Astrologie

#astrologie #ziua mamei #ziua femeii #8 martie

Ce flori sa-i daruiesti mamei tale de 8 martie, in functie de zodia ei

Daca nu stii ce flori sa-i cumperi anul acesta mamei tale ai putea sa-i alegi un buchet de flori cu semnificatie speciala pentru zodia a carei reprezentanta este. Iata o lista cu florile preferate ale mamei tale, pe care i le poti darui cu ocazia zilei de 8 martie. Tine cont de caracteristicile si de personalitatea mamei atunci cand ii alegi cadoul si nu uita sa consulti horoscopul inainte de a decide asupra florilor pe care i le vei darui!

Berbec

Daca mama ta este reprezentanta uneia dintre cele mai puternice zodii de foc, este fara indoiala o persoana energica si aventuroasa, dornica mereu sa incerce lucruri noi. Ii plac cadourile de lux si apreciaza calitatea in defavoarea cantitatii. In ceea ce priveste florile, ii plac cactusii, arbustii cu spini, trandafirii, lalelele si ardeii rosii.

Taur

Taurii sunt incapatanati si le place sa-si manifeste latura dominanta. In spatele acestei forte, mamele Taur sunt foarte conventionale, sensibile si iubitoare. Le plac lucrurile fine si delicate, dar nu renunta la confort in favoarea esteticului. Cat despre plantele preferate, acestea sunt lavanda, liliacul, crinii si pomii fructiferi.

Gemeni

Mamele Gemeni sunt poate cele mai pricepute sa comunice cu copiii lor. Sunt in mod nativ foarte inteligente si le atrag acele lucruri care le stimuleaza imaginatia si intelectul. Dintre toate florile, cel mai mult le plac cele de cires, narcisele, cactusii, trandafirii, ferigile si florile de salcam.

Rac

Mamele nascute sub incidenta acestui semn acvatic sunt foarte iubitoare si protectoare cu urmasii lor. Sunt sensibile si se emotioneaza cu usurinta la orice gest de tandrete din partea copiilor. In plus, sunt sociabile si rabdatoare. Le plac foarte mult cadourile personalizate, nu atat scumpe cat daruite din suflet. Florile lor preferate sunt albastrelele, floarea pasiunii si irisul.

Leu

Mamele nascute sub semnul Leului sunt foarte protectoare si extrovertite. Sunt foarte increzatoare in fortele proprii si le place sa domine. Sunt spontane si apreciaza mereu o surpriza atent planificata. Florile care le plac cel mai mult sunt daliile, floarea-soarelui, gerberele si margaretele.

Fecioara

Daca mama ta este nascuta sub semnul Fecioarei, este o fire foarte practica, ordonata, meticuloasa si muncitoare. Perfectionismul este cuvantul definitoriu pentru caracterul unei Fecioare. Sunt amuzante, insa timiditatea si modestia le umbresc uneori stralucirea. Le place sa primeasca in dar lucruri practice, iar florile lor preferate sunt sunatoarea, crizantemele, eucaliptul si violetele.

Balanta

Daca mama ta este Balanta, inseamna ca este insasi definitia echilibrului si a armoniei. Mamele nascute in aceasta zodie sunt romantice, fermecatoare, elegante si diplomate. Le plac cadourile de calitate, insa nu suporta sa stie ca cineva a cheltuit o mica avere sa le faca fericite. Florile care le plac cel mai mult sunt gardenia, trandafirii de ceai, freziile si gladiolele.

Scorpion

Mamele Scorpion sunt hotarate si senzuale, tenace si foarte hotarate in privinta lucrurilor pe care si le doresc cu adevarat. Sunt foarte sensibile si prefera cadourile care le pot aminti cat sunt de iubite. Florile care li se potrivesc sunt hibiscus, ardeii rosii marunti, bujorii si cactusii.

Sagetator

Mamele Sagetator sunt inteligente si puternice. Dispun de forta fizica si energie si sunt firi foarte jucause si optimiste. Sagetatorii, fie ei si mame, sunt spirite libere si independente care adora calatoriile. Florile care le plac cel mai mult sunt arbustii cu fructe, crinii si crizantemele.

Capricorn

Daca mama ta este Capricorn, e o persoana care munceste din greu si care isi rezolva problemele cu maxima eficienta. Siguranta si stabilitatea sunt punctele ei forte. Cadourile care ii fac placere sunt cele cat mai scumpe, iar florile care i se potrivesc sunt violetele, jasminele si ghioceii.

Varsator

Mamele Varsator sunt foarte intuitive, autonome si au metode de educatie cat mai neconventionale. Desi foarte sociabile, se dedica total persoanelor pe care le iubesc. Cadourile potrivite pentru ele sunt cele realizate manual, iar florile lor preferate sunt orhideea roz, aloe vera si violetele.

Pesti

Mamele Pesti sunt blande si empatice, generoase si iertatoare si tind sa actioneze mai de graba emotional decat rational. Le plac acele cadouri care le sensibilizeaza, foarte personale. Florile perfecte pentru mamele Pesti sunt crini, iasomia, liliacul, narcisele si margaretele.

Sursa foto: wallpapersct.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din astrologie-zodii

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro