Astrologie

#coafura #par #zodii #berbec #taur #gemeni #rac #leu #fecioara #balanta #scorpion #sagetator #capricorn #varsator #pesti

Ce coafura prefera zodiile

Daca ii vei povesti vreodata unui Sagetator despre ingredientele unei masti de par, s-ar putea sa te trezesti vorbind sigur. Sagetatorul nu are rabdare sa afle astfel de detalii. O Fecioara, in schimb, nu doar ca va sti despre ce este vorba, dar este capabila chiar sa-ti dea cateva sfaturi. Stii cat de preocupate sunt zodiile de coafura lor?

Descopera in continuare ce gusturi au zodiile in privinta coafurii personale:
 

Coafura pentru Berbec

Berbecilor pe plac coafurile simple, strangandu-si parul in coada sau intinzandu-l cat mai mult, atunci cand el tinde sa aiba volum. Sunt totusi deschisi spre coafuri inovatoare, astfel incat se lasa cu placere pe mana vreunui hairstylist. Vor numai sa nu aiba un par infoiat. Sunt nativi care fie nu suporta sa aiba nimic pe crestet, lasandu-si capul liber, fie nativi care simt nevoia sa-si protejeze aceasta zona si prin urmare folosesc sepci, palarii, bandane etc.
 

Coafura pentru Taur

In general Taurii au un par des si usor carliontat. Le face placere sa-l simta liber pe umeri, in bataia vantului. Pentru femei, un accesoriu rafinat este binevenit, fie agrafa, fie o palarie eleganta. Prefera coafurile simple, usor de intretinut si culorile naturale. Nu doreste sa iasa in evidenta cu nimic si se fereste de excentricitati.
 

Coafura pentru Gemeni

Geenii au perioade in care sunt in stare sa incerce de toate, numai pentru placerea de a experimenta. Probabil inventarea unei vopsele de par in nuante excentrice precum albastrul, movul sau verdere lor li se datoreaza. Pentru ca insa se plictisesc foarte repede, Gemenii sfarsesc prin a alege o coafura comoda, usor de intretinut, cu parul tuns scurt sau usor de prins.
 

Coafura pentru Rac

In privinta coafurii, Racii adopta un stil lejer, lasandu-si parul liber pe spate. Nativelor le place ideea de a incerca coafuri traditionale, coc princess, suvite ondulate prinse in esarfe vaporoase sau in panglici, agrafe cu fluturi sau palarii de vara foarte feminine, largi, cu boruri mari. Nativul Rac lasa parul si desfacut, mai ales daca este lung, pastrand o nota de romantism si libertate. Barbatii pot avea parul chiar lung sau cel putin crescut peste media obisnuita.
 

Coafura pentru Leu

Leul are un intreg ritual de infrumusetare, din care face parte, bineinteles, si coafura. Isi ingrijeste parul cu produse costisitoare, pentru a fi sigur ca ingredientele folosite in respectivul produs sunt de calitate. Leul nu este genul care sa adopte coafuri extravagante, cu multe accesorii. Prefera parul cat mai natural sau vopsit in nuante naturale, lasat liber. In cazul in care are vreo problema, cum poate fi matreata, face tot posibilul pentru a scapa rapid de ea si oricum nimeni nu-si va da seama, deoarece este un om ingrijit.
 

Coafura pentru Fecioara

Un nativ Fecioara in niciun caz nu va fi vazut cu parul valvoi sau nespalat de saptamani. Le plac coafurile simple, usor de intretinut, bune pentru orice ocazie. Femeilor le place uneori sa se joace cu suvitele lor lungi, prinzandu-le cu accesorii stilizate, sau prinzandu-si un coc impunator, care le confera o alura serioasa, profesionista. Nu si-l distrug niciodata cu diverse incercari, produse, vopsele sau sampoane, daca toate acestea nu au fost alese personal si citite bine instructiunile de folosire.
 

Coafura pentru  Balanta

Pentru ca este o persoana cu bun-gust, nativul Balanta alege o coafura mai mult conservatoare, care sa impuna respect, dar care sa nu-i stirbeasca cu nimic farmecul. In viata de zi cu zi, prefera coafurile simple, excelent realizate, in genul parului perfect intins si stralucitor, sau in bucle bine definite. Cand trebuie sa mearga la o petrecere, o cina de afaceri sau o intalnire cu partenerul de viata, are grija intotdeauna sa-si adapteze coafura conform situatiei. In privinta culorilor, nu face niciodata experiente, incercand sa vada cum i-ar sta cu parul verde, spre exemplu. Ii plac culorile naturale sau acele nuante care-o fac mai feminina si mai senzuala.
 

Coafura pentru Scorpion

Fie ca-si lasa parul lung si-l piaptana drept, fie ca-l tund scurt si-l incretesc sau il prefera zburlit, coafura nu este decat un alt element care contribuie la imaginea de ansamblu a Scorpionului. Parul lui inspira sexualitate si la femei joaca un adevarat rol de seductie. Scorpionii prefera nuantele de negru si rosu inchis, culori care le confera o anumita putere, intarindu-le expresia puternica a fetei.
 

Coafura pentru Sagetator

Pentru ca este mereu grabita, nativa Sagetator nu alege tipuri de coafura complicate, care sa se strice la primul dus sau cum incepe sa bata vantul. Prefera sa-si lase parul liber, sau sa-l prinda in coada. Sagetatorilor le sta bine atat cu parul dat pe spate, cat si cu breton. Sunt in general oameni sportivi, asa ca adopta o freza scurta si usor de intretinut. Produsele folosite nu conteaza prea mult pentru ei.
 

Coafura pentru Capricorn

Capricornul adopta un stil clasic, usor de intretinut, corect, elegant. Femeile nu fac experiente cu vopsele in culori tipatoare, stiu intotdeauna exact ce nuanta de par isi doresc cand se duc la coafor si nu accepta nimic mai putin de atat. Nu au preferinta pentru o lungime anume sau pentru vreun model, insa nu vor sa iasa in evidenta cu nimic si mai ales asteapta ca tunsoarea aleasa sa le ofere prestanta, sa para seriosi si responsabili. Folosesc putine produse de intretinere, insa de buna calitate.
 

Coafura pentru Varsator

Nativa este foarte preocupata de parul ei, deoarece adesea acesta creste abundent si faptul ca are volum prea mare o nemultumeste peste masura. Nu reuseste niciodata sa fie perfect satisfacuta de coafura ei. Uneori citeste etichetele pe samponul, balsamul, masca de par, dar nu are multa rabdare. In cazul in care se confrunta si cu matreata, problema devine agasanta. Este capabila sa cheltuiasca sume mari de bani pentru a-l aduce la o forma anume, care s-o multumeasca. Barbatii Varsator sunt destul de nepasatori. Singura lor preocupare este sa aiba parul curat si sa nu ii incomodeze.
 

Coafura pentru Pesti

Nativele Pesti sunt constiente de puterea privirii lor, astfel incat cauta sa-si scoata in evidenta ochii prin nunate marine, sidefate, estompate, usor pale. Nu folosesc culori si linii bine definite, pentru ca le sta mai bine cu umbre abia perceptibile, care le dau in plus o nota de mister. Barbatii Pesti pot adopta coafuri usor extravagante, parca venite din alte timpuri, dar care lor le vin bine.

 

Afla mai multe despre tunsori si coafuri pe Stil Acasa.ro !

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din astrologie-zodii

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro

Sfatul expertului