Astrologie

#horoscop #karma #relatie #astrolog

Ce efect are karma asupra relatiilor tale de iubire?

Johanna, 26.07.1971, 21.15, Oradea. El – 10.09.1971,  07.30 Toulon, Franta. Ce legatura karmica exista intre mine si aceasta persoana?

dintr-o alta viata, este o fiinta cu care te-ai mai intalnit in trecut si cu care exista o mare compatibilitate sufleteasca existand posibilitatea sa fiti suflete-surori. Amandoi aveti tendinte dominatoare in relatiile sentimentale, el fiind irezistibil atras de feminitatea ta dar neputandu-se sustrage dorintei de a avea control asupra vietii tale. Aveti de facut aceeasi conversie karmica, in acelasi mod si cu aceleasi resurse, dar nodurile lunare conjuncte reciproc cu Marte al celuilalt pot sa indice si neintelegeri care duc la risc de ruptura. Cu toate acestea el ar fi unul din partenerii potriviti pentru tine ca sot. Recomadarea este sa incerci sa nu devii critica fata de el. Una din diferentele dintre voi este educatia diferita, care il determina pe el sa perceapa legatura ca frustranta si rigida ori la inceput, ori pe parcursul desfasurarii ei.

 

Alex, 21.12.1984, la scurt timp dupa ora 00, Constanta. Ce tipuri principale de karma releva sensul vietii in astrograma mea?

, ceea ce releva o karma legata de posesiuni, de echilibrul dintre spiritualitate si bani. Regentii karmici ai horoscopului tau sunt planetele Venus si Marte care indica doua tipuri majore de karma de rezolvat in aceasta viata si anume karma martiana, in legatura cu relatiile cu anturajul si cu partenera de viata. Este un model karmic care te pune de multe ori in fata unor alegeri dificil de facut. Chiar daca nu vei gasi drumul drept de fiecare data, este mai bine sa nu amani a lua o decizie in situatiile ambigue in care te poti afla. Al doilea tip de karma este cea plutoniana, una dintre cele mai dificile tipuri karmice, legata de rupturi sub toate formele – accidente, somaj, separari, doliu. Desi anunta suferinte, permite o evolutie spirituala foarte mare. Fiind cea mai delicata este si cea mai dinamica forma de karma. Vei avea obstacole diverse, dar daca accepti provocarile destinului, recompensele vor fi pe masura. In mod particular pentru tine lectiile propuse aici tin de relatiile tale cu orice persoana care semnifica autoritatea, cu cei in varsta, cu parintii tai.

 

Alexandra07, 27.05.1987, 10;00-10;30, Bacau,judetul Bacau. In ce consta karma sentimentala pe care o am in aceasta viata?

Astrolog Amphora: Alexandra, ai casa relatiilor si a casatoriei in Varsator, ceea ce predispune in primul rand la multa nevoie de libertate relationala sau la a fi atrasa de parteneri cu asemenea trasatura. Ambele planete guvernatoare, Saturn si Uranus, sunt retrograde, asadar ele imprima tendinta de a gasi parteneri cu care te-ai mai intalnit in trecut si cu care exista datorii karmice reciproce de reglat. Te implici mai greu sentimental sau poti intrerupe brusc o legatura dintr-un sentiment de disconfort in cuplu. In mod particular Venus opusa lui Pluto te atrage in relatii pasionale dar uneori distructive. Unele legaturi pot fi curmate brusc de situatii aparent inexplicabile, rupturile intervin fara sa intelegi ce anume a determinat despartirea. Iunona in Pesti si in casa karmica 8 indica posibilitatea a doua casatorii in care se manifesta o karma din vieti in care ti-ai neglijat indatoririle familiale, in care ai preferat sa lasi responsabilitatile casei pe umerii partenerului, in care ai avut parte de vaduvie si de transformari dramatice in legaturile tale sentimentale.



Foto: www.asingleseason.blogspot.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din astrologie-zodii

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui: Culorile care atrag noroc in casa ta

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui

Pune o intrebare