Astrologie

#karma #astrolog #relatie

Casa casatoriei si influente karmice

Ioana B., Feminin, 03.12.1980, Alesd, ora 12.30 A.M. In ce consta karma sentimentala pe care o am in aceasta viata?

Astrolog Amphora: Ioana, ai tendinta la mai multe casatorii. Daca ora nasterii este exacta, atunci ai descendentul in Leu, insa semnul Fecioarei se afla in totalitate in casa casatoriei , pe acest sector avand-i pe Jupiter si pe Saturn. Aceste planete predispun catre intarziere a casatoriei dar ea va fi bogata, va fi o casnicie reusita. Nu este exclus ca sotul sa fie de la distanta, chiar dintr-o alta tara. Altfel, nu ai o tema care sa releve o karma incarcata, dimpotriva, totusi as remarca un careu intre Venus si Sensul vietii, ceea ce inseamna ca problemele relationale, eventualele mici conflicte din relatiile tale afective sunt parte a devenirii tale si chiar daca le resimti ca fiind frustrante, ele asigura evolutia spiritului tau.
 

Andreea M.,22 decembrie 1986, Ploiesti, jud. Prahova; ora: in jur de 20:30. In ce consta karma sentimentala pe care o am in aceasta viata?

Astrolog Amphora: Andreea ai descendentul in Varsator, ceea ce predispune catre relatii mai curand libere decat legalizate, sau catre a fi atrasa de parteneri cu o mare nevoie de libertate personala in relatiile lor. Insa acest descendent poate sa indice si un sot strain, poate sa fie marcaj de celibat, de casatorie amanata, de sot cu o mare diferenta de varsta fata de tine. Marte in casa karmica 8 indica atractie catre parteneri intalniti in alte vieti , mai ales aceia cu care legatura este intens erotica dar si transformatoare, poate chiar dramatica, din punctul tau de vedere. Venus in Scorpion, casa 4, predipsune la instabilitate erotica si la tendinta de a experimenta in acest plan. Chiar daca Venus face un trigon cu Marte, aspect foarte bun, probabil ca ai fost implicata in relatii pasagere mai mult decat ti-ai fi dorit. Conjunctia cu Pluto imprima sentimente intense, profunde, o capacitate mare de a te atasa dar si de a dori sa-l controlezi pe partener. O implicare de acest gen, cu tendinta accentuata de dominatie relationala din partea ta poate duce la rupturi care lasa urme in sufletul tau, asadar este de dorit sa-ti armonizezi aceste tendinte cu ceea ce ofera si doreste partenerul de la tine.
 

Emilia S, 05 august 1988, ora 19:20, Radauti, Romania. Cine am fost intr-o viata anterioara ?

Astrolog Amphora: In ultima viata ai fost barbat si ai trait in teritoriul Braziliei de astazi. Ai avut o profesie legata de calatoriile pe mare sau de pescuit. Iti placea sa calatoresti si sa cauti esenta lucrurilor, sa afli adevarul in orice imprejurare. Lectia pe care o ai de continuat azi de atunci este sa iubesti din plin, sa daruiesti celor din jur din prea plinul sufletului tau, fara sa ai impresia ca-ti este afectata libertatea personala. Adversarii tai din aceasta viata sunt persoane intalnite atunci si/sau in alte vieti. Dorinta de libertate si nesuportarea nici unei restrictii tot de acolo vine, la fel ca si problemele tale financiare, a caror cauza rezida in greselile facute atunci. Karma acestei ultime vieti se activeaza mai mult spre batranete iar in rest, are legatura directa cu viata ta de familie, cu relatia dintre tine si parinti, mai ales cu mama ca si in tot ceea ce tine de domiciliu, locuinta, domeniu imobiliar.

 

Foto: www.marriagenett.com



Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din astrologie-zodii

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Top