Astrologie

#ras #astrologie #rase de caini #horoscop #zodii

Ce rasa de caine ti se potriveste in functie de zodie

Daca te gandesti de ceva vreme sa iti iei un animal de companie, trebuie sa stii ca astrele te pot ajuta sa faci cea mai buna alegere si sa-ti gasesti un prieten loial. Iata ce rasa de caine ti se potriveste perfect, in functie de zodia care iti guverneaza destinul.


Berbec

Tinand cont de personalitatea puternica si colerica a Berbecilor, cea mai potrivita rasa de caine pentru acesti nativi ar fi Affenpischer. Aceste patrupede sunt originare din Germania si sunt energice, jucause, curioase si putin rautacioase, precum Berbecii.


Taur

Taurilor le sunt recomandati cainii din rasa Curly Coated Retriever. Sensibili, loiali si rabdatori, trasaturile de caracter ale acestei rase de caini se "muleaza" perfect cu cele ale nativilor din zodia Taur.


Gemeni

Pentru Gemeni, cei mai potriviti ar fi cainii din rasa Airedale Terrier. Inteligente ca si Gemenii, aceste patrupede sunt un exemplu de loialitate rar intalnita, calitate mai putin caracteristica nativilor Gemeni. Insa, cum Gemenii urasc rutina si plictiseala, terrierul Airedale ii va completa perfect. De asemenea, starile cainilor din aceasta rasa seamana foarte mult cu ale Gemenilor, cand vioi si jucausi, cand tacuti si retrasi.


Rac

Racii sunt firi lenese si retrase, asa ca rasa Westie White Terrier le-ar aduce putin optimism acestor nativi, datorita felului lor foarte jucaus de a fi. Acesti catelusi raman toata viata micuti, iar gingasia lor va fi o adevarata terapie de suflet pentru Racii izolati.


Leu

Leilor li s-ar potrivi un Rottweiler, un caine darz, mandru si dornic de atentie ca si acesti nativi. Inteligent si cu o personalitate foarte puternica, Rottweilerii sunt devotati stapanului, insa foarte agresivi cu strainii.


Fecioara

Pentru Fecioarele obsedate de curatenie este recomandat un Ridgeback thailandez, pentru ca nu lasa par, nu saliveaza in exces si este usor de intretinut. La fel ca si nativii Fecioara, acesti caini sunt aparent linistiti, insa au momente in care dau dovada de o energie incredibila.


Balanta

Un Basset Hound este ideal pentru Balantele realiste. Acesti caini sunt tristi si linistiti si nu vor deranja atunci cand Balentele au nevoie de momentele lor de reculegere sau cand isi vor valorifica simturile lor artistice. De asemenea, Bassetul, prin spiritul lui foarte izolat si linistit, se pliaza perfect si cu politetea exagerata a Balantelor.


Scorpion

Scorpionii ar face o buna echipa cu cainii din rasa Setter. Aceste patrupede sunt frumoase, au forta si eclipseaza totul in jur prin simpla lor prezenta. De asemenea, Setterii stiu cel mai bine sa depisteze starile de depresie si de izolare cu care se confrunta Scorpionii. Asa ca in afara faptului ca vor deveni buni prieteni, Setterii vor fi ca un remediu terapeutic pentru Scorpioni. Setterul nu va cere in schimb decat multa dragoste.


Sagetator

Sagetatorii s-ar intelege de minune cu un Beagle. Vioi, energic, devotat, precum Sagetatorii, Beagle-ul le este si foarte credincios si ii va face pe nativi sa se simta centrul Universului, iar Sagetatorii au o nevoie acuta sa fie in centrul Universului.


Capricorn

Pentru nativii din zodia Capricornului sunt recomandati Bassetii roscati de Bretania. Perseverenti, foarte inteligenti, activi si extrem de prietenosi, acesti catei sunt in totala contradictie cu personalitatea conservatoare a Capricornului, insa se vor completa reciproc, datorita starii pozitive pe care ar induce-o nativului aceste patrupede.


Varsator

Pentru Varsator, cea mai buna varianta sunt cainii din rasa Shar Pei, extravaganti si plini de voie buna. Iar cum buna dispozitie incanta Varsatorii, aceste patrupede ii vor face sa rada cu pofta in fiecare zi pe Varsatori, atunci cand sunt posomorati si fara chef de viata.


Pesti

Labradorul Retriver se potriveste perfect cu personalitatea nativilor Pesti. Inteligenti si de un devotament iesit din comun, aceste patrupede vor intelege in mod desavarsit sensibilitatea Pestilor.
Labradorul va ghici cu exactitate starile de tristete ale Pestelui melancolic si va sti sa ii aline suferinta cand se va cuibari in bratele acestuia.

Sursa foto: cainele-nostru.blogspot.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din astrologie-zodii

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro