Astrologie

#barbati orgoliosi #barbatii #orgoliu #zodii #horoscop #astrologie

Cei mai orgoliosi barbati ai zodiacului! Fereste-te de ei daca vrei o viata linistita

Barbatii sunt in general mult mai orgoliosi decat femeile. Exista insa cativa nativi pentru care orgoliul intrece orice limite ale bunului simt, motiv pentru care este mai bine sa te feresti de ei cat poti de mult. Iata care sunt cei mai orgoliosi barbati ai zodiacului si la ce trebuie sa te astepti din partea lor. 

 

Berbec

Berbecii se numara printre cei mai orgoliosi indivizi, care ar sacrifica foarte multe lucruri pretioase pentru a-si hrani propriul ego. Orice provocare, competitie sau intrecere reprezinta pentru ei o noua ocazie de a iesi victoriosi cu orice pret, chiar daca rezultatul nu merita osteneala. Nu accepta glume la adresa lor si se supara imediat daca sunt luati peste picior.

Leu

In cazul barbatilor nascuti in zodia Leului manifestarile de orgoliu sunt cronice. In linii mari, infatuarea este principiul de baza al existentei lor, dictandu-le modul in care isi traiesc viata la orice pas. Nu suporta posturi inferioare la serviciu, nu iau in calcul opinii contrare si detesta orice persoana care nu ii linguseste suficient incat sa le castige simpatia.

Scorpion

Scorpionii au o nevoie constanta de a-si "gadila" orgoliul prin admiratia celorlalti, de aceea vor exclude din cercul personal orice persoana care ii priveste de jos, cu umilinta. Scrupulele sunt straine de nativii acestei zodii, astfel ca sunt capabili sa isi inghita mandria nativa pentru a obtine telul dorit.

Sagetator

Sagetatorii sunt prietenosi si volubili insa, au in ei un zeu dornic de ofrande si adulatie. Chiar daca rad cu pofta la glumele nesarate facute la adresa lor, detesta sa fie luati peste picior si ironizati si vor cauta adesea razbunarea. Fac totul pentru a-i impresiona pe cei din jur si daca ceva nu le iese cum trebuie vor gasi imediat un vinovat pentru esecul lor. Infatuarea Sagetatorilor se observa perfect la reuniunile cu prietenii, unde adora sa cinsteasca pe toata lumea, doar pentru a-si demonstra avutia.

Varsator

Pentru Varsatori orgoliul si vanitatea stralucesc mai puternic decat soarele in miez de vara. Nativii se considera atotstiutori, chiar daca argumentele lor sunt cateodata intuite, nu studiate atent. Cata vreme li se va confirma inteligenta incontestabila, vor fi extrem de usor de manipulat.

Sursa foto: pexels.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din astrologie-zodii

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui: Ce influenta are echinoctiul de toamna asupra noastra

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui

Pune o intrebare