Astrologie

#karma #karma casatoriei #karma mea #amphora #astrolog amphora #karma sentimentala

Ce trebuie sa fac pentru a depasi karma?

Nadina, 21.07.1969 in Adjud, jud. Vrancea; din pacate ora nu o stiu cu exactitate, se pare ca spre seara. As dori sa stiu in ce consta karma sentimentala pe care o am in aceasta viata?

Astrolog Amphora: Din punct de vedere sentimental esti predispusa la o anume instabilitate, fie ca te plictisesti repede, fie ca iubirile tale si casatoria au legatura cu deplasarile. Ai casa traditionala a casatoriei peste Capricorn (imi pare rau, nu pot lua in considerare o ora de nastere din moment ce ai specificat doar „spre seara”) iar guvernatorul Capricornului este Saturn, aflat in casa strainilor in tema ta, ceea ce inseamna ca ai o karma de casatorie legata de strainatate sau de o persoana cu care multa vreme vei fi doar prietena, fara sa ai intentia de a te lega si in alt fel de el.

De asemenea, Uranus retrograd in Balanta vorbeste despre vieti in care ai fost foarte independenta si nu ai dorit o uniune, ceea ce poate sa existe si astazi, la gustul pentru libertate si pentru o relatie de pe picior de egalitate cu sotul, ceea ce-ti aduce probleme de adaptare si chiar riscul unei separari neasteptate.

Lilith in Cancer vorbeste despre karma cu familia de origine dar si o karma a ta, legata de responsabilitatile de cuplu de care ai fugit in trecut si pe care astazi nu le vei mai putea evita. Prin comunicare deschisa si prin intuitie si urmarirea idealurilor vei reusi sa treci peste toate vicisitudinile si iti vei armoniza viata sentimentala in sensul dorit de tine, chiar daca asta implica si mici sacrificii.

ROUA, 16 nov 1963, ora 7 dimineata, Falticeni, Suceava: Care este karma casatoriei in aceasta viata?

Astrolog Amphora: In casatorie ca si in orice relatie afectiva ai un foarte pronuntat gust pentru libertate, nu poti suporta sa-ti spuna altcineva cum e mai bine sa procedezi, trebuie sa-ti urmezi drumul tau, calea ta, asa cum iti vine la indemana.

Acest fel de a fi, mai aburpt poate si mai sincer, iti poate aduce probleme relationale, certuri din senin, rupturi bruste pe care nu le intelegi, insa din fericire esti foarte adaptabila si conflictele se pot stinge la fel de repede cum au venit. Iti trece supararea si poti merge mai departe alaturi de cel iubit chiar daca tocmai v-ati jignit reciproc.

Ai o fire posesiva si foarte voluntara – atat Soarele cat si Luna se afla in Scorpion, ceea ce te determina sa vrei sa conduci relatia, sa vrei sa influentezi tu viata sotului tau dupa cum iti place tie. Insa dai peste parteneri si peste un sot cu care ai mai avut vieti traite impreuna si cu care, din pacate, ai dezvoltat si karma negativa . Lilith langa Soare vorbeste tocmai despre aceasta tendinta de a te simti atrasa de un partener magnetic, cu care te potrivesti excelent pe plan erotic, dar care poate, la un moment dat, sa-ti aduca multa suferinta prin instabilitatea/blocajul sexual de care da dovada la un moment dat.

Iuliana C., Bucuresti, 7 iulie 1951, ora7 aproximativ: Ce trebuie sa fac pentru a depasi karma?

Astrolog Amphora: Depasirea problemelor karmice in cazul dv. implica o deschidere catre spiritualitate , indiferent ce inseamna aceasta pentru dv., fie ca este vorba despre cultura, arta, fie ca e vorba despre aplecare catre esoterism, un echilibru intre ceea ce este specific banului si ceea ce e specific sufletului, este necesar si benefic in a va depasi karma.

De asemenea, stapanirea tendintei catre enervare, catre agresivitate fie doar verbala sau printr-un ton ridicat, ajuta in a depasi karma de agresivitate pe care o sugereaza un careu in T cardinal. Este o configuratie geometrica alcatuita din planetele Jupiter-Soare+Uranus-Neptun, care va aduce de multe ori neincredere in semeni, intuitii gresite, incapacitatea de a lua o decizie in momentele cheie ale vietii, pentru ca nu vi se contureaza clar in minte nicio cale precisa de rezolvare a situatiei in care va puteti afla la un moment dat.

Calatoriile lungi, casnicia si relatiile cu rudele, amicii, vecinii, ca si abilitatile de a comunica exact ceea ce simtiti si de a recepta exact mesajul celuilalt va ajuta sa va depasiti karma acestei vieti.



 

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din astrologie-zodii

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Top