Astrologie

#femei intuitive #semn zodiacal #rac #varsator

Cele mai intuitive femei in functie de semnul zodiacal

Intuitia este acea putere superioara pe care o poseda unii oameni si care le permite sa inteleaga lucruri de care altii nu isi dau seama intotdeauna, unele chiar inainte de a fi dezvaluite.

Se spune ca intuitia noastra ne ajuta sa luam decizii mai bune in viata, trebuie doar sa ne lasam condusi de ea. La un moment dat, toti am simtit ca am actionat dupa cum ne-a dictat intuitia, dar sunt doar trei semne zodiacale care sunt experte in acest domeniu.

Pesti

Pestii sunt samanii zodiacului. Inteleg aspecte importante ale vieții mai bine decat orice alt semn.  Femeile Pesti ajung uneori sa aiba vise sau sa fie mult mai perceptive, au sentimente profunde care le ajuta sa isi dea seama daca ceva merge bine sau nu. Fiind stapanite de Neptun, ele sunt inzestrate cu abilitati psihice.

Rac

Femeile Rac sunt extrem de intuitive si au darul de a citi oamenii. Au incredere deplina in intuitia lor, deoarece le ajuta sa ia decizii mai bune. Ele au capacitatea de a-i face pe oameni sa se simta bineveniti si stiu ce au nevoie altii, fara ca acestia sa fie nevoie sa spuna ceva.

Varsator

Nu este o surpriza faptul ca femeile din zodia Varsator intra in aceasta categorie, deoarece sunt unele dintre cele mai intuitive persoane. Acest semn este legat de Uranus, asociat cu descoperirea si inovatia. Varsatorii incearca sa inteleaga si sunt foarte fermi in convingerile lor, putand fi lideri din nastere.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din astrologie-zodii

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro

Sfatul expertului