Astrologie

#astrologie #predictii #horoscop bani #horoscop financciar

Cat de bine te descurci cu banii in toamna 2013

Toamna 2013 nu aduce vesti bune din punct de vedere financiar pentru toti nativii zodiacului, desi exista si zodii privilegiate in acest sens. Influentele astrelor trimit catre probleme la locul de munca, ceea ce inseamna implicit si obstacole banesti importante. Vezi cat de bine te descurci cu banii in toamna 2013 si cum poti evita "falimentul" la inceputul sezonului rece.


Berbec

Veniturile in aceasta toamna vor fi multumitoare si constante, fara urcusuri si coborasuri. Problemele pot interveni din pricina unor datorii neplatite, care cer acum sa fie onorate. De asemenea, pot sa apara si situatii neprevazute care sa iti solicite cheltuieli in plus, asa ca ar fi bine sa ai o mica rezerva de bani pastrata din salariu, mai ales in luna noiembrie.


Taur

Din pacate, pentru tine nu este o perioada excelenta din punct de vedere financiar. Ai cheltuit sume piperate in aceasta vara, probabil ca ai facut si investitii importante, iar lucrurile nu se vor redresa pana la iarna. Nu mai nicio rezerva in buget, de aceea este bine sa fii mai cumpatat si sa amani cheltuielile care sunt in mod necesar urgente.


Gemeni

Daca in aceasta vara banii au tot venit din surse neasteptate, in septembrie ti-ai permis destul de multe extravagante financiare. Prin urmare, in octombrie te vei trezi cu buzunarele cam goale, veniturile se vor subtia vizibil, iar generozitatea ta va fi inlocuita de o nevoie acuta de cumpatare.


Rac

Grijile financiare vor creste in aceasta toamna pentru tine. Veniturile raman aceleasi, insa ai tendinta sa irosesti resurse banesti fara discernamant, crezand ca vei recupera pe parcurs. Evita sa te imprumuti in noiembrie, mai ales, este posibil sa ajungi in incapacitate de plata. Certurile in cuplu pot veni tot din pricina banilor in aceasta toamna.


Leu

Intrucat se anunta o instabilitate la locul de munca, este posibil sa ramai fara o sursa de venit sigura in aceasta toamna. Incearca sa faci economii, astfel incat sa nu ajungi in situatia de a te imprumuta de la prieteni. In luna noiembrie, investitiile nu vor fi incununate de succes, asa ca asteapta luna decembrie pentru acest tip de demersuri.


Fecioara

Traversezi o perioada financiara buna, toata vara ai acumulat venituri frumusele, ceea ce iti permite sa iti satisfaci mici mofturi in aceasta toamna. Poti sa investesti in cateva proiecte personale, insa nu te astepta sa vezi rezultatele imediat. Banii tai vor ramane la acelasi nivel, cel putin pana la iarna.


Balanta

Pentru tine, toamna 2013 vine cu influente pozitive in casa banilor. Reusesti sa gasesti surse suplimentare de venit, ti se inapoiaza bani de la datornici, primesti o mostenire sau o avansare la locul de munca, oferita impreuna cu un pachet salarial mai atractiv. In octombrie, vei simti din plin satisfactia unui buget generos.


Scorpion

In luna septembrie, bugetul tau personal a fost destul de modest, motiv pentru care ai avut grija sa economisesti atat cat ai putut pentru a iesi din impas. In octombrie, banii incep sa vina in numar tot mai mare, asa ca este posibil sa iti permiti cheltuieli substantiale in noiembrie. Bucura-te de aspectul banilor favorizat si investeste!


Sagetator

Banii tai vor oscila intre cele doua extreme in aceasta toamna, de aceea nu sunt recomandate extravagantele financiare. Cel mai bine este sa pui deoparte veniturile suplimentare si sa le lasi sa se adune, astfel incat sa-ti poti face micile pofte in luna noiembrie. Nu imprumuta bani cuiva, risti sa ramai cu paguba.


Capricorn

Vei avea o toamna bogata, nu doar in fructe si legume. Culegi roadele propriei chibzuinte materiale si te bucuri de un buget personal frumusel. Prin urmare, poti fi tentat sa pleci intr-o vacanta sau sa iti innoiesti garderoba. Ai grija sa nu exagerezi cu cheltuielile, banii pleaca mai repede decat vin.


Varsator

Prea putin caracteristic tie, toamna aceasta vei avea tendinta sa cheltuiesti mai mult decat iti permiti. Vei face datorii inutile, doar pentru a-ti satisface mofturile, iar efectele nechibzuintei tale se vor resimti puternic in a doua jumatate a lunii noiembrie. Incearca sa iti gestionezi rational bugetul si nu vei avea de suferit.


Pesti

Chiar daca veniturile din ultima vreme s-au mai inmultit, situatia ta financiara ramane oscilanta. Ai perioade in care simti ca iti poti permite multe si altele in care te ingrijorezi ca nu vei putea plati facturile. Investeste cumpatat si, in noiembrie, vei constata ca faci destui bani pentru a te bucura de un confort deplin.

Sursa foto: dailyfinance.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din astrologie-zodii

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro

Sfatul expertului