Astrologie

#alte vieti #karma #amphora #astrolog amphora #casa karmei #axa destinului #karma de comunicare

Care este menirea mea in aceasta viata, potrivit karmei?

Negrucolorat, 11.02.1992, in jur de ora 5 dimineata, Bucuresti, feminin: Ce am facut in alte vieti si am de platit acum?

Astrolog Amphora: Ai o tema interesanta care releva mult liber arbitru si reusita personala in aceasta viata, cu conditia sa nu crezi prea mult in propriile tale forte si sa nu-ti faci planuri exagerate cu privire la posibilitatile pe care le ai. Casa intai, a personalitatii este foarte accentuata de planete – 7 plante si alte elemente astrologice se afla aici, ceea ce semnifica o personalitate puternica dar poate fi si semnul unui ego supradimensionat. In aceasta viata te intereseaza in mod deosebit banii, confortul, luxul, siguranta materiala, pozitia sociala si profesionala.

In alte vieti ai trait in lipsuri, impuse sau nu de patura sociala de care apartineai, ajungeai sa depinzi de altii, de rude, de familie, erai prea fragila emotional si de aceea puteai fi foarte usor manipulata de altii. Astazi trebuie sa reusesti sa te ridici prin forte proprii, desi relatia cu mama ta este deosebit de importanta.

Casatoria te va ajuta sa-ti implinesti destinul dar esti predispusa sa ai doua casnicii in viata (Iunona in semn dublu, Descendentul in Rac, semn guvernat de Luna, care poate dubla evenimentele casei pe care o guverneaza).

Mihaela P. 10 ianuarie 1983, ora 11.00, locul nasteri Medias, sexul feminin: Ce lectii karmice am de depasit in aceasta viata?

Astrolog Amphora: In primul rand ai de depasit o karma de comunicare in cadrul prieteniilor si a raporturilor cu sefii si cu persoanele in varsta Dar acest model karmic, indicat de Mercur retrograd, este de obicei unul minor, nu lipsit de importanta, dar fara implicatii deosebite in viata.

Insa sensul vietii, sau axa destinului orientata catre Cancer, casa 4, indica o karma accentuata legata de familia de origine si chiar de tara si locul natal. Timp de mai multe vieti ai tinut sub control impulsurile si instinctele personale. Doreai sa te impui in activitatile sociale, dar erai impiedicata de familie si de originea ta. In prezent trebuie sa rezolvi aceasta problema, sa-ti asume responsabilitatea afectiva.

Ti-ai indeplinit sarcina fata de societate, dar nu ai facut nimic pentru viata afectiva sau pentru familie. Te-ai obisnuit cu rolul de conducator, pe care il manifesti si in prezent, reusind sa-i controleze pe ceilalti. Realizarea echilibrului intre profesie si viata afectiva constituie unul din scopurile propuse pentru aceasta viata.

Simti foarte pregnant nevoia de stabilitate emotionala, ceea ce te poate face excesiv de posesiva in relatii. Te comporti precum un rac, care atunci cand vrea ceva, prinde in clesti si nu mai da drumul. Acest comportament daca nu este controlat poate sa-ti aduca mari probleme in relatiile sentimentale.

Marte in casa karmei vorbeste despre atractia fata de parteneri care ti-au fost dusmani in alte vieti si fata de care acum ai uneori impresia, ciudata, ca stai alaturi de cineva care iti vrea raul sau care prin propriile fapte iti face indirect rau social si personal. Tu sau partenerul, veti experimenta o anumita forma de izolare, prelungita, la un moment dat in viata (spital, inchisoare, domiciliu fortat sau carantina, azil).

Irina, 06.02.1964 - Liesti, jud.Galati, intre 9.00 si 12.00: As dori sa stiu ce am facut in alte vieti si am de platit acum.

Astrolog Amphora: Ora nasterii este mult prea aproximativa, asa ca voi lua in considerare doar data.
In primul rand aveti o karma legata de relatiile sentimentale, in special de casnicie, mai ales prin faptul ca judecati uneori lucrurile gresit, pentru ca nu aveti la dispozitie toate datele problemei sau pentru ca credeti in niste aparente.

Karma de familie este iarasi foarte importanta, mai ales relatiile cu mama, pe care ati perceput-o mai autoritara si mai intransigenta in relatia parinte-copil, avand o feminitate mai reprimata, ceea ce probabil ati copiat intr-o oarecare masura de la dansa.

Unul dintre cele mai delicate aspecte este insa careul Luna-Saturn, care reprezinta un indiciu de neputinta de a primi iubirea celor din jur, si care va face uneori sa va simtiti singura si neiubita de cei apropiati, care genereaza cateodata un sentiment de disconfort emotional, de suferinta, chiar faca a avea motive serioase sa fiti trista.

Este recomandabil sa evitati izolarea, lamentarile, adancirea in starea de depresie. In copilarie ati trecut prin una sau mai multe traume care au lasat urme. Exprimati-va mai bine feminitatea si incercati sa-i iertati, fie si in gand, pe cei care, poate involuntar si cu intentii bune, v-au ranit.


Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din astrologie-zodii

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro

Sfatul expertului