Astrologie

# cei mai buni tati #tati #predictii #zodii #horoscop #astrologie

Cei mai buni 5 tati din zodiac

Toti barbatii pot deveni tati, insa unele zodii au darul de a fi tati cu adevarat grozavi! Daca esti o femeie care isi doreste sa aiba un copil in curand, desigur ca te vei preocupa ca alesul sa fie unul potrivit pentru acest rol, iar daca esti un barbat care se intreaba daca va fi bun in rolul de tata, verifica lista de mai jos oferita de YVE.ro cu cei mai buni tati din zodiac!

Capricorn

Capricornul este nascut pentru a deveni un tata foarte bun! Ii place sa isi petreaca tot timpul liber cu cei mici, implicandu-i in tot felul de activitati educative. Este genul de tata care doreste sa educe copiii prin puterea exemplului si este pregatit sa exemplifice acestora tot ceea ce el predica. Pune mare pret pe timpul petrecut in familie, fiind un familist convins si sa nu te mire faptul ca uneori isi ia atat de tare rolul in serios incat ai putea sa ii lasi singuri pe copii cu el chiar si o luna de zile fara a ti se simti lipsa!

Taur

Taurul este unul dintre cei mai afectuosi tati din zodiac. Este genul de tata foarte protectiv care ii face pe copii sa se simta mereu in siguranta .Este rabdator si iubitor si nu ridica niciodata vocea indiferent de circumstante. Doreste sa petreaca cat mai mult timp cu familia si nascoceste tot felul de activitati creative pentru a aduna laolalta membrii familiei si a petrece timp de calitate. Copiii iubesc cel mai mult la taur faptul le da siguranta ca le va fi alaturi in cele mai dificile situatii. Ce altceva ti-ai mai putea dori de la un asemenea tatic?

Gemeni

Gemenii sunt genul de tati care isi alinta extrem de mult copiii, uneori ajungand sa fie santajati emotional de acestia fara ca ei sa sesizeze.Pun mare accent pe educarea copiilor si vor face orice le sta in putinta pentru a le oferi o educatie exemplara.De asemenea, ei nu vor refuza copiii in nicio circumstanta, cautand sa se implice trup si suflet in consolidarea unei stranse legaturi cu acestia.Foarte protectivi, intelegatori si dedicati, gemenii vor fi mereu in topul celor mai buni tati.

Balanta

Faptul ca balantele au o obsesie nativa in a mentine mereu echilibrul in viata lor si de a-i face pe cei din jur mereu fericiti, aceste caracteristici ii fac tati extraordinari pe barbatii ce stau sub semnul balantei. Acestia sunt genul de tati foarte dedicati care ar pune in joc tot ce au ei mai bun pentru ca familia sa fie fericita. Este bine de stiut ca ei pun familia pe primul loc si se vor implica foarte mult in cresterea copiilor si nu vor fugi de responsabilitatile mari ce apar pe parcurs sau de cele banale de zi cu zi precum schimbatul scutecelor. Poti avea incredere deplina in faptul ca tatii balanta vor avea cea mai buna grija de copii atunci cand tu esti ocupata cu alte activitati.

Fecioara

Fecioarele sunt tati foarte intelepti care vor petrece mult timp discutand cu cei mici pe marginea oricarui subiect. Deoarece sunt niste nativi inteligenti doresc sa transmita toate cunostintele copiilor, acestia fiind genul de tati care se implica mereu in a ajuta copii la teme. Fecioarele pun accent pe sport si pe un stil de viata sanatos si vor dori sa le insufle copiilor toate aceste idei, petrecand mult timp cu ei in natura, jucand cat mai multe jocuri si facand sport. Fiind niste perfectionisti convinsi, tatii fecioara isi vor indruma mereu copiii in a obtine tot ceea ce ei si-au propus, pazindu-le spatele oricand este nevoie si ambitionandu-i de fiecare data pentru a da tot ce este mai bun din ei in orice situatie.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din astrologie-zodii

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui: Culorile care atrag noroc in casa ta

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui

Pune o intrebare