Astrologie

#barbati romantici #rac #berbec #zodiac

Care sunt cei mai romantici barbati ai zodiacului

Daca te-ai saturat sa te intalnesti cu tot felul de barbati si vrei sa-l gasesti pe cel care sa te faca sa te simti iubita si speciala in orice moment, vei afla care sunt partenerii ideali, romantici si pasionali. Asa vei avea parte de o relatie ca-n filme.

RAC

Daca iti place cavalerul in armura, barbatul Rac este o optiune buna, deoarece este atent si respectuos, care nu pierde din vedere detaliile. El te va face sa te simti ca printesa din povesti si sa fii protejata, pe langa faptul ca nu forteaza lucrurile intr-o relatie.

GEMENI

Barbatului din zodia Gemeni nu ii este rusine de ceea ce simte si va striga in gura mare, in cele patru zari. Stie sa te faca sa simti ca esti cea mai importanta persoana din lume, folosind cele mai potrivite cuvinte pentru a-ti arata cat esti de iubita. Daca iti doresti sa primesti o poezie, este probabil ca un Geaman sa-ti scrie una.

FECIOARA

Un barbat din zodia Fecioara stie sa cucereasca o femeie in mod traditional, asa ca te va duce la cina si iti va oferi flori si alte lucruri care iti vor arata cat de mult ii pasa de tine.  Pe langa natura lui perseverenta care il face sa nu accepte un raspuns negativ, se va folosi de toate mijloacele pentru a-ti castiga inima.

BERBEC

Un Berbec are un mod foarte aparte de a-si arata dragostea, asa ca nu va ezita sa-si folosească creativitatea pentru a crea momente magice, pe care ti le vei aminti de-a lungul vietii. Barbatului Berbec nu ii este frica de ridicol si nici sa-si demonstreze sentimentele, de aceea se afla printre cele mai romantice semne ale zodiacului.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din astrologie-zodii

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro