Astrologie

#predictii iarna #horoscop 2017 #zodii ghinioniste #zodii norocopase #predictii #zodii #horoscop #astrologie

Cea mai norocoasa si cea mai ghinionista zodie din aceasta iarna! Te regasesti?

Iarna este tot mai aproape, iar astrele anunta multe schimbari pentru nativii zodiacului. Pentru unii nativi problemele se vor rezolva de la sine si lucrurile o vor lua pe o turnura pozitiva. In schimb, altii au parte de ghinion. Iata insa care este cea mai norocoasa dar si cea mai ghinionista zodie a acestui sezon.

Pesti

Pentru Pesti se anunta o iarna ca-n povesti. Norocul ii va pandi la orice colt si vor avea parte de multe realizari pe toate planurile. In plan amoros, acesti nativi au toate sansele sa-si oficializeze relatia sau sa devina parinti. In schimb, cei singuri isi vor gasi intr-un final sufletul pereche.

Si in ceea ce priveste afacerile si banii, nativii o duc tot mai bine. Apar o serie de perspective noi, de oportunitati unice de dezvoltare, pe care nu le rateaza sub niciun chip. Incepand din luna ianuarie, situatia financiara a nativilor se va imbunatati considerabil, mai ales daca acestia au de gand sa-si deschida o afacere de familie.

 

Sursa foto: richlymiddleclass.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din astrologie-zodii

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui: Ce influenta are echinoctiul de toamna asupra noastra

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro

Sfatul expertului