Astrologie

#floare #zodie #planta #horoscop

Ce floare ti se potriveste in functie de zodie

Cei care s-au nascut sub un anumit semn zodiacal au in comun anumite caracteristici, trasaturi si preferinte chiar si pentru plante. Avand in vedere ca fiecare zodie are un stil si o energie aparte, manifesta o preferinta si pentru anumite flori. Iata ce flori se potrivesc fiecarui semn zodiacal:


Berbec


Persoanele nascute sunt pline de energie, entuziasm si pofta de aventura. Sunt persoane puternice si indraznete astfel ca li se potrivesc tufisurile de flori cu spini – trandafirii dar si cactusii.


Taur


Persoanele nascute in aceasta zodie sunt echilibrate, atente la detalii si, in general, cu mult bun gust. Le place sa se simta in siguranta si sa traiasca in comfort. Sunt foarte rabdatoare si iubitoare de traditie. Li se potrivesc flori ca liliacul, lacramioarele si macii de gradina.


Gemeni


Gemenii sunt persoane inteligente, jucause, pline de viata si mereu imprevizibile. Sunt plini de idei si le place sa le impartaseasca cu intreaga lume. Cateodata simt ca sunt presati si prinsi in prea multe activitati insa florile de levantica le vor aduce bucurie si-i vor ajuta sa se relaxeze.


Rac


Racii sunt persoane calde, foarte sensibile si romantice. Sunt discrete, protectoare si atente cu persoanele din jur. Tind sa adune in jurul lor prietenii si familia carora le ofera dragoste si asteapta sa fie rasplatiti in acelasi mod. Li se potrivesc florile exotice, irisul dar si viorelele si lalelele.


Leu


Floarea-soarelui este potrivita pentru cei nascuti in zodia leu . Firi extrovertite si expansive, carora le place mereu sa fie in central atentiei, leii sunt atrasi si de flori ca dalia, galbeneaua au jerbera.


Fecioara


Fecioarele sunt firi tacute, calculate si meditative. Se gandesc inainte de a actiona si sunt foarte atente la detalii. Le place sa ofere sfaturi si sa-i ajute pe cei din jur si sunt foarte perfectioniste. O Fecioara va indragi cu siguranta trandafirii, crizantemele, zorelele, violetele si iedera.


Balanta


Balantele sunt diplomate, oneste si romantice. Isi vor dori prin preajma flori elegante precum gardeniile, freziile si gladiolele.


Scorpion


Scorpionii sunt firi senzuale, hotarate, periculoase in jocul seductiei si mereu siguri pe ei. Li se potrivesc flori ca trandafiriifloarea pasiunii, floarea flamingo (anthurium).


Sagetator


Sagetatorii au capacitatea de a se face placuti in orice situatie. Le place sa franga inimile si prefer florile ca: trandafirul, papadie, clementina , laleaua.


Capricorn


Capricornul este foarte enigmatic. Este foarte practic si are intuitia buna. I se potrivesc ghioceii, iedera, panselute , camelie, magnolia, iasomia.


Varsator


Varsotorii sunt firi inovatoare, neconventionale, independente. Adora tot ce este nou si util. Prefera florile exotice, printre care: orhidee, aloe, pasarea paradisului.


Pesti


Pestii sunt foarte delicati si sensibili. Persoanele intuitive, amuzante si pline de compasiune, le plac florile de nu-ma-uita, violetele, liliacul, orhideea si irisul.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din astrologie-zodii

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Expertul Acasa.ro, Silvia Teodorescu, arhitect

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro