Astrologie

#dragoste #astrologie #horoscop #zodie #nunta #stilul zodiei #tematica nunta

Ce tematica de nunta ti se potriveste in functie de zodie

Daca vrei o nunta originala, spectaculoasa si compatibila cu personalitatea ta, incearca sa privesti ce spun astrele despre ceremonia nuptiala perfecta pentru tine. In timp ce Berbecii nu s-ar da inapoi de la o nunta neconventionala pe varful unui munte, in telecabina, conservatoarea Fecioara nu s-ar simti confortabil decat cu o nunta clasica si eleganta. Iata ce spune semnul tau zodiacal despre tematica de nunta care ti s-ar potrivi perfect!


Berbec

Pentru Berbeci, o nunta perfecta s-ar traduce prin adrenalina, decor iesit din comun si surprize de care sa isi aminteasca invitatii ani la randul. Iata de ce ai putea sa incerci o nunta a pasionatilor de motociclete (daca acesta este hobby-ul tau). Esti un meloman innascut? Decoreaza-ti restaurantul cu discuri de vinil, tablouri ale starurilor muzicale preferate etc, fara sa uiti un detaliu foarte important: concursul de karaoke, la care toata lumea se poate distra pe cinste.


Taur

Pentru Tauri, nuntile ideale implica, neaparat, un meniu perfect, vin din cele mai scumpe soiuri si deserturi cum gasesti doar in cofetariile frantuzesti. Iata de ce ai putea sa iti denumesti petrecerea in functie de specificul culinar servit invitatilor, precum "festinul oriental", "cina japoneza" sau "deliciul mediteranean". Decoreaza localul in functie de acest criteriu: cu scoici pentru meniul cu fructe de mare, origami pentru cina japoneza etc.


Gemeni

Gemenii sunt iubitori de frumos, de natura si de libertate. Ti s-ar potrivi de minune o nunta cu tematica varatica, legata de soare si gradina, mare, plaja, viata din ocean (corali, delfini, stelute de mare) sau teme florale specifice perioadei (fluturasi, o seara in Hawaii, fructe exotice etc).


Rac

Melancolici precum atmosfera tipica inceputului de toamna, Racilor li se potrivesc nuntile care te imbie la reflexie, cu nuante specifice sfarsitului verii. Mizeaza pe culori mai inchise si sobre, elemente din natura specifice toamnei, cu flori in nuante deschise (galben intens, verde crud). Poti combina spice de grau cu floarea-soarelui sau dovlecei frumos decorati cu frunze uscate, de pilda.


Leu

Pentru ca iti place extravaganta si opulenta, nu iti putem propune decat o nunta cu mult auriu. Amenajeaza localul ca pe o sala de la cazino, cu elementele specifice, lasand marturii invitatilor jetoanele faimoase din astfel de localuri unde jocurile de noroc fac legea. Poti decora mesele cu carti de joc si poti face rost chiar si de o ruleta, fie ea doar de decor, pentru a face cu adevarat "senzatie".


Fecioara

Daca te-ai obisnuit sa faci totul in limitele "normalului", astrele te lasa cu greu sa iesi din zona ta de confort. Chiar si asa, eleganta desavarsita iti este pe plac, deci poti alege o tematica hollywoodiana pentru nunta ta: accentele specifice acestei teme sunt alb-negru, combinat cu mult rosu.


Balanta

Fara doar si poate, tematica victoriana ti se potriveste manusa. Iti place imbracamintea complexa, bine definita. Esti fascinat/a de moda veche, de obiectele vintage si de stilul retro, asadar poti amenaja localul urmarind aceste coordonate.


Scorpion

Chiar daca nu iti place sa o recunosti, inca mai visezi la frumoasele scenarii din basme, cu printi si printese. Pentru tema nuntii tale, poti sa te inspiri dintr-un basm renumit sau pur si simplu sa-ti creezi propria poveste. In general, miresele poarta o rochie de tip printesa, bineinteles, cu corset, iar mirele un costum foarte pretentios sau chiar un smoking.


Sagetator

Iti place sa fii inconjurat de prieteni, la fel de mult cum iti place sa calatoresti. Ce-ai spune de o nunta in care sa va simtiti ca in vacanta, calatorind cu trenul la clasa business? Exista solutii de decoratiuni in acest sens, daca discuti cu firmele potrivite.


Capricorn

Nu iti place extravaganta si nici risipa, de aceea te poti rezuma la o nunta eleganta, decorata ca intr-un salon din Evul Mediu, in care invitatii discuta despre religie, filosofie, fizica si psihologie.


Varsator

Indrazneste sa fii altfel, pentru ca ti se potriveste manusa! Vrei sa te casatoresti in secret? Fa-o! Daca totusi organizezi o petrecere nuptiala, alege o tematica traznita, care sa te reprezinte. Poate o seara a iubitorilor de astronomie, cu tavan instelat?


Pesti

Pentru ca iti plac evenimentele restranse, iti organiza foarte specific nunta. Incearca sa amenajezi o gradina de vara, cu umbrelute din dantela si sezlonguri, cocktailuri exotice, gratar in aer liber si ospatari gatiti "la patru ace"

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din astrologie-zodii

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro