Astrologie

#bucatar #gatit #horoscop #zodii #bucutarie

Cat timp isi petrece in bucatarie in functie de zodie

Are mereu bunatati in casa si unele dintre cele mai rafinate bauturi? Sunt mari sanse sa ai de-a face cu un Taur gurmand. Vorbeste mult si i se arde mancarea pe foc? Ajuta-l pe prietenul tau Gemeni, deoarece nu se poate concentra mult timp pe o singura activitate. Prezinta-i gatitul in termeni pomposi pentru o simpla omleta, foloseste cuvinte precum " arta culinara ", " gastronomie " si ii vei hrani setea intelectuala. Cat timp isi petrec zodiile in bucatarie ?

 

Berbecul in bucatarie


Berbecul poate folosi bucataria pentru orice activitate, inclusiv pentru sex. Cu gatitul nu sta asa de bine, cel putin nu pana cand se aseaza la casa lui. Masa din bucatarie este numai buna pentru a tine laptop-ul, echipamentul sport sau pentru a-si intinde partenerul intr-o partida de amor. De mancat, mananca pe unde apuca.


Taurul in bucatarie
 

Taurul are un adevarat cult pentru produsele si accesoriile de bucatarie care il ajuta sa depoziteze mai bine si mai sanatos mancarea si bautura. Probabil este una dintre putinele persoane la care ai vazut in casa un raft special pentru vinuri. Bucataria lui este intotdeauna plina de bunatati.

 

Gemenii in bucatarie


Un nativ Gemeni isi duce in bcuatarie hartile, manualele, plansele de carton si celelalte proiecte la care lucreaza. Ii place sa-si petreaca timpul aici in compania familiei si a prietenilor. Nu-l lasa sa pregateasca singur o masa de la A la Z deoarece s-ar putea lua cu vorba si mancarea se va arde.

 

Racul in bucatarie


Racul pastreaza cu sfintenie caietelul de retete de pe vremea bunicii, rupt si ingalbenit, dar pe care il foloseste si astazi. Multe dintre cratitele si accesoriile din bucatarie sunt mosteniri de familie si de multe il leaga amintiri dragi. Nu te mira, asadar, ca mai pastreaza lingura aia de lemn, invechita si nesigura.

 

Leul in bucatarie


Daca menajera a intarziat, atunci Leul va intra chiar el in bucatarie. Prefera sa manance mancarea gatita de altcineva, fie cineva din familie, fie sa comande la restaurant de lux. Habar nu are unde se afla blenderul, insa din bucataria lui nu lipseste nimic. Doar nu o sa se faca de ras ca nu are ultimul model de aparat pentru expresso!

 

Fecioara in bucatarie


Fecioara nu-si bate capul cu bucataria decat daca nu are de ales. In general va pastra ordinea si curatenia in acest spatiu, mai ales ca se stie cat de mult tine la igiena! Cand este indragostita, atunci se poate sa stea mai mult timp prin bucatarie, dar numai de dragul persoanei iubite. In rest este la dieta si se fereste sa distruga aragazul sau cuptorul cu stropi de ulei.

 

Balanta in bucatarie


Balanta isi primeste in bucatarie prietenii intimi, alaturi de care se simte in largul ei. Imparte cu ei tot ce are mai bun fara sa-i pese cat de mult costa bauturile sau icrele alea negre. Ii place sa aiba accesorii si aparatura moderna, pentru un plus de confort.

 

Scorpionul in bucatarie


Scorpionul are fie un program haotic de masa, fie este foarte strict in acest sens. Are propria lui logica de aranjare a obiectelor intr-o bucatarie si nu-i place sa intervina altcineva. Poate fi delasator in privinta igienei si nu-i va pasa daca isi socheaza prietenii.

 

Sagetatorul in bucatarie


Sagetatorul este in propria bucatarie precum un musafir. Nu stie unde sunt tacamurile, vesela sau celelalte obiecte. De regula, altcineva se ocupa sa-l hraneasca. Nu are niciun fel de pretentii legate de mancare, fiind capabil sa se acomodeze la diverse situatii.

 

Capricornul in bucatarie


Capricornul este econom, echilibrat si grijuliu cu familia lui. Cand este relaxat, incearca retete noi de dragul familiei, insa pastreaza mereu un echilibru pentru ca nimeni sa nu manance sau sa bea prea mult. Vede in bucatarie un spatiu functional de care nu este atasat emotional.

 

Varsatorul in bucatarie


Varsatorul are un comportament haotic in bucatarie. Il poate apuca mania curateniei la 22:00 si sta pana dimineata sa frece pana cand totul este luna. In urmatoarea saptamana, insa, se poate nici sa nu spele vasele. Curios din fire, incearca din cand in cand retete noi pentru a-i impresiona pe ceilalti.

 

Pestii in bucatarie


Pestii desfasoara activitati artistice in bucatarie, de la dans, la pictat si cantat. S-ar putea sa faca si amor in acest spatiu si tot aici sa savureze mancarea, deoarece sunt mari gurmanzi. Nu au insa un interes special pentru acest spatiu decat in masura in care el este unul inedit.

Foto: caminandosinrumbo.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din astrologie-zodii

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Top