Astrologie

#horoscop #zodii #gospodina zodii #femei gospodine zodii

Cat de buna gospodina este, in functie de zodie

Unele native, precum femeia Taur si femeia Pesti, sunt gospodine foarte talentate. Alte native se perfectioneaza pe parcurs, precum femeia Berbec.

Femeia Berbec

Cat timp este singura, nativa Berbec nu-si petrece mult timp cu gatitul sau curatenia. Astfel de activitati sunt facute cand si cand, in special la ocazii deosebite. Daca se casatoreste si are copii, insa, femeia Berbec devine una dintre cele mai harnice si pricepute gospodine. Pentru familie, nativa este capabila de orice efort.

Femeia Taur

Femeia Taur are talentul de a da senzatia ca ea niciodata nu-si strica manichiura cu treburile din gospodarie. Cu toate acestea, la ea acasa este intotdeauna curat si are mereu ceva bun, facut in casa, cu care isi serveste musafirii. Femeia Taur este una dintre cele mai talentate gospodine.

Femeia Gemeni

Femeia Gemeni, daca este singura, se ocupa de casa in masura in care acest lucru este absolut necesar. In general, Geamana are multe preocupari si activitati, astfel incat nu-si va pierde o zi intreaga cu spalatul geamurilor sau curatatul covoarelor. Gemenele maritate, cu familie, sunt gospodine desavarsite.

Femeia Rac

Femeia Rac tine mult la felul in care arata casa si petrece atata timp cat este nevoie cu treburile gospodaresti. Femeia Rac se pricepe la bucatarie, tine casa curata si ordonata si se ocupa de familie. In general, nativei ii face placere sa stea acasa, impreuna cu cei dragi, aici simtindu-se cel mai bine.

Femeia Leu

Femeia Leu face curat in casa si mancare numai daca nu are de ales. Desi are talent de gospodina, Leoaica nu tine neaparat sa se perfectioneze. In general, Leoaica ar prefera ca o ruda apropiata sau o menajera sa se ocupe cu treburile casnice. Cu toate acestea, nativa Leu are grija sa fie casa ingrijita si familia sa aiba toate cele necesare.

Femeia Fecioara

Fecioara este o persoana preocupata de aspectul casei. Ii plac lucrurile frumoase, este atenta la detalii si are propriul ei mod de a aranja obiectele prin casa. Fecioara nu sare niciodata peste curatenie, considerand-o o prioritate. De cele mai multe ori, nativa prefera sa faca singura treburile casei deoarece este foarte protectiva cu cei dragi.

Femeia Balanta

Femeia Balanta se ocupa de gospodarie in masura in care are invitati la masa sau da o petrecere. In general, Balanta nu-si petrece mult timp spaland vase sau facand curat. Nativa are, de obicei, un program extrem de incarcat si nu sta acasa foarte mult. Cand isi intemeiaza o familie, insa, Balanta face eforturi pentru a fi o gospodina cat mai buna.

Femeia Scorpion

Femeia Scorpion se ocupa de gospodarie numai dupa ce se marita si devine mama. Atunci, nativa Scorpion isi demonstreaza talentul in treburile casnice. Cat timp traieste pe cont propriu, este posibil ca locuinta unei femei Scorpion sa fie haotica, cu lucruri aruncate peste tot, ceea ce ii poate deranja pe eventualii colegi de apartament.

Femeia Sagetator

Sagetatoarea investeste putinul ei timp liber in treburile casnice in masura in care a ramas fara haine curate sau mancare. Insa nativa nu este extrem de preocupata de sarcinile domestice deoarece activeaza, in general, in afara casei. Odata ce-si intemeiaza o familie, cu putin sprijin din partea mamei, Sagetatoarea poate deveni o buna gospodina.

Femeia Capricorn

Capricoarna este genul de femeie pentru care munca in gospodarie reprezinta o activitate prin excelenta feminina. Nativa nu se asteapta niciodata ca partenerul de viata sa o ajute cu treburile casnice. Capricoarna spala, calca, face de mancare si curata casa, asigurandu-se ca cei dragi au tot ceea ce le trebuie.

Femeia Varsator

Femeia Varsator considera treburile zilnice un rau necesar. Nativa se ocupa de casa atunci cand nimeni altcineva nu o face si, desi nu ii place, este, totusi, perfectionista. Varsatoarea poate petrece jumatate de zi lustruind totul in casa, pentru a crea un mediu curat si primitor, de care sa beneficieze cei dragi.

Femeia Pesti

Femeia Pesti este o gospodina foarte talentata, in masura in care petrece timp perfectionandu-si tehnicile. In special in bucatarie, nativa Pesti se dovedeste o bucatareasa inspirata. Nativa face toate eforturile necesare pentru ca locuinta ei sa fie una primitoare.

Foto: perthhomecleaners.com.au
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din astrologie-zodii

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui: Ce influenta are echinoctiul de toamna asupra noastra

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Expertul Acasa.ro, Silvia Teodorescu, arhitect

Pune o intrebare