Astrologie

#relatie #cuplu #iubire #astrolog astredamus #astrolog

Cat va dura relatia noastra?

anita86, femeie nascuta pe 17.06.1986 intre 11:30 -12:00, barbat nascut pe 16.10.1985 in jur de ora 12:00: Ce viitor poate avea aceasta relatie?

Astrolog Astredamus:
Anita86, tocmai te afli in zilele tale norocoase. Mare atentie sa nu te amagesti. Implica-te doar in ceea ce cunosti. Extrem de relevant faptul ca tocmai in aceste zile iti raspund. Relatia cu el nu are viitor. Doar stii cate emotii negative ti-a creat.

Sentimental va potriviti, ati putea sa conlucrati foarte frumos la diverse proiecte financiare. Cel mai dificil e sa treceti peste inceputuri, deoarece tocmai ele va distrug relatia. Din acest motiv spun ca nu aveti un viitor impreuna , cel putin unul de durata. Primul meu sfat e acela de a nu-ti fi teama sa iei decizii. Cu fiecare decizie vei renaste, buna/rea, fie te va propulsa inainte, fie vei trage invataturi extrem de folositoare, care in final se dovedesc a fi tot un pas inainte.

ady sem, feminin, 3.12.1967 ora 18-19 Bucuresti, el, 3.06.1959, ora 7 Craiova: Va rog sa-mi spuneti daca relatia mea (Adi) cu el (Iubi) se va concretiza intr-o casatorie reusita.

Astrolog Astredamus:
Relatia Dvs are toate sansele sa se concretizeze intr-o casatorie. "In extremis" poate fi o relatie de lunga durata , chiar daca nu se va concretiza prin acte oficiale.

Controlul in aceasta relatie este detinut de catre Dvs, cu toate ca el considera ca ar fi baza relatiei. Practic el este doar motorul financiar al relatiei, iar Dvs, va pricepeti de minune sa puneti in "valoare" resursele lui financiare.

Facand abstractie de latura financiara, pentru a va intelege intr-un mod aproape ideal, este necesar sa va exprimati sentimentele. Astfel pe langa durata, relatia va avea farmec si frumusete. Un alt aspect pentru Dvs este acela de a va comporta cu el in aceeasi maniera placuta cu care va comportati in societate.

Mare atentie in momentul in care el va va reprosa ca nu sunteti persoana pe care a vazut-o la inceput.

simonetta2001, 29.05.1969 ora 03.10 Sibiu, Romania, sex feminin, partener, 30.08.1958 ora 01.05 Palmi, Italia, sex masculin: Ma intereseaza cit o sa dureze relatia noastra (daca vom avea copii).

Astrolog Astredamus:
Ceea ce va impiedica pe Dvs sa aveti copii este materialismul. Toata gandirea si enegia ati depus-o in plan material si in plan... (nu specific, pentru a nu se face diverse corelari), si mai mult considerati ca dreptatea si adevarul locuiesc in sufletul dvs.

Acceptati ca in afara de bunuri materiale, exista si iubire. Acceptati ca nimeni nu detine adevarul. Incercati sa va intelegeti ca, prin cat cunoasteti mai mult, cu atat va dati seama cat de putine stiti.

Nicidecum sa nu va incolteasca in minte ideea ca multitudinea de cunostinte va duce spre adevar. Pentru dvs personal, in momentul in care va dati seama ca va pierdeti in multitudinea de invataturi detinute, atunci sunteti pe calea cea buna. In acel moment copilul va veni de la sine.

In aceasta relatie aveti un liber arbitru foarte mare. Nimic nu va impiedica sa ramaneti. Aveti libertate de decizie.
 



 

 

 

Sursa foto : qctop.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din astrologie-zodii

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Top

Sfatul expertului