate sa sugereze parteneri interesati material, dar si partener mai tanar, inteligent si vorbaret. Marte, guvernatorul casatoriei, este retrograd si pozitionat in Scorpion, ceea ce accentueaza ideea unei casatorii cu un partener intalnit in alte vieti, dominator, magnetic dar cheltuitor (Marte in casa banilor). Iunona in Gemeni ca si prezenta celor doua planete din casa casatoriei pot fi indiciul a doua casnicii. Partenerul poate fi cunoscut cu ocazia studiilor sau intr-o calatorie, excursie, ori chiar la un examen. Venus este bine pozitionata si aspectata, ceea ce da relatii echilibrate si armonioase, desi opozitia cu Pluto permite si unele despartiri dureroase si bruste, datorate unor contexte nefavorabile care izbucnesc din senin si iau amploare rapid.
 

Mihai Catalin, 12.09.1989, 15.3,0 Ploiesti. Ce am facut in alte vieti si am de platit acum? Va multumesc anticipat!

Astrolog Amphora: Cataline, in tema ta in primul rand se remarca o configuratie numita careul în T cardinal, formata din Jupiter din Rac in careu cu Mercur retrograd din Balanta, care la randul sau este in careu cu Uranus, Saturn si Neptun retrograd aflate in Capricorn, care marcheaza o karma de agresivitate mostenita din alte vieti. Ai avut numeroase încarnari ca razboinic, ori ai avut functii de raspundere. Ai dispus de putere si de violenta dupa bunul tau plac, nu ai avut respect fata de altul, te-ai comportat aratandu-ti latura ta de dominare si de nepasare fata de libertatea celor din jur. Astazi aceasta karma te pune in fata unor alegeri dificile pe plan relational si profesional. Alegerile tale sunt adeseori legate si de felul tau de a privi viata, de conceptiile pe care ti le-ai format, iar la modul concret, de calatorii lungi sau de studiile superioare. Unele dintre contextele legate de acest tip karmic includ si orice fel de parteneriat legal incheiat cum ar fi un contract de munca sau de afaceri si casatoria.


Foto: www.heart-power.org

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din astrologie-zodii

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro

Sfatul expertului