Astrologie

#astrologie #violenta #partener #zodii #predictii #partener violent

Cat de violent poate fi partenerul tau, in functie de zodie

Abuzul fizic suferit de cantareata Alexandra Stan a starnit o intreaga campanie de combatere a violentei exercitate asupra femeilor de catre barbatii din viata lor. Din pacate, nu toate relatiile intime sunt dominate de respect si tandrete, ajungand sa fie sufocate de ura si de gesturi necugetate. Predispozitiile astrale pot avea si ele o influenta asupra masurii in care partenerul tau poate fi sau nu violent. Iata ce spune horoscopul!


Berbec

Elementul natural reprezentativ pentru Berbec este focul, ceea ce inseamna ca acest nativ poate fi deseori impulsiv si condus de instinctul agresivitatii. Este posibil ca un Berbec sa manifeste deseori iesiri violente, destul de frecvent. Numiti si "copiii zodiacului", acesti nativi isi stapanesc cu greu furia si au o predispozitie accentuata spre violenta.


Taur

Taurii nu sunt indivizi violenti de regula, intrucat calmul lor nativ ii ajuta sa nu reactioneze agresiv in fata emotiilor negative. Acest nativ poate sa ajunga la acte de agresivitate cand este impins pe marginea prapastiei sau cand i se umple paharul. In acest punct, el poate sa devina peste masura de violent!


Gemeni

Gemenii nu sunt oameni violenti, intrucat natura lor este una diplomata si dominata de logica. Chiar si asa, in fata insultelor si a altor prejudicii grave aduse la adresa lor, Gemenii pot avea accese de violenta, in general verbala, fata de cei care le-au gresit intr-un fel sau altul. Cand isi pierd cumpatul, Gemenii pot face si gesturi imprudente, dar mai rar.


Rac

La prima vedere, ai crede ca sensibilul Rac nu ar fi vreodata capabil sa raneasca o musca, prin firea lui afectuoasa si introvertita. In realitate, acesti nativi sunt precum apele linistite: sunt foarte adanci, deci capabile de a isca un uragan, daca sunt agitate suficient.


Leu

Chiar daca pare arogant si dominator, Leul este perfect capabil sa isi infraneze iesirile violente. Cu toate ca acesti nativi sunt impulsivi si se enerveaza destul de usor, au un autocontrol desavarsit si nu recurg la violenta fizica. In schimb, certurile cu un Leu pot fi extrem de aprinse, iar insultele acestora pot fi adevarate sageti otravite pentru suflet!


Fecioara

La fel ca Taurii, Fecioarele sunt firi rationale, care rareori actioneaza la impuls. Pentru a avea iesiri violente, un nativ in Fecioara trebuie sa acumuleze multe frustrari in interior, care sa il consume teribil. Iar cand aceste explozii au loc in cele din urma, Fecioarele isi pierd in totalitate controlul si sunt capabile de actiuni extreme.


Balanta

Diplomate si echilibrate, Balantele nu sunt nici pe departe firi violente, ci mai degraba reconciliante. Calmul lor nativ le ajuta sa isi tempereze furia, iar agresiunile fizice nu sunt deloc pe placul lor. In general, furia Balantelor ajunge sa fie consumata in interior, la nivelul gandurilor.


Scorpion

Desi este un semn de apa, Scorpionul poate fi la fel de periculos cand simte manie, precum semnele de foc. Zodia este guvernata de planeta Marte, cea a razboiului, semn ca acesti nativi sunt capabili de cele mai mari acte de violenta. Un Scorpion este si ranchiunos, nu doar violent, astfel ca spiritul razbunator il caracterizeaza in egala masura.


Sagetator

Sagetatorul poate sa devina destul de insensibil la sentimentelor celor din jur. Atunci cand isi pregatesc arcusul pentru a lansa sageata, cu siguranta tintesc catre punctul vulnerabil al victimei. Violenta manifestata in fapte se petrece mai rar in cazul acestor nativi, insa violenta verbala se revarsa deseori asupra persoanelor dragi Sagetatorilor.


Capricorn

Capricornii sunt firi taciturne si interiorizate, aparent calme, care rareori isi arata adevaratele emotii. Nu cedeaza in fata primelor accese de furie, de aceea iesirile lor violente sunt foarte rare. Cand lucrurile se precipita, iar Capricornii acumuleaza multe frustrari in interior, pot face lucruri socante, pana si pentru cele mai apropiate persoane lor.


Varsator

Un semn de aer nu va fi niciodata prada usoara a furiei. Varsatorii sunt retinuti si diplomati, le place sa dizolve conflictele si sa stea departe de ele. Cea mai acuta forma de violenta manifestata de acesti nativi poate fi o insulta dureroasa si rece.


Pesti

Pestilor nu le plac disensiunile si nici nu sunt firi violente, din niciun punct de vedere. Acesti nativi isi controleaza foarte bine iesirile si nu privesc lucrurile in mod egoist. In loc sa raneasca pe cineva, Pestii prefera sa se retraga singuri intr-un colt si sa mediteze asupra situatiei, inchizand total canalele comunicarii.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din astrologie-zodii

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro