Astrologie

#compatibilitate #astredamus #astrolog astredamus #casatorie #relatie

Ce viitor avem impreuna?

Alina, nascuta in 13.04.1975, orele 11-12 ziua, C. masculin, 15.04.1975: Suntem compatibili ?

Astrolog Astredamus:
Sunteti o persoana energica. Stiti sa va directionati emotivitatea si afectivitatea. Odata ce ati ales un scop social, putine lucruri va stau impotriva. Oricine sau orice se incumeta sa va opresca, nu face decat sa va ambitioneze mai mult in a reusi sau depasii acele "obstacole".

Persoana de care ziceti ca va place foarte mult are aceleasi calitati, poate putin mai multe, deoarece are in plus o abilitate innascuta de comunicare. Acesta este si motivul care v-a atras la el, aceasta istetime, care face ca pentru el indeplinirea unei dorinte anume sa fie putin mai facila.

Lucrati foarte bine impreuna, odata ce vati propus amandoi sa realizati un proiect, impreuna veti reusi cu siguranta. Cooperati si va completati excelent. O casatorie cu el va fi o competitie continua. Pe acest traseu competitiv, familia si caminul pe care vi-l doriti se vor pierde pe drumurile carierei. La primele tranzite astrale tensionante, caminul se va zgudui din temelii. Nu va rezista la multe cutremure.

Alecu Carmen, nascuta pe 15.08.1957, la ora 14,25, in Campulung Muscel , el nascut pe 04.07.1978, in Craiova: Suntem suficient de compatibili pentru a putea sa fim impreuna?

Astrolog Astredamus:
Impreuna veti fi, deoarece este o relatie de destin. El vine sa va redea intr-un mod excentric si nonconformist sensul destinului Dvs. Cuvantul corect este "halucinant". Aveti inclusiv sanse reale de a va casatori cu el. In acest fel se vor implini si aspectele lui astrale.

Casatoria, si inclusiv relatia ca atare va fi folositoare ambilor. Ma intrebati daca sunteti compatibili. Va raspund ca sunteti meniti astral unul altuia. Vrand, nevrand veti trece peste toate asperitatile vietii, indiferent de masura acestora. Vor interveni si gelozii, dar se va depasi si acest impediment.

Dupa mai multi ani de convietuire , gandul va va zbura inclusiv catre diverse idei mai putin ortodoxe, de genul "vraji", "facaturi", cum ca efectele unor astfel de lucrari s-ar abate asupra Dvs. Nici macar ele nu vor distruge relatia. "Vraja" este data de combinatia aspectelor planetare ale fiecaruia in parte, si implicit luate impreuna.

Dorina Gradinaru, nascuta in data de 19.10.1954, ora 23,45 in Vetrisoaia, Vaslui, iar sotul meu in data de 05.03.1951, in Bivol, Botosani: Care este viitorul meu, alaturi de sotul meu?

Astrolog Astredamus:
Pentru armonia casatoriei Dvs, trebuie sa nu lipseasca noutatile, nonconformismul, lipsa de prejudecati si mai ales, detasarea emotionala. Nu pot sa spun ca ati avut o casatorie de vis, motive au fost multe. De departe, pot sa spun ca primordiale au fost lipsa implinirii viselor pe care le-ati avut personal, si pe al doilea loc sunt bolile Dvs.

Poate nu au iesit in mare evidenta pana acum, dar in aceasta perioada tocmai acesta este motivul pentru care va puneti problema viitorului casniciei. Reaparitia sau agravarea uneia deja existente. In urmatorii ani nu veti divorta, chiar daca unul din Dvs e hotarat pe acest aspect. Bolile Dvs s-au cronicizat, incet, pe neobservate, iar acum ele au iesit in evidenta.

Fiti foarte atenta la sanatate in vara lui 2012. E mai importanta decat relatia de casatorie in sine. Pentru o viata armonioasa in camin, ganditi-va ca dorintele Dvs si ale sotului sunt complementare, total diferite ale unuia de altul. Dar ele, puse impreuna, formeaza un intreg superb. Facand din ele un scop comun, veti avea impliniri personale si bucurii sufletesti.


 

 


 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din astrologie-zodii

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro