Astrologie

#femei furioase #capricorn #berbec #zodiac

Care sunt cele mai furioase femei ale zodiacului

 

Astrele reprezinta ghidul de care multi dintre noi avem nevoie atunci cand stabilim relatii, mai ales cand vine vorba de probleme de caracter. Dar exista cinci semne care au o personalitate foarte puternica si o atingere vicleana.

Adevarul este ca mai multe dintre urmatoarele semne zodiacale sunt tolerante, dar vine un moment in care isi pierd controlul si este posibil ca alte persoane sa nu fie pregatite pentru asta. De asemenea, le place sa detina controlul si atunci cand ceva nu le merge, explodeaza. Care sunt acestea?

Rac

Racul este un semn guvernat de schimbarile lunii, care este steaua sa, ceea ce il face foarte patrunzatoare si cu un caracter care poate fi uneori foarte rau. Nativele din Rac sunt considerate cele mai furioase femei ale zodiacului, deoarece sunt impulsive si actioneaza fara sa gandeasca atunci cand isi pierd rabdarea.

Capricorn

Femeile Capricorn sunt serioase si isi pierd imediat rabdarea atunci cand lucrurile nu merg asa cum era planificat. Sunt considerate unele dintre cele mai furioase semne ale zodiacului, deoarece cedeaza cu usurinta in fata frustrarii si disperarii, scotand in evidenta partea cea mai intunecata a personalitatii lor in situatii de presiune sau care contravin credintelor lor.

Fecioara

Femeile nascute in zodia Fecioarei sunt, in general, foarte calme si responsabile, dar atunci cand intra in situatii stresante, nu isi pot controla starea de spirit si ajung sa se enerveze pe toti cei din jur. Desi Fecioara este considerata dulce si intelegatoare, se numara printre cele mai furioase semne ale zodiacului.

Varsator

In general, Varsatorii stiu sa-si controleze emotiile si actioneaza rece in situatii de presiune ridicata, insa acest lucru nu inseamna ca sunt complet pasnici. De fapt, pot fi foarte directi si temperamentali, motiv pentru care sunt considerati unul dintre cele mai furioase semne din zodiac.

Berbec

Nativele Berbec sunt obisnuite sa detina controlul asupra tuturor lucrurilor si asupra oamenilor din jurul lor, astfel incat se supara foarte usor atunci cand pierda controlul. Berbecul este un semn caruia ii place sa fie lider, dar se poate infuria foarte usor si poate fi imprevizibil.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din astrologie-zodii

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro

Sfatul expertului