Astrologie

#astrologie #profesor #predictii #zodie #horoscop cariera #stilul zodiei

Ce tip de profesor ai fi, in functie de zodie

Prima zi de scoala ne trezeste intotdeauna nostalgia zilelor in care asteptam ca profesorul sa se aseze la catedra si sa sara peste numele nostru in catalog, cand il striga. Dar te-ai intrebat vreodata cum ar fi fost daca ai fi ales meseria de dascal (in cazul in care nu ai facut-o, desigur)? Afla ce tip de profesor te-ar fi reprezentat, daca ai fi ales o cariera in invatamant!


Berbec

Berbecul-profesor este acel dascal pasionat, inflacarat si implicat in actul predarii, care nu accepta ideea sa fie ignorat. Un singur elev care nu ii acorda maxima atentie in timpul orelor ii poate disturba lectia, deoarece Berbecul se simte lezat si subapreciat. Are tendinta sa dea note din instinct si sa pedepseasca aspru, intr-un acces de furie.


Taur

Profesorul Taur este putin timid, tipicar si monoton. El vrea sa isi faca pe deplin datoria, confortul planului de lectie, fara sa faca din interactiunea cu elevii o prioritate. Constant in atitudine si destul de rigid, profesorul nascut in acest semn zodiacal merge in linie dreapta si risca sa devina plictisitor.


Gemeni

Orele de curs cu un profesor Gemeni sunt intotdeauna captivante si energice. Acest dascal spontan, comunicativ si cu tact pedagogic innascut stie sa isi apropie elevii, sa le vorbeasca pe limba lor, sa fie creativ si tolerant. Riscul in cazul lui este sa nu devina prea "prieten" cu elevii si sa isi piarda autoritatea in fata acestora.


Rac

Aparent rigid si foarte dur, profesorul Rac se ataseaza profund de elevii sai si nu se poate abtine sa nu se implice emotional in relatia cu acestia. Va avea intotdeauna preferati si detestati, cu care se va comporta la extreme: cu cei buni, ca un inger din Cer, cu cei rai, exact ca un dictator nemilos.


Leu

Orele cu un profesor Leu sunt exact ca un spectacol captivant. Acest dascal stie sa capteze atentia, sa comunice excelent cu elevii, sa isi modifice tonul vocii cand este cazul si sa fie amuzant. De multe ori, scopul profesorului Leu este sa fie placut de elevii sai, nicidecum sa faca performanta scolara cu acestia.


Fecioara

Profesorul-Fecioara este mereu calm, bine organizat, sever, usor rigid si foarte implicat in obtinerea de rezultate "palpabile" cu elevii sai. In general, acesti nativi mentin o oarecare distanta fata de elevi, cu exceptia celor foarte performanti, de care se ataseaza si pentru care devin adevarati confidenti. Notele date de un profesor Fecioara nu sunt niciodata generoase, dimpotriva!


Balanta

Profesorul Balanta pune mare accent pe corectitudine, de aceea isi va tine mereu cuvantul, va nota elevii pe buna dreptate si nu va permite nicio forma de trisare in procesul educativ. La extemporale si teze, se poate transforma intr-un adevarat uliu, caruia nu ii scapa nici fituicile microscopice ascunse in pix. Copiatul este, pentru profesorul Balanta, un inalt act de tradare.


Scorpion

Profesorul Scorpion este in general pasiv, sobru, un bun vorbitor, dar mai ales o prezenta care stie sa impuna respect. La ora tinuta de un nativ in Scorpion, nimeni nu sufla. Chiar daca reuseste sa isi intimideze elevii si sa le insufle un aer profund de autoritate, notele de la final de semestru sunt intotdeauna mai mari decat cele asteptate.


Sagetator

Profesorul Sagetator detine darul rar de a imbina perfect doua atitudini-cheie pentru o relatie buna cu elevii: stie sa fie prietenos si sever, exact atunci cand este cazul. Orele sustinute de acest nativ sunt mereu captivante, interesante si presarate cu umor. De aceea, acest tip de profesor ajunge sa fie in general printre preferatii elevilor de toate varstele.


Capricorn

Profesorul-Capricorn este clasicul dascal sobru, cu un discurs impecabil, neimplicat emotional, sever si foarte putin tolerant. Are pretentia ca toti elevii sa asimileze excelent materia, deoarece metodele sale de predare sunt intotdeauna la superlativ. Cei care nu tin pasul raman, din pacate, corigenti.


Varsator

Profesorul Varsator este un vizionar, de aceea orele lui nu se desfasoara niciodata in tiparul clasic. Ii place sa gaseasca o abordare noua pentru predare, chiar daca acest lucru inseamna sa predea matematica in parc, intr-o dupa-amiaza frumoasa. Spontan si entuziast, acest profesor este cel mai bun prieten al elevilor sai.


Pesti

Aparent timid si retinut, profesorul in Pesti face eforturi reale de a-si ajuta elevii sa asimileze cunostinte, fara traume si note proaste. Sensibilitatea acestui dascal este deseori speculata de elevii sai, care profita de bunatatea lui si isi permit sa mai "triseze" pe ici, pe colo.

Sursa foto: e-how.ca

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din astrologie-zodii

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro

Sfatul expertului