Astrologie

#astrolog #astrolog astredamus #astredamus #casatorie #casnicie #compatibilitate

Ce sanse de supravietuire are casnicia noastra?

Carmen, 15.08.1957, ora 14, 24, sex feminin;, partener, sex masculin, 04.07.1978: Ne vom impaca in curand?

Astrolog Astredamus: Armonia dintre Dvs si el este foarte frumoasa. O empatie, care intre voi, a functionat si inca functioneaza sublim. Nici macar cuvintele nu isi aveau rostul.

Insa tocmai aici este secretul, trebuia sa discutati deschis, toate aspectele care va treceau prin minte. Doar sa le discutati. Astfel nu s-ar fi dat ocazia nici celui mai mic secret sa fie existent. Aceasta armonie frumoasa existenta a facut ca la finalul relatiei, pe care el a vrut-o, Dvs sa va mirati "Ce s-a intamplat?", deoarece Dvs nu ati banuit ca ceva ar fi fost in neregula. Asadar comunicarea clara ar fi fost solutia unei relatii de durata .

Dvs trebuia sa-l incurajati sa-si exteriorizeze toate deceptiile si neimplinirile lui si sa ii oferiti un sprijin sentimental sincer. Nu s-a intamplat acest lucru, deoarece nu a fost posibil astral. Relatia nu va mai fi ceea ce a fost odata.

Mona B.  sex feminin, nascuta 24. 08. 1966, ora 14, in Bucuresti, partener, sex masculin, nascut 18. 10 1962, in Bucuresti (ora nu se stie): V-as ruga, daca se poate, sa-mi spuneti daca intre aceste doua persoane exista compatibilitate sau datorii dintr-o viata anterioara .

Astrolog Astredamus: Nu aveti datorii karmice dificile, care sa iasa in evidenta, astfel incat sa aveti neplaceri demne de luat in seama. Contrar armoniei frumoase pe care o aveti impreuna, problema tine de Dvs.

Ati fost si sunteti nehotarata, in ce priveste a semna un contract pe termen lung alaturi de el. Sigur ca va leaga o prietenie frumoasa, dar trebuia sa aveti curajul de a oficializa aceasta prietenie. Ati fi renascut, si astfel ar fi fost inlaturate toate acele emotii puternice cu tenta de dubiu, adica "E bine sau nu e bine, oare actele, nu vor distruge prietenia noastra?" Acum sunteti in ceasul al doisprezecelea. A revenit pentru ultima data posibilitatea.
In vara acestui an veti hotari. Hotararea va fi definitiva. Peste doi ani, orice sansa va fi taiata. Aveti sansa data de compatibilitate de a fi impreuna pentru mult timp de acum incolo.

Janina, 27.07.1981, nascuta in Sibiu, in jurul orei 18.00, partenerul este nascut pe data de 05.01.1976 in Brasov: Ce sanse de supravietuire are casnicia noastra?

Astrolog Astredamus: Sansele de supravietuire ale casniciei sunt extrem de mici. Dvs il percepeti pe sot ca fiind un dusman al Dvs. Aveti impresia ca sunteti o "sclava" in aceasta casnicie. Credeti ca implinirea viselor Dvs s-a evaporat in neant, alaturi de sot, vizavi de asteptarile pe care le-ati avut la inceputul relatiei .

Despartirea va fi dificila si va dura neasteptat de mult. Casnicia nu va supravietui. In schimb alaturi de sot ati invatat care este destinul Dvs. De multe ori nu v-a placut ceea ce ati auzit de la el. Trebuie sa recunoasteti, macar in sufletul Dvs, ca de multe ori a avut dreptate.

Sa nu spuneti ca el a profitat de Dvs in aceasta casatorie. Deoarece indiferent de avantajele obtinute de el, pe orice domeniu al vietii, Dvs ati fost mult mai castigata. In primul rand v-ati redescoperit pe Dvs si potentialul pe care il aveti.


 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din astrologie-zodii

Cauta-ti perechea

Top