Astrologie

#compatibilitate #dragoste #relatie #astrolog astredamus

Ce sanse sunt sa avem o relatie serioasa impreuna?

dana carmen, 25.11.1971, ascendent taur, ora 15.45, partener, 8.04.1968, ascendent sagetator , ora 24: Suntem compatibili ?

Astrolog Astredamus:  Dna Carmen, pentru ca relatia cu el sa fie sub cele mai bune auspicii, este esential sa va preocupati de studii. Fara studii superioare si angajarea energiei Dvs pe acest aspect, veti avea doar discutii aprinse si fara valoare cu el.

Despartirile vor fi la ordinea zilei, la fel ca si impacarile. Inclusiv, ajungerea in instanta este posibil cu el. De fiecare data, veti reveni la el. Aveti impresia ca sunteti obligata de o forta invizibila, pentru a sta in preajma lui. Veti merge in strainatate, si veti reveni tot la el.

Aceste plecari sunt consecinta a doua lucruri. Odata, vor fi un anume fel de mascare a adevaratelor despartiri , si al doilea aspect al lor va fi acela de a va da seama ca nici in acest fel energia Dvs nu se transforma in fericire. Studiati si veti ajunge mare.

Tina22, feminin, 10 octombrie 1974, ora 8:30 am, masculin, 21 iulie 1982, ora 15:30: As dori sa aflu compatibilitatea in dragoste.

Astrolog Astredamus: Dna tina22, este cumva fiul Dvs aceasta persoana? Sunteti predestinati sa fiti impreuna. Fie ca mama si copil, fie ca sot si sotie. Pentru a va intelege in mod armonios este necesar sa va respectati unul pe celalalt, sa va si ridicati si incurajati ambii, deopotriva.

Tot ce faceti sa faceti impreuna. Bucuria unuia trebuie sa fie si bucuria celuilalt. Unde merge unul trebuie sa mearga si celalalt. Inclusiv o boala survenita unuia, apare si celuilalt. Sa nu incercati ca unul sa fie mai presus de celalalt, deoarece aici va fi sursa conflictelor. Fiti egali, respectati-va, iubiti-va si incurajati-va reciproc. Este foarte probabil sa faceti si studii impreuna, in pofida diferentei de varsta.

Stefan Adriana, 15.09.1981; 10.45, Bucuresti, partener, 07.07.1976, ora 15.00, Bucuresti: Ce sanse sunt sa avem o relatie serioasa impreuna?

Astrolog Astredamus: Veti avea o relatie frumoasa si de lunga durata . Conditia este ca el sa fie la a doua casatorie, ori sa fi avut o relatie de foarte lunga durata cu altcineva.

Cheia fericirii voastre este in mana Dvs, Adriana. Sunteti o luptatoare si aveti un anume fel de a va comporta si atrage situatii tensionante. De parca v-ar place ca in astfel de momente sa detineti si mai ales sa iasa in evidenta capacitatea Dvs de a controla evenimente sau persoane.

Considerati ca slabiciunea si independenta nu fac casa buna, ganditi-va ca exista si diplomatie. Folositi-va aceste caracteristici "bataioase" doar in situatii de super-urgenta, si doar pentru a rezolva ceva concret.

Aveti tendinta ca pe moment sa fiti implicata intr-o urgenta, iar la cateva secunde distanta, sa cereti sa vi se faca o cafea la fel de urgent. Ceea ce v-am explicat in cateva randuri este pentru a pune inainte de toate inteligenta Dvs, in a detensiona situatii, si nicidecum in a le crea sau mentine. Aici e cheia unei uniuni fericite alaturi de el.
 


 

 

 

 

Sursa foto : network.jp.uwc.org
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din astrologie-zodii

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro