Astrologie

#zodiac #mincinosi #infideli #barbati

Cei mai infideli si mincinosi barbati ai zodiacului

Zodiile ne ajuta sa identificam caracteristici particulare ale oamenilor. Daca nu doresti sa ai de-a face cu un partener infidel, iata care sunt barbatii cvei mai necrediciosi ai zodiacului, dar care reusesc printr-o mie de moduri sa nu fie descoperiti.

Daca ai langa tine un barbat guvernat de aceste semne, mai bine ia-ti masuri de precautie.

Berbec

Barbatii din zodia Berbec sunt imprevizili si le place sa-si urmeze impulsurile, motiv pentru care deseori rezista doar perioade scurte intr-o relatie, deoarece tind sa se plictiseasca si sa caute noi aventuri. Berbecii inceraca mereu sa-si ascunda infidelitatile, dar nerabdarea ii va face sa fie descoperiti mereu.

Gemeni

Dintre toate semnele zodiacale, Gemenii sunt, probabil, cei mai infideli barbati, din cauza dualitatii lor. Ei au nevoie de varietate si libertate in viata lor pentru a se simti impliniti. Problema cu acesti barbati este ca sunt foarte abili in a-si ascunde infidelitatile si a-ti spune ce vrei sa auzi. Vei afla  si ca nu este "atat de rau" sa-ti inseli partenerii.

Balanta

Barbatii din zodia Balantei tind sa-si justifice infidelitatile invinovatindu-si partenera. Ei considera ca, daca nu primesc ceea ce asteapta, pot cauta in alta parte. Acestia vor incerca, de asemenea, sa nege infidelitatea daca vor fi descoperiti, dar vor fi sinceri odata ce vor fi confruntati. Sunt maestrii in arta conversatiei, asa ca nu au nicio problema sa cucereasca femeie pe care o doresc.

Pesti

Pestii reprezinta un semn al dualitatii, la fel ca Gemini, asa ca de obicei cauta contrariul a ceea ce au intr-o relatie. Sunt foarte buni sa pastreze secrete, asa ca este dificil sa-i prinzi pe picior gresit atunci sunt infideli si odata incoltiti neaga faptele. Asta este, le place aventura.

Dar la sfarsitul zilei, oricine este capabil sa insele. Nu conteaza ce semn zodiacal esti. Berbecul, Gemenii, Balantele si Pestii sunt mai predispusi sa faca acest lucru si vor incerca sa-si ascunda faptele cu orice pret.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din astrologie-zodii

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro