Astrologie

#semne inteligente #varsator #scorpion #zodiac

Cele mai inteligente semne ale zodiacului

Cat de inteligent te consideri? Adevarul este ca toti avem calitati care ne deosebesc de ceilalti. Inteligenta este subiectiva, in conformitate cu perspectiva fiecaruia dintre cei din jurul nostru. Totusi, astrologia spunr ca exista semne din zodiac care tind sa dezvolte o capacitate analitica superioara, prin urmare, le favorizeaza de doua ori mai mult  in orice domeniu.

Potrivit astrelor, cei mai inteligenti nativi sunt, fara indoiala, cei nascuti in Varsator si Scorpion. Iata cum se explica acest lucru:

Varsator

Persoanele nascute sub semnul Varsatorului isi dezvolta capacitatea de analiza mai mult decat restul, lucru care se manifesta in personalitatea lor. Nativii acestui semn au o capacitate cognitiva foarte ridicata si acest lucru le permite sa invete cu usurinta, sa dezvolte idei, concepte si proiecte ingenioase.

Scorpion

Pe de alta parte, nativii Scorpion sunt extrem de inteligenti datorita capacitatii lor de a observa si de a rezuma informatiile primite in jurul lor. Astfel, ei isi pot intelege mai usor propriile probleme, dar si pe cele ale altora, pe langa faptul ca au o viziune larga care le permite sa anticipeze tot felul de scenarii.

Potrivit lui Neil Cabtree, astrolog la Universitatea Mayr de Astrologie, restul semnelor au alte calitati si abilitati care le permit sa isi aplice inteligenta in diferite alte domenii.

De exemplu, Racii si Pestii au o inteligenta care le permite sa interpreteze lucrurile din punct de vedere emotional, situatie care le permite sa fie mai increzatori si intuitivi decat restul. Multi oameni nascuti in aceste zodii sunt inclinati spre domenii precum psihologia, comunicarea , medicina  sau servicii sociale.

Pe de alta parte, Taurii, Fecioarele si Capricornii sunt mai practici. Sunt mai inclinati spre actiuni decat spre idei si sunt foarte agili in gasirea unor solutii rapide si eficiente la problemele de zi cu zi.

Semnele de foc, inclusiv Leii, Berbecii si Sagetatorii sunt mai intuitivi. De multe ori nu au raspunsuri la propriile intrebari sau probleme, dar au capacitatea de a-si asuma rolul de lideri si de a-si asuma riscurile

Inteligenta nu se masoara doar in abilitatile la matematica sau stiinta, deoarece fiecare persoana are propriile abilitat si inclinatiii. Este doar o chestiune de a-ti identifica punctele forte si de a le exploata la maxim.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din astrologie-zodii

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro