Astrologie

#predictii #zodii #horoscop #astrologie #cocktail

Ce cocktail ti se potriveste in functie de zodie

In plin sezon de vara trebuie sa te racoresti si sa te hidratezi cat mai bine. Si nu oricum, ci cu un cocktail potrivit zodiei tale.

Berbec

Pentru nativii din zodia Berbec, cocktailul potrivit este Bloody Mary/Maria. Infocat este cuvantul care ii descrie cel mai bine, astfel incat au nevoie de o bautura pe masura. Reteta preferata de majoritatea pentru Bloody Mary este cu tequila in loc de vodca si cu putin ardei iute.

Taur

Fiind persoane traditionaliste din fire, nativilor Taur nu li se potriveste o alta reteta de a prepara o margarita in afara de cea clasica. Astfel, o Margarita cu Lime si sare pe margini este fix ceea ce acestia au nevoie.

Gemeni

Pentru o dupa-amiaza calduroasa de vara, persoanele aflate in zodia Gemeni au nevoie de o bautura versatila si racoritoare - Moscow Mule. Acest cocktail este realizat printr-o combinatie de bere de ghimbir, vodca si lime.

Rac

Racii sunt persoane dragute si iubitoare, astfel incat ce bautura li s-ar putea potrivi mai bine decat o Pina Colada? Suc de ananas, nuca de cocos, rom si gheata sunt ingredientele necesare pentru un astfel de cocktail.

Leu

Nativii din zodia Leu iubesc sa iasa in evidenta, iar cocktailul lor nu ar putea fi unul obisnuit. O Sangria din ananas si piersici la gratar reprezinta o combinatie jucausa si inedita pentru o bautura care sa impresioneze persoanele din jur.

Fecioara

Precis, practic si perfect sunt cele trei cuvinte care pot descrie cel mai bine modul in care nativilor din zodia Fecioara le place sa traiasca. Iar cea mai buna bautura pentru acestia nu ar putea fi altfel. Ginul tonic este un cocktail proaspat care este preparat din gin, castravete si putin busuioc proaspat.

Balanta

Cine poate rezista in fata fructelor suculente de vara? Cu siguranta nu nativii Balanta, motiv pentru care o Margarita din pepene verde este fix pe placul lor. Tequila, lime si pepene verde sunt ingredientele pentru un cocktail perfect.

Scorpion

Deoarece aparentele pot insela si sub exteriorul rece si calm al Scorpionilor se ascunde de fapt o mare pofta de viata, cocktailul potrivit este unul in aceleasi note. O limonada care poate parea inofensiva, dar care de fapt contine rom sau vodka, dupa preferinte, este bautura ideala pentru Scorpioni.

Sagetator

Sagetatorilor le place sa viseze si sa incerce constant lucruri noi. Iar un Mojito clasic cu siguranta nu i-ar multumi. In schimb li se va potrivi un Mojito bogat in afine, cu suc de lamaie si crengute de menta. Racoritor si indraznet, exact pe placul lor.

Capricorn

Nativii din zodia Capricorn sunt descrisi ca fiind persoane intelepte, iar cocktailul de vara trebuie sa fie unul pe masura. O cafea cu gheata este cea mai buna modalitate de trezire, insa cateva picaturi de amaretto nu trebuie sa lipseasca.

Varsator

Persoane aventuroase, Varsatorilor li se potriveste o bautura cu o combinatie unica si tropicala, numai buna pentru vara. Un cocktail cu nuca de cocos, guava si rom este cu siguranta pe placul acestora.

Pesti

Nativii Pesti sunt unul dintre cele mai sociabile semne zodiacale, iubind sa isi petreaca timpul alaturi de prieteni. Iar daca vor fi acompaniati de un cocktail Mimoza cu capsuni, vor fi mai mult decat multumiti.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din astrologie-zodii

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro

Sfatul expertului