Astrologie

#astrologie #zodii #predictii #vopsea par #culoare par

Ce culoare de par ti se potriveste, in functie de zodia ta

Look-ul tau se poate reinventa cu orice culoare de par ti se pare atragatoare, insa te-ai intrebat vreodata ce ti s-ar potrivi in raport cu zodia ta? Astrele iti influenteaza major preferintele si viata in general, iar imaginea exterioara nu face exceptie. Iata cum ai putea sa iti vopsesti parul, astfel incat sa rezonezi 100% cu vibratiile tale zodiacale!


Berbec

Ca semn de foc pasional si inflacarat, cele mai intense nuante de roscat ti se potrivesc cel mai bine. Ele iti reflecta intocmai personalitatea "fierbinte" si iti dau acea energie creatoare cu care te hranesti in fiecare zi. Iti mai amintesti roscatul de foc pe care Rihanna l-a transformat intr-un trend in urma cu 2 ani? Incearca-l si te va uimi cat de bine ti se potriveste!


Taur

Un saten-caramel sau un ciocolatiu cu suvite blonde/aurii este varianta cea mai potrivita semnului tau zodiacal, pentru vopsirea parului. Ca semn de pamant, te caracterizeaza vibratiile stabile si calde ale acestor nuante fermecatoare si naturale. In plus, pentru ca preferi o imagine mereu fresh, castaniul deschis te ajuta sa iti stergi in permanenta multi ani de pe chip.


Gemeni

Semnele de aer, din care faci si tu parte, se identifica cel mai bine cu nuantele blonde ale parului. Dar pentru ca iti place schimbarea si nu te temi sa experimentezi, incearca stilul in tendinte "cu umbre", in care parul este vopsit intr-un ton mai inchis de la radacina catre jumatatea firelor de par si mult mai deschis catre varfuri. Te va incanta rezultatul!


Rac

Ti se potrivesc cel mai bine nuantele foarte inchise de par, precum brunetul pur si intens, ca abanosul. Daca ai tenul foarte deschis, evita un contrast inestetic si incearca un roscat-brun inchis, o alta nuanta compatibila cu caracteristicile zodiei tale. Evita nuantele de blond (mai ales cele platinate!), ele nu rezoneaza cu felul tau de a fi.


Leu

Adori sa fii in centrul atentiei, iar un roscat cu tente aurii ti se potriveste manusa! Aceasta nuanta jucausa s-a tot numarat printre tendintele in stilizarea parului, este foarte atragatoare si emana mult sex-appeal. Orice nuanta de roscat te pune in evidenta, iar daca vrei mai multa diversificare, incearca suvite contrastante sau in nuante tari, indraznete.


Fecioara

Fara doar si poate, o Fecioara veritabila va prefera un look decent, clasic si elegant. Castaniul ti se potriveste cel mai bine, atat cel inchis, cat si cel deschis. Incearca sa iesi putin din monotonie cu cateva suvite roscate sau aurii, aplicate pentru mai multa dimensiune in coafura, suficiente de "cuminti" pentru a te reprezenta si destul de atragatoare pentru un look modern si surprinzator.


Balanta

Blondul auriu si blondul roscat sunt nuante de par compatibile cu zodia ta. Daca nu le-ai dat o sansa pana acum, poti descoperi ca te ajuta sa te simti bine in pielea ta. In cazul in care blondul nu ti se pare "pentru tine", include-l in suvite sau extensii, pentru un plus de aer chic in imagine!


Scorpion

Brunetul cu tente albastrui este in acord perfect cu personalitatea ta misterioasa, secretoasa, seducatoare si profunda. In general, nuantele de par inchise te ajuta sa te identifici cu imaginea ta, asa ca incearca sa eviti blondul sau satenul deschis.


Sagetator

Un castaniu-roscat sau un roscat-visina sunt cele mai bune optiuni pentru tine, daca vrei ca parul tau sa te reprezinte intocmai. Aceste nuante exprima echilibrul perfect al personalitatii tale, un mix fascinant de cumintenie si aer indraznet, doua atitudini pe care le alternezi in diversele ipostaze ale vietii.


Capricorn

Esti o fire putin sobra, sofisticata si extrem de stilata, astfel ca cel mai bine te reprezinta castaniul inchis. Aceasta nuanta nobila de par nu este nici prea "intunecata" precum brunetul pur, nici prea jucausa, precum blondul. In general, nuantele de saten care nu ies prea tare in evidenta sunt cele mai potrivite pentru tine.


Varsator

La fel ca in cazul Gemenilor si Balantelor, nuantele diverse de blond ti se potrivesc foarte bine. Pana si indraznetul blond platinat este reprezentativ pentru firea ta inventiva si nonconformista, care nu se teme sa iasa din tipare. Suvitele roz si mov, ba chiar cele verzi si albastre, ar putea arata minunat in podoaba ta capilara!


Pesti

Zodiile de apa se identifica cel mai bine cu parul brunet sau vopsit in nuante inchise si intense, iar acesta este si cazul tau. Brunetul cu diverse tente (albastre, mov etc.), satenul foarte inchis sau roscatul "visina putreda" sunt nuante care iti caracterizeaza pe deplin personalitatea!

Sursa foto: feedio.net

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din astrologie-zodii

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Top

Sfatul expertului