Astrologie

#predictii #minciuni #astrologie #partener #zodie #relatie

Cat de mult te minte partenerul tau, in functie de zodie

La fel ca si celelalte trasaturi ale personalitatii, tendinta de a minti poate fi insuflata de astrele care guverneaza destinul partenerului tau. Nimeni nu trece prin viata fara sa spuna macar o minciuna, fie ca o face pentru a salva o situatie sau pentru a se eschiva de la asumarea unor responsabilitati. Astrologia are propria clasificare a zodiilor mincinoase cu desavarsire si a celor inclinate mai mult spre sinceritate. Vezi cat de mult te minte partenerul tau, in functie de zodia in care s-a nascut!


Berbec

Daca te iubesti cu un Berbec, te bucuri de un partener sincer in cea mai mare parte a timpului. Acesti nativi nerabdatori din fire nu mint, pentru ca actul este prea consumator de timp si energie. In plus, nu le place sa se justifice si nici nu vor sa dea explicatii atunci cand sunt prinsi cu "mata-n sac". Daca iti prinzi Berbecul cu o minciuna, nu te astepta decat sa "latre" defensiv foarte zgomotos si sa gaseasca alti vinovati.


Taur

Aceasta zodie iubitoare de lucruri de calitate si viata luxoasa minte, doar cand un beneficiu material este in joc. De fiecare data cand partenerul tau se plange ca ar fi falit sau nu ar avea bani la el, nu il crede: se eschiveaza, pentru ca este pasionat de economii, in niciun caz de risipirea resurselor pretioase.


Gemeni

Iata un nativ pe care il prinzi foarte greu cu minciuna, desi mintitul este un adevarat "hobby" pentru Gemeni. Mincinosi desavarsiti, reprezentantii zodiei pot inventa povesti credibile inainte sa le anticipezi infloririle. Asteapta-te la orice de la Geamanul tau, intrucat te poate duce cu zaharelul, pozand in cel mai pur ingeras din Rai!


Rac

Racii nu sunt adeptii minciunilor, intrucat ei insisi le detesta si nu accepta alaturi un partener care ascunde frecvent adevarul. Cu toate acestea, poate sa te minta pentru a te menaja de ceva dureros, mangaindu-te pe par si incurajandu-te ca totul va fi bine. In cele din urma, Racii dau intotdeauna cartile pe fata.


Leu

Leii ar fi laureati ai premiilor Nobel dedicate mincinosilor olimpici, daca o astfel de gala ar exista cu adevarat. O fac pentru toate motivele posibile, inclusiv pentru a se distra pe seama unei "victime" naive, dispusa sa le inghita gogosile. Nu le pasa de consecintele minciunilor, intrucat sunt prea egocentristi pentru a avea procese de constiinta din aceasta cauza.


Fecioara

Iata o zodie care nu se impaca deloc cu minciunile "gratuite". Daca partenerul tau s-a nascut in acest semn astrologic, va minti doar daca acest lucru salveaza o situatie problematica, dar doar daca rezultatul obtinut este mai avantajos decat deconspirarea adevarului gol-golut.


Balanta

Numite si "Scorpionii veseli", Balantele te manipuleaza si iti pun o esarfa imaginara in jurul ochilor, fara sa iti dai seama ca esti, de fapt, mintit. Cei mai buni avocati s-au nascut, cu siguranta, in aceasta zodie. Daca si partenerul tau este Balanta, asteapta sa minta mult, in special in viata personala. Atentie, insa, nu isi va asuma niciodata gafele!


Scorpion

Nu te obosi sa verifici autenticitatea povestilor spuse de un Scorpion, intrucat aceasta zodie perfida ti-a anticipat deja "miscarea" si si-a ascuns bine urmele. Subiectul favorit al Scorpionilor pentru minciuni sfruntate este sexul!


Sagetator

Cunoscuti pentru sinceritatea lor aproape brutala, Sagetatorii nu mint de obicei. O vor face, totusi, cand e in joc propria lor placere sau daca libertatea le este ingradita (niciodata pentru razbunare sau a face rau cuiva). Minciuna Sagetatorului, odata emisa, este cat se poate de gogonata!


Capricorn

Daca partenerul tau Capricorn te minte, fapta lui ajunge sa il deranjeze, in final, pe el insusi. Daca suspectezi ca ti-ar ascunde adevarul, incruciseaza-ti bratele si priveste-l suspicios. Va marturisi totul si va evita, pe viitor, aceasta rusine.


Varsator

Chiar daca nu se numara printre cele mai mincinoase zodii, Varsatorii sunt predispusi inventarii de povesti creative, transmise intr-o maniera extrem de veridica. Ei mint fie prin omisiune, fie prin exagerarea unor fapte, in general doar "de amorul artei".


Pesti

Aceasta zodie sensibila te poate minti, probabil, cand vrea sa te tina departe de cruzimea unui adevar greu de suportat. Pestii sunt maestri in evadarea catre taramuri fantastice, astfel ca le poti sesiza "gogonatele" in functie de pertinenta informatiilor pe care le primesti de la ei. In rest, minciunile Pestilor au mai mereu scopul de rezolvare a unui conflict.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din astrologie-zodii

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui: Culorile care atrag noroc in casa ta

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui

Pune o intrebare