Astrologie

#tipuri de karma #karma #karma sentimentala #amphora #astrolog amphora #astrolog #datorii karmice #astrograma

Care este karma mea sentimentala in raport cu partenerul actual?

Patricia 7.11.1976, ora 18:45, Ploiesti: Ce tipuri principale de karma releva sensul vietii in astrograma mea?

Astrolog Amphora: Regentii karmici ai horoscopului tau, relevati de axa destinului sunt planetele Venus, Marte si Pluto. Ei indica urmatoarele tipuri karmice de rezolvat in aceasta viata:

 - karma mercuriana, care spune ca ai abilitati comerciale, pentru scris sau comunicare verbala, este un tip de karma pozitiv, care da inteligenta si adaptabilitate, provenit din vieti anterioare in care ti-ai pus inteligenta, cunostintele invatate si capacitatea de adaptabilitate si de comunicare pentru a relationa bine cu semenii si pentru a-i ajuta.

- karma de Balanta – vei trai mai multe povesti sentimentale si de aici vei avea multe de invatat. S-ar putea ca profesia ta sa fie legata de public si sa beneficiezi chiar un anume grad de celebritate. Este un tip de karma majora, iar persoanele pentru care si cu care lucrezi in serviciu sunt persoane fata de care ai acumulat datorii karmice .

- karma piniana – spune ca ai de invatat cum trebuie manevrezi banii si valorile; un atasament prea mare fata de bani nu este benefic, la fel ca si o orientare prea accentuata catre spiritualitate.

Este necesar sa stii sa te detasezi oarecum de valorile materiale, sa nu ti se para fundamentale, ori mai presus de iubire, dar intre spirit si materie trebuie realizata o armonie. In momentul cand acest tip karmic este rezolvat, nu vei mai avea probleme cu banii, pierderile de bunuri, fraudele si nu vei mai avea un serviciu prost platit in raport cu munca depusa.

D. feminin, 15-04-1988, 13:30 Craiova, el, masculin, 27-12-1988: Ce datorii karmice exista intre mine si el?

Astrolog Amphora: Tu ai o datorie negativa din alte vieti in care el era femeie, si te-ai manifestat despotic sau te-ai jucat cu sentimentele lui la modul nepermis de mult. Datorita acestui fapt, intre voi doi s-a produs o atractie puternica si asta a generat o relatie pasionala, intensa. Insa aspectul luat in calcul, superpozitia Luna el, Lilith tu, poate sa genereze pasiuni distructive si gelozie, si este bine de stiut acest lucru si de actionat pentru rezolvarea conflictelor de acest gen cand apar.

Atractia dintre voi este ca aceea dintre plus si minus, dintre noapte si zi. Pot compara legatura ca pe un frumos amurg sau zori de zi, insa exista in ele tendinta ambilor de a lupta pentru suprematie si de a conduce relatia.
Superpozitia Soare el, Saturn tu, indica vieti in care tu ai jucat rol de invatator sau ai fost parinte pentru el, ai jucat rolul unei persoane sfatoase cu autoritate . Astazi aceasta superpozitie aduce durabilitate si stabilitate relatiei dar poate contine in ea si samburele rigiditatii si al plictisului.

Insa cum tema compusa si sinastria releva ca sunteti foarte legati karmic – v-ati intalnit pentru a merge pe o aceeasi cale spirituala (sensul vietii in casa 8) – este de asteptat sa stiti sa depasiti eventualele probleme care pot sa apara intre voi.

Bubulina74, Brasov, data 02.09.1974, ora 09:45: In ce consta karma sentimentala pe care o am in aceasta viata? Intrebarea mea il implica atat  persoana 1, masculin, nascut la Buhusi, jud. Bacau, data 02.04.1970, cat si persoana 2, masculin, nascut in Brasov, data 07.03.1981.

Astrolog Amphora: Cu persoana A-1970 aveti datorii karmice negative reciproce de reglat in aceasta viata, privind echilibrul dintre egoism si daruire pentru celalalt, dar mai mult decat orice, tu ii datorezi lui o casnicie reusita, drept consecinta a altor vieti in care nu ti-ai asumat corect rolul de sotie/sot, tendinta pe care subconstient o ai si acum.

Tu vii sa ii asiguri lui stabilitate materiala si, chiar daca sunt laturi ale relatiei care nu te satisfac, il ajuti sa evolueze spiritual si sa-si implineasca scopul vietii. Cu toate acestea, exista un potential distructiv, violent, intre voi doi, care ar putea sa duca la separare neasteptata cu timpul.

Cu persoana B-1981 ai mult mai multe in comun si pot spune ca vibrati pe aceeasi lungime de unda din punct de vedere emotional, adica simtiti acelasi lucru unul pentru celalalt. Intre voi se continua o iubire dintr-o alta viata, dar in prezent relatia nu este chiar asa de karmica pe cat pare.

Atractia fizica este foarte intensa, dar cand conturile se vor regla intre voi, se poate ca totul sa se termine, ca atractia sa dispara incet si sa ramaneti doar doi oameni care la un moment dat au trait impreuna o poveste frumoasa de iubire.

 

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din astrologie-zodii

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Expertul Acasa.ro, Silvia Teodorescu, arhitect

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui: Culorile care atrag noroc in casa ta

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui

Pune o intrebare