Astrologie

#astrologie #predictii #zodie #sex #aventuri #aventuri sexuale

Cat de mult te tenteaza aventurile sexuale, in functie de zodia ta

Aventurile sexuale pot fi ca fructul interzis, dar irezistibil, pentru unele zodii. Predispozitiile astrale iti pot influenta major comportamentul in dragoste, de la cel inclinat fidelitatii 100%, pana la cel cu tendinte spre promiscuitate. In ce masura iti fac cu ochiul extravagantele sexuale si jocurile in amor, afli din horoscop!


Berbec

Nativii in zodia Berbecului se aprind destul de repede si au tendinta sa schimbe mai multi parteneri in timpul vietii, insa odata ce se implica intr-o relatie serioasa, se implica trup si suflet. Acest lucru inseamna ca, in perioada celibatului, poti sa cedezi rapid placerilor de moment.Odata ce faci parte dintr-un cuplu, nu te joci cu sentimentele partenerului si dai dovada de sinceritate.


Taur

Nativii in zodia Taurului nu sunt atrasi in general de relatiile superficiale si sunt destul de rationali sa nu isi urmeze instinctele, cand considera ca este nepotrivit sa o faca. In general acuzi promiscuitatea si nu te incanta nici jocurile cu tenta sexuala sau flirturile copilaresti. Daca te deschizi cuiva din punct de vedere intim, inseamna ca te gandesti la o relatie serioasa.


Gemeni

Pentru nativii in Gemeni, spiritul jucaus in amor se rezuma, in general, la un flirt platonic. Adori sa curtezi si sa te lasi curtat, complimentezi si primesti cu bucurie avansurile celor din jur, chiar si atunci cand ti-ai asumat un angajament fata de un partener oficial. Din fericire pentru relatiile tale serioase, rareori treci la fapte. Aventurile erotice pe care le "gusti" sunt doar la nivel verbal.


Rac

Cei nascuti in zodia Racului stiu cat de usor li se ranesc sentimentele, astfel ca nu isi asuma riscurile implicate de o aventura trecatoare. Daca esti in aceasta zodie, nu te incanta incurcaturile emotionale si nu iti plac jocurile superficiale. Faci urmatorul pas intr-un flirt, doar daca ti se confirma impartasirea sentimentelor. Relatiile pur sexuale nu sunt "specialitatea" ta.


Leu

In cazul Leilor, aventurile sexuale, pasionale si superficiale sunt adevarate "delicii existentiale". Pentru tine, armata de admiratori, lista lunga de cuceriri si amagirile altora sunt motive de mandrie si reasigurare a propriei valori. Probabil ca ai o agenda plina de "fosti", cu care te poti lauda ca le-ai furat mintile si inima. Nu te gandesti de doua ori inainte sa dai curs unui flirt patimas.


Fecioara

In general, cei nascuti in Fecioara au principii de viata bine stabilite, peste care trec cu greu. Daca valorile tale personale implica o viata sexuala restransa la un singur partener, excluzi orice flirt sau aventura sexuala care sa te transforme intr-o persoana libertina. Preferi sa te implici in relatii stabile si esti destul de rece cu acei curtezani fata de care nu simti nicio atractie.


Balanta

Nativii in Balanta se pot angaja in aventuri pasagere si flirturi nesfarsite, cata vreme altcineva face primul pas si le reaminteste cat sunt de atragatori si sexy. Chiar si asa, nesiguranta specifica zodiei te face sa ai retineri in a trece la fapte. Jocurile sexuale se reduc, in cazul tau, la ocheade si schimb de replici "obraznice".


Scorpion

Chiar daca Scorpionii nu calca stramb, decat atunci cand nu se mai simt bine intr-o relatie, apetenta lor in a trai aventuri erotice intense cu diverse persoane este mai mare decat in cazul altor zodii. Ai tendinta sa te joci cu sentimentele celor din jur pentru a obtine diverse beneficii sau pentru a-ti hrani ego-ul.


Sagetator

Fara doar si poate, Sagetatorii sunt aplecati placerilor carnale si desfraului. Chiar daca poti fi un partener fidel, incurajezi tentativele altora de a-ti face complimente si de a te curta. Iti plac foarte mult jocurile in dragoste, flirturile, aluziile si tachinarile.


Capricorn

In cazul Capricornilor, viata este prea serioasa, pentru a fi traita in joaca. Nu iti plac jocurile de-a soarecele si pisica, vrei sa stii ce intentii au curtezanii cu tine din start si te deschizi doar celor de care te indragostesti cu adevarat.


Varsator

Viziunea libertina despre lume a Varsatorilor poate fi echivalenta, in anumite momente, cu promiscuitatea. Chiar si asa, aventurile traite de tine se opresc la complimente si cuvinte frumoase, mai rara ajungandu-se la fapte. Cand esti intr-o relatie, renunti la aceste flirturi in totalitate.


Pesti

Chiar daca Pestii sunt spirituali si sociabili, nu sunt tocmai maestri ai jocurilor in dragoste. Prin urmare, nu te tenteaza de regula aventurile patimase, tu vrei relatii stabile, in care simti iubirea si fidelitatea celui de langa tine.

Sursa foto: modernman.com

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din astrologie-zodii

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Top

Sfatul expertului