Astrologie

#karma #astrolog #amphora #astrograma

Ce datorii karmice exista intre mine si sotul meu?

MDC, 14.04.1968, Constanta, femeie, ora 00.00, TCV, 13.07.1961,Constanta, barbat, nu stiu ora: Ce datorii karmice exista intre mine si sotul meu?

Astrolog Amphora: MDC, in primul rand se evidentiaza faptul ca Soarele, Luna si Mercur din tema sotului tau vin exact pe casa casatoriei din tema ta, ceea ce inseamna ca el este foarte compatibil cu ceea ce–ti doresti tu ca sot.
Apoi inca 4 planete ale lui (Marte, Pluto, Uranus, Lilith), plus sensul vietii vin in casa 8, casa karmica, a temei tale, ceea ce spune ca el, mai ales, are datorii fata de tine din alte vieti in care ati fost tot iubiti, dar si din vieti in care ti-a fost dusman de moarte. Intre voi doi dorinta erotica este (sau a fost, in tinerete) foarte intensa, insa sotul tau te ajuta si sa evoluezi spiritual, desi poate ca face acest lucru intr-un mod pe care tu il consideri drept tensionat si frustrant pentru tine.

In tema ta natala Iunona retrograd este in Scorpion, ceea ce indica datorii karmice fata de orice barbat cu care te-ai fi casatorit – sunt datorii acumulate in alte vieti, ca responsabilitati neindeplinite candva in casnicie. Personalitatile voastre nu se armonizeaza, tu esti Berbec, zodie de foc, el este Rac, zodie de apa. Asadar chiar daca sexual vorbind a fost si poate ca mai este, o atractie foarte intensa, energiile oamenilor care fac parte din zodii atat de diferite, cum sunteti voi doi, nu se pot armoniza, si in timp duc la instrainare si la senzatia ca sunt perioade in care nu mai aveti ce sa va spuneti.

Vanilla_sky, 25 iunie 1990, ora 06:07 a.m., Fetesti, Ialomita: In ce consta karma sentimentala pe care o am in aceasta viata?

Astrolog Amphora: Ai descendentul in Capricorn si pe Saturn, guvernatorul casatoriei in tema ta natala in casa 7, a casatoriei. Aceasta semnifica o amanare si o intarziere a casatoriei pentru a doua jumatate a vietii sau o preferinta pentru barbati mai in varsta.

Cum in acest sector este si Saturn retrograd si Neptun retrograd, este destul de evident ca ai o karma relationala si ca vei trece prin cateva lectii neplacute de viata. Este vorba despre ceea ce priveste relatiile sentimentale si tendinta de a-l vedea pe partener impodobit cu calitati pe care nu le are, pana cand vei invata sa te faci inteleasa, sa negociezi o relatie si sa nu-ti impui punctul de vedere indiferent de parerea celuilalt.

Ai tendinta catre duritate in exprimare, ar trebui sa incerci sa fii mai diplomata si sa nu-ti cenzurezi sentimentele. Vei fi orientata catre un partener mai rece, poate chiar nu prea vorbaret, dar fidel si serios, un partener care considera ca sunt mai importante faptele decat vorbele.

Carmen 29.05.1984, intre 6-10, Bucuresti: Ce tipuri principale de karma releva sensul vietii in astrograma mea?

Astrolog Amphora: Intervalul orar dat de tine este prea mare, Carmen, asa ca voi lua in considerare doar pozitia sensului vietii si a regentilor karmici in zodii, nu si in case.

Regentii karmici ai horoscopului tau sunt planetele Mercur si Jupiter. Ele indica urmatoarele timpuri principale de karma de rezolvat in aceasta viata: karma lunara, care releva o viata principala in care ai murit tanara. Tot ceea ce ai de facut acum este continuarea din acea viata – legaturi de familie, profesie, etc.

Dispui de o mare intuitie si de mult talent psihologic. Profesiile in care lucrezi cu public sau sunt legate de comunicare sunt benefice pentru implinirea destinului tau. Karma de Scorpion, care spune ca vei trece prin experiente bruste si dramatice de viata, vei fi interesata de tot ceea ce inseamna sex, bani, putere, moarte, si, poate ocultism.

Indiferent de vointa ta vei trece prin schimbari profunde ale personalitatii. La un moment dat, dupa o mare deceptie sentimentala sau o experienta mistica, viata ta va lua un alt curs. Aceasta karma este in legatura cu stapanirea instinctelor erotice, cu lumea de dincolo sau cu un anume interes pentru ocultism este legata de mosteniri, de bani si bunuri obtinute usor.

 



 

 

 

Sursa foto : astrotheme.fr
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din astrologie-zodii

Cauta-ti perechea

Top

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui: Ce influenta are echinoctiul de toamna asupra noastra

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui

Pune o intrebare