Astrologie

#animale de companie #animale #astrologie #zodii #predictii

Ce animal ti se potriveste, in functie de zodie! Alege pentru armonie perfecta

Unor zodii le face mai multa placere decat altora sa ingrijeasca de animale. Asadar, sa vedem ce animal spun astrele ca ti s-ar potrivi mai bine.

Berbecul, Taurul, Leul, Sagetatorul si Capricornul, cunoscute ca semne mai dregraba “animalice”, se inteleg cel mai bine cu animalele de companie, motiv pentru care uneori reprezentantii acestei zodii au tendinta sa relationeze chia rmai usor cu animalul lor de companie decat cu oamenii din jur. Daca esti nascut sub una din aceste zodii, te vei descurca de minune cu animalul tau, in special daca este unul din cele cu patru picioare, caine ori pisica.

Gemenii, Balanta, Varsatorul si Fecioara sunt cunoscute ca zodii “umane” si daca apartii de una din aceste zodii, stii ca de cele mai multe ori, contactul uman este mai important pentru tine decat cel cu animale. Asadar, animalele comunicative, vorbitoare, precum papagalii, pot fi o companie foarte placuta in special pentru zodiile de Aer. Cei mai legati de Pamant, in schimb, pot prefera animalele ordonate

Continuarea pe Lyla.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din astrologie-zodii

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Expertul Acasa.ro, Silvia Teodorescu, arhitect

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro