Astrologie

#femeia capricorn #astrologie #zodii #predictii #compatibilitati #caprisorn #compatibilitati capricorn

Compatibilitatea femeii Capricorn cu celelalte zodii

Chiar daca aceasta este extrem de pasionala si ii plac aventurile, nu trebuie sa te gandesti ca o poti cuceri cu usurinta. Femeia Capricorn este stapana pe sine si stie intotdeauna ce-si doreste de la viata. O femeie nascuta sub semnul Capricornului are nevoie de stabilitate, confort si intelegere. Afla care sunt zodiile compatibile cu nativele nascute in aceasta zodie.


FEMEIA CAPRICORN - BARBATUL BERBEC

Se inteleg numai daca avem de-a face cu un nativ Berbec matur, capabil sa-si asume responsabilitatea unui cuplu. In acest caz, el ii insufla vivacitate partenerei sale mai lente, ii da energia necesara pentru a merge mai departe cat mai usor cu putinta si o invata sa se distreze. Ea este hotarata, nu se abate de la drumul sau pentru nimeni si nimic, el este un bun lider. Insa nativa Capricorn nu poate fi dominata. Prefera sa ramana singura si sa-si vada mai departe de teluri, decat sa se increada in strategia altei persoane. De cele mai multe ori, nativul Berbec este mult spre spontan pentru ea. Capricornul analizeaza pe toate partile o situatie si calculeaza riscurile cu precizia unui mecanism electronic si numai dupa ce este sigur de reusita actioneaza. El se lasa condus de impuls si abia pe urma priveste rezultatele. Ar putea astfel sa o destabilizeze, sau sa-i distruga intreaga strategie la care a muncit. In plus, el este un cuceritor, ii place sa faca dragoste si sa se simta adorat. Ea este probabil cea mai rece femeie din zodiac. Nu stie sau nu vrea sa flateze, nu-si pierde timpul cu jocul erotic si nu face poezie. Oricum nu-l pune pe vreun piedestal. Dovezile ei de iubire constau in implicarea in problemele familiale, faptul ca aduce bani acasa, are grija de el si de familie. Insa gesturile de tandrete si romantismul i se par cam artificiale si oricum o fac sa piarda timp pretios. Daca este extravagant, infidel si nu se cenzureaza deloc, partenera il reneaga. Este o combinatie destul de dificila. Celmai bine ar fi sa caute in alta parte fericirea, pentru ca ei sunt prea deosebiti.


FEMEIA CAPRICORN - BARBATUL TAUR

Seriozitatea si responsabilitatea nativei Capricorn isi gaseste corespondentul in barbatul Taur. Amandoi sunt oameni linistiti, care muncesc pentru bunastarea personala. Au o mare capacitate de munca si la serviciu sunt extrem de eficienti. Din mainile lor lucrurile ies foarte bine facute. Cu banii castigati, siguranta zilei de maine nu mai reprezinta un stres. Ea, lucida, se gandeste deja la zilele batranetii, cand niste bani pusi de o parte vor prinde bine amandurora. Lui ii place confortul, mancarea buna si lucrurile de calitate. Ea este multumita ca a gasit pe cineva de la care nu poate avea parte de surprize neplacute, caci amandoi sunt la fel de lenti cand trebuie sa actioneze. Nu se grabesc niciodata, analizeaza calm si lucid situatia si iau cea mai buna hotarare, astfel incat sa iasa mereu in avantaj. Riscul nu intra in vocabularul lor. Duc o viata linistita, in caldura si armonia caminului, inconjurati de copii si de prietenii apropiati. Barbatul Taur, mai lenes, prefera sa fie el cel vizitat, decat sa iasa undeva, lucru pentru care nativa ii este profund recunoscatoare. Nici ea nu exceleaza in societate, pentru ca nu este o fire extrem de prietenoasa. Prefera sa fie corecta si eficienta, decat afectuoasa si pierde-vara. Ascensiunea profesionala si statutul social sunt doua dintre preocuparile lor comune. Pe plan erotic, s-ar putea ca barbatul Taur s-o initieze pe nativa in arta amorului, sa-i trezeasca simturile cum numai el stie s-o faca, folosindu-se de atmosfera, muzica, parfumuri, mancare … Este capabil sa intuiasca in ea potentialul erotic si sa-l scoata la lumina, strecurand picatura cu picatura senzualitatea si voluptatea ce-l caracterizeaza. In plus, poate sa-i arate femeii Capricorn ca trebuie sa te bucuri de bunurile pe care le ai in momentul respectiv, nu numai sa strangi pentru zile negre. Pentru ca amandoi sunt persoane introverite, diplomate si au mult bun simt, se apreciaza reciproc atunci cand apar in societate, caci stiu cum si cat sa vorbeasca, fara a periclita intimitatea familiala – problemele lor raman doar ale lor si nimeni nu are dreptul sa intervina. Sunt un cuplu stabil si armonios, care poate sa ajunga la nunta de aur.


FEMEIA CAPRICORN - BARBATUL GEMENI

Este cu dus si intors. Conform simbolisticii zodiacale, Gemenii reprezinta copilul, iar Capricornul etapa maturitatii, pe harta astrala. Acest lucru inseamna ca cei doi au multe de invatat unul de la celalalt, dar ca exista si diferente care pot face ca o relatie de dragoste sa nu functioneze. Ea are nevoie de un sot mai degraba pragmatic, decat romantic, astfel incat la primele intalniri nu se va lasa impresionata de dulcegarii, flori si poezie sub clar de luna, daca constata ca respectivul nu are nici un scop in viata. El obisnuieste sa faca declaratii patetice, teatrale, manuind cuvintele cu pricepere de scriitor, insa asta e tot de amorul artei. Ea cauta un barbat la fel de matur si de responsabil, pe care sa se poata baza in permanenta si alaturi de care sa agoniseasca cat mai mult, pentru un viitor lipsit de griji. Barbatului Gemeni ii plac banii si-l ademeneste ideea unui trai indestulat, insa ar cam vrea sa i se ofere pe gratis toate acestea. Sa fie asteptat cu mancarea calda si cu perfecta ordine in casa cand se intoarce din nenumaratele lui drumuri. Este independent si cam prea sociabil pentru gustul nativei, care e de parere ca-si pierde timpul cu atatia prieteni, ca-si risipeste energia in nenumarate proiecte care nu se stie daca vor izbuti, in loc sa-si canalizeze intreaga atentie asupra unui singur scop si sa-si calculeze bine posibilitatile. Sfarseste prin a primi acuzatii de iresponsabilitate, imaturitate si dezinteres fata de nevoile vitale – hrana, sanatate, educatie. Pot comunica in schimb la nivelul ideilor. Gasesc in celalalt ceea ce lipseste in sine. Gemenii se responsabilizeaza, se educa, iar Capricoarna invata sa se relaxeze. Numai de ei depinde.


FEMEIA CAPRICORN- BARBATUL RAC

Este o relatie cu potential, gratie bazei comune importante pentru ambii. Cand incep o relatie, nu se lasa purtati de val, gandindu-se bine daca persoana in cauza merita efortul. Si sunt bucurosi sa afle ca si unul si altul isi doreste tot atat de mult o relatie serioasa, daca se poate pentru totdeauna. Femeia Capricorn este la fel de responsabila precum Racul, amandoi sunt buni in domeniile de activitate si stiu sa faca avere, insa toti acesti bani sunt pentru familie, nu pentru implinirea propriilor placeri. Un barbat Rac si nativa Capricorn au posibilitatea de a-si construi o casa de la zero, de a deschide o afacere impreuna si de a pune caramida peste caramida pentru un camin durabil. Pentru ca sunt doi introvertiti, prefera sa ramana acasa amandoi, petrecandu-si timpul cu treburile casnice, sau alaturi de copii, evitand galagia si agitatia din exterior. Racul cel sensibil are totusi nevoie de mai multa afectiune manifestata din partea ei. Ei ii vine foarte greu sa-si exteriorizeze sentimentele si daca iubeste cu adevarat, va prefera sa – si consume dragostea in tacere. Acesc lucru dauneaza Racului, caci el are nevoie sa se simta iubit, precum au nevoie plantele de soare. Partenera trebuie sa invete ca tandretea si romantismul sunt lucruri cat se poate de firesti si ca pot aduce multa fericire atunci cand sunt impartasite. Stie ca se poate baza pe Rac, om de cuvant, serios intotdeauna in relatiile de cuplu, gaseste in el un sot iubitor si un tata extrem de afectuos cu proprii copii. Ea ar fi bine sa nu-si petreaca exagerat de mult timp la serviciu si sa se ingrijeasca la fel de mult de familie, ca de responsabilitatile profesionale. Daca aceste conditii sunt indeplinite, au foarte mari sanse sa ramana impreuna pentru totdeauna.


FEMEIA CAPRICORN - BARBATUL LEU

Din punct de vedere profesional si material, se completeaza reciproc si se sprijina in actiunile lor. Barbatul Leu, in marele lui orgoliu, este cel mai bun la locul de munca, nimeni nu poate sa-i reproseze ceva. Avanseaza rapid in post si castiga tot mai multi bani, de care are nevoie pentru a-si satisface setea de lux. Femeia Capricorn isi calculeaza miscarile si avanseaza mai lent, dar sigur. Intr-un fel sau altul, fiecare dintre ei reuseste sa obtina bunul pe care si-l doresc. De aceea pot sa-si uneasca fortele si strang astfel averi. Amandoi sunt responsabili si seriosi cand vine vorba de munca sau de familie. Totusi, nativul Leu are nevoie sa straluceasca, trebuie sa se simta iubit si admirat de partenera. Ei nici nu-i trece prin cap sa-l flateze, impaunarea lui i se pare exagerata, caci ei ii plac persoanele modeste cu propria persoana, nu narcisiste, in plus ea este introvertita, vorbeste putin si-si cosuma emotiile in interior. Leul se simte pustiit, ignorat, lipsit de flacara iubirii ei. Incepe sa se intrebe daca oare nu mai este atragator, pentru ca raceala femeii Capricorn nu o intelege ca pe ceva natural, ci ca pe o cauza anume. Daca nu este pus pe un piedestal si adorat, daca nu este lasat sa conduca si sa decida el totul, isi pierde increderea si devine frustrat. Din punct de vedere erotic, cu greu reuseste s-o faca sa vibreze si-i trebuie multa rabdare, pe care nu prea o are. El este spontan si comunicativ, ii place societatea si adora petrecerile, unde sa se afiseze cu noua masina si sa impresioneze pe toata lumea cu ceva inedit si mai ales scump. Probabil femeia Capricorn sfarseste prin a se indoi de luciditatea lui, il considera cam superficial si prea prins de ceea ce ea considera a fi doar aparente desarte. Tinde sa fie prea serioasa si nu rade la fel de mult ca el, nu gusta din placerile vietii cu tot atata pofta. Leul trebuie s-o iubeasca foarte mult si sa fie dispus s-o cunoasca in profunzime, pentru a putea sa scoata la lumina flacara ce arde in ea. Ar putea incerca, dar exista riscuri pentru amandoi.


FEMEIA CAPRICORN - BARBATUL FECIOARA

Formeaza un cuplu traditional, plictisitor poate pentru cei din jur, insa pentru ei este o uniune benefica. Ea vede lucrurile in ansamblu si studiaza toate posibilitatile, el are atentie la detalii si amandoi sunt responsabili si dedicati familiei si profesiei. Femeia Capricorn se gandeste la siguranta zilei de maine si-si face planuri pentru a avea un cont cat mai mare in banca, barbatul Fecioara este si el calculat si chiar zgarcit, cautand intotdeauna cea mai buna oferta. Nimeni nu se pricepe mai bine ca el la reduceri, promotii, cupoane, orice faciliteaza cheltuielile cat mai mici cu putinta. Pentru acest lucru partenera ii ramane vesnic recunsocatoare. O relaxeaza numai gandul ca nu are langa ea un risipitor, ci un barbat chibzuit, care stie sa aprecieze valoarea banului. Amandoi sunt persoane mai serioase, prin urmare nu se omoara dupa distractii, iesiri in oras, petreceri pana noaptea tarziu. Prefera sa-si petreaca timpul liber in cadrul familial, unde au tot confortul si linistea necesare. El doreste o partenera pe care sa se poata baza si care sa-i fie neaparat credincioasa si fidela. Nu admite sa-i inseli increderea, pe care oricum cu greu a acordat-o. Nativa asta si are de gand : sa-i ramana credincioasa sis a faca exact ce a promis. Sau mai degraba face fara sa mai fie nevoie sa promita ceva, pentru ca are simtul onoarei si cand isi pune obrazul la bataie, are grija sa nu-si strice reputatia. Un alt lucru pentru care o iubeste Fecioara este faptul ca in societate femeia Capricorn este o aparitie demna, cat se poate de onorabila, stiind perfect codul bunelor maniere si nefacand niciodata ceva ce n-ar fi permis. Nici unul nu are parte de surprize, viata lor este extreme de organizata, inclusive fondul de pensii, isi cresc copiii cu ajutorul unor reguli de comportament de bun simt de la care nu se abat, invatandu-i sa fie corecti si harnici. Cei doi nativi pot trai multi ani impreuna, in liniste si aromonie, bucurandu-se de stabilitate si afectiune.


FEMEIA CAPRICORN - BARBATUL BALANTA

Ar trebui sa faca multe compromisuri pentru a fi impreuna. Ea se asteapta de la el sa fie mereu present cand vine vorba de chestiunile de ordin practic. El isi doreste o familie, insa nu se lasa usor convins. In fond, pentru a respira, are nevoie nu doar de sotie si copii, ci si de intregul sau anturaj. Tinde sa petreaca mai mult timp in afara familiei, cautand locurile luxuoase, cluburile cu pretentii, cheltuind sume importante de bani pe diverse bunuri, costume, masini, electronice, vacante s.a.m.d. Nativei i-ar placea sa fie mai econom, sa se gandeasca la ziua de maine, care ar putea aduce surprize neplacute. Barbatul Balanta este mai relaxat din punct de vedere al responsabilitatilor zilnice si nu intelege de ce partenera trebuie sa fie mereu atat de serioasa. In plus, simte acut nevoia de a placea, de a fi admirat, iar Capricoarna nu este deloc femeia care sa-i gadile orgoliul. Seara ea doreste sa ramana acasa sa se odihneasca dupa o zi grea de munca, el a primit deja 3 invitatii de la prieteni si nu stie pe care s-o onoreze prima. Asa incep discutiile. Ea ii face observatie cu privire la neindeplinirea responsabilitatilor si-l condamna pentru ca-si pierde atata timp cu prietenii cheltuind in nestire, el se abtine un timp, pentru a plafona conflictele, dar se simte ingradit. Ar vrea sa mearga cu ea la petreceri si sa se intoarca tarziu acasa, dar nu are sanse s-o convinga. Treptat, partenerii se indeparteaza, pana cand isi dau seama ca nici macar bunurile materiale nu-i mai tin legati unul de altul. Este mai bine sa incerce sa gaseasca pe altcineva.


FEMEIA CAPRICORN - BARBATUL SCORPION

Cand se intalnesc, exista o puternica atractie sexuala intre ei. El reuseste sa-i intuiasca si cele mai intime nevoi, patrunde in mintea si si descopera flacara ce mocneste si asteapta pe cineva s-o inteteasca. Probabil ca numai alaturi de un barbat Scorpion reuseste nativa sa fie dezinhibata, traindu-si la maxim momentul pasional. Pentru acest lucru ii este recunoscatoare Scorpionului, pentru ca o face sa-si descopere trupul si sa se lase traversata de energiile erotice care o duc pe culmile extazului. Pentru nativ, aceasta reusita este o bucurie foarte mare, caci unul dintre lucrurile care-l fac fericit este sa vada ca iubita lui infloreste alaturi de el. In plus, nu are nici un motiv sa mai simta gelozie sau sa fie posesiv. Odata ce l-a acceptat ca partener de viata, femeia Capricorn se implica total in relatie si ofera ceea ce are ea mai bun. Nu mai exista alti barbati pentru ea si nu vede de ce s-ar mai uita in jur, atata timp cat este fericita cu el. Nici nu obisnuieste sa-si petreaca timpul liber departe de casa, el va sti intotdeauna unde se afla, cu cine si pentru cat timp, caci nu are nimic a-i ascunda si i se pare normal sa pastreze permanent contactul. Barbatul Scorpion se simte provocat si fascinat de personalitatea ei rece, distanta, care-l face sa vrea s-o cunoasca si mai bine. Ea este o fire introvertita, ceea ce-i stimuleaza lui atractia fata de mister. O apreciaza enorm pentru ca-i ofera stabilitatea de care are nevoie si pentru ca este eficienta de cate ori se apuca de ceva. Un barbat Scorpion stie sa admire o femeie puternica ambitioasa si hotarata. Simte ca alaturi de ea hazardul nu are ce cauta in relatia lor si o invaluie in iubirea lui vrajita, deschizandu-i porti catre lumi necunoscute acestei fiinte pragmatice. Spiritualul se combina cu terestrul, intr-o armonie a personalitatilor complementare.


FEMEIA CAPRICORN - BARBATUL SAGETATOR

Sebat cap in cap. Isi doreste o relatie bazata pe dragoste adevarata, insa frica de esec se dovedeste adesea mai mare decat nevoia unui partener. Si alaturi de aventurierul Sagetator chiar are de ce sa se teama. Are nevoie de un sot mai degraba pragmatic, decat romantic. Sagetatorul nu stie ce este pragmatismul. Sageata lui zboara sus de tot, departe de pamant si de realitatea cotidiana. Aspiratiile lui nu se reduc la cresterea contului bancar, ci la evolutia interioara si cunoasterea lumii. Daca el merge la un seminar despre protectia mediului, in timp ce ea i-a cerut sa plateasca facturile, vor iesi scantei. La ce bun sa te preocupe binele omenirii daca nu pornesti de la a te ocupa de binele tau ? In plus, femeia Sagetator trebuie sa simta ca intentiile lui sunt cat se poate de onorabile si de serioase, altfel nici nu-i trece prin minte sa mai continue relatia. El este un aventurier care foarte greu se aseaza la casa lui, deci o va face sa fuga mancand pamantul. Ea ii vorbeste cu seriozitate despre necesitatea de a renova casa, el incepe sa rada si sa faca glume despre igrasie. Daca il vede iresponsabil si copilaros, luand in joaca toate aspectele vietii si neconsumandu-se pentru nimic, atunci nativa prefera sa se retraga din aceasta relatie. Nu intentioneaza sa-l educe, sa-l schimbe sau sa spere intr-un viitor mai bun. Are nevoie de cineva care sa gandeasca deja la fel ca ea. In concediu el are chef sa viziteze vreo 5 locuri, un sejur de o saptamana undeva l-ar plictisi ingrozitor. Ea cauta numai liniste si odihna. Daca nu este capabil sa-i fie fidel si s-o ajute sa stranga bani pentru a-si asigura un viitor, atunci cei doi aleg sa se desparta si sa-si caute un partener mai intelegator.


FEMEIA CAPRICORN - BARBATUL CAPRICORN

Este o combinatie foarte reusita, sunt pe aceeasi lungime de unda. Ea este la fel de sceptica la inceputul unei relatii, precum nativul aceleasi zodii. Acest lucru ii apropie, caci gasesc in celalalt aceeasi grija pentru stabilitate, aceeasi responsabilitate in viata profesionala si personala, aceeasi seriozitate fata de probleme. Fie ca sunt intr-o conjunctura profesionala, fie intr-una personala, nu renunta la o atitudine distanta si o privire scrutatoare, plina de indoiala. Isi doresc o relatie bazata pe dragoste adevarata, insa frica de esec se dovedeste adesea mai mare decat nevoia unui partener. Cand insa se intalnesc, stiu ca nu mai trebuie sa se teama. Au gasit unul in altul stabilitatea de care au atata nevoie si nu se mai confrunta cu riscul de a fi parasiti sau dezamagiti. Chiar si in conditiile unei relatii de cuplu, tind sa acorde prioritate activitatii la locul de munca, nu celei domestice, pentru ca succcesul profesional depinde de vointa lor in totalitate, de dedicarea, efortul, talentul, priceperea lor. Nu-si reproseaza raceala cu care trateaza sentimentele, caci nu le place sa-si exteriorizeze emotiile si probabil numai un alt Capricorn poate sa inteleaga acest lcuru cu adevarat. Sunt capabili de iubiri puternice, insa si le consuma in interior, caci au o anumita retinere in fata efuziilor sentimentale, care le par oarecum exagerate. Barbatul Capricorn descopera in ea femeia diplomata, eleganta, cu mult bun simt, alaturi de care nu i este rusine sa iasa in societate si de la care nu se poate astepta la surprize neplacute. Orice forma de exces le repunga, fie ca este vorba despre etalarea cunostintelor profesionale, fie de ideea de a fi in centrul atentiei la vreo petrecere cu prietenii. De fapt nici nu mai timp de asa ceva, caci sunt atat de preocupati sa faca bani, incat seara prefera sa se odihneasca. Din aceasta cauza, latura erotica si cea recreativa raman oarecum in umbra. Trebuie sa invete sa rada si sa se distreze mai mult, sa ia viata asa cum este si sa traiasca clipa, macar din cand in cand. Sunt legati puternic de ambitia cu care merg inainte, pentru atingerea unui inalt statut financiar si social. Au impreuna o viata linistita si implinita.


FEMEIA CAPRICORN- BARBATUL VARSATOR

Este o combinatie destul de greu de mentinut. Desi amandoi isi doresc un partener de viata, preocuparile si lucrurile cele mai importante pentru ei sunt foarte diferite. Ea munceste pentru siguranta zilei de maine, isi stabileste pas cu pas strategia pentru atingerea scopului si este extrem de responsabila si de eficienta cand intreprinde ceva. El munceste pentru ca are nevoie de bani ca sa traiasca, insa nu sa se imbogateasca, ziua de maine il preocupa enorm, dar in cu totul alt sens, cel al evolutiei, al schimbarii interioare si al transformarii intregii lumi. Un Varsator nu va intelege niciodata atasamentul fata de posesii, de obiecte si de bani, nevoia de a strange averi privind-o ca pe o bizarerie. Totusi, nativului nu-i displace deloc traiul usor si isi exercita talentele la locul de munca pentru a castia suficienti bani ca sa-si faca rost de ceea ce are nevoie. Cel putin din acest punct de vedere femeia Capricorn nu se va teme ca a dat peste o persoana risipitoare. Cand insa il preocupa foarte mult un anumit domeniul, de pilda cel tehnic, Varsatorul poate sa-si cumpere tot soiul de aparate sau sa dea bani cu imprumut unor prieteni mai mult sau putin adevarati. Naivitatea unora dintre nativii acestei zodii ii face sa acorde credit unei persoane numai pentru ca a fost draguta cu ei si a stiut sa-i farmece. Luciditatea femeii Capricorn il poate ajuta sa nu se mai lase pacalit pe viitor. Insa nevoia lui de libertate ii desparte din nou, caci el nu renunta la independenta lui orice ar fi. Daca are treburi de rezolvat in afara casei sau nu vrea pur si simplu sa se intoarca seara pentru ca un prieten l-a invitat sa ramana peste noapte, asculta de propriile dorinte si opunerea sotiei i se pare cel mai mare act de egoism. Este un tip sincer si cinstit si nu intentioneaza s-o insele c alta femeie, nici sa inventeze povesti despre o problema a prietenului, care l-a fortat sa ramana pana a doua zi. Vrea sa fie acceptat asa cum este. Ea activeaza in cu totul alta parte. Lumile lor se despart, pana cand nu mai ramane nimic. Mai bine o iau pe alt drum.


FEMEIA CAPRICORN- BARBATUL PESTI

Este o relatie reusita daca sunt indeplinite cateva conditii. Prima ar fi ca cei doi sa porneasc de pe pozitii egale, sa existe respect reciproc. Cea de-a doua implica tipul de caracter al Pestilor. In nici un caz barbatul nu trebuie sa aiba o personalitate slaba, care sa caute refugiu intr-o dragoste materna din partea femeii Capricorn. O vreme ar putea functiona, ea pe post de conducator, ocrotindu-si partenerul ca pe un copil vulnerabil. Odata cucerit, se lasa in general in voia sotiei, daca se simte pe maini bune. Oricum intuieste ca cineva trebuie sa faca si piata, sa creasca si copiii, sa-l tina ca un cordon ombilical legat de lumea intrauterina a visatorului si cea terestra, materialista. Curand insa simtul ei practic o face sa se intrebe ce are de castigat in schimbul eforturilor ei. Daca amandoi sunt la fel de activi pe plan profesional si contribuie la bunastarea caminului, atunci au posibilitatea sa gaseasca fericirea impreuna. El o invata sa se priveasca pe sine, sa se cerceteze, sa pluteasca in lumi de vis, daruindu-i o dragoste magica, ea are grija sa-l readuca cu picioarele pe pamant cand devine prea visator. In plan erotic, femeia Capricorn ar trebui sa faca niste eforturi sa nu mai fie asa de rece cu sensibilul Peste, caci el are nevoie de toata afectiunea ei si aceasta inseamna exteriorizarea emotiilor. Daca vrea sa-l aiba langa ea pentru totdeauna, femeia trebuie sa fie mai perspicace decat el, sa-l aduca cu picioarele pe pamant cand rupe contactul cu realitatea, sa-l analizeze pe nesimtite, sa-i intuiasca dorintele si toate acestea fara prea multe cuvinte, daca se poate, fara nici unul. Poate fi un sot si un amant priceput, este creativ si senzual, sensibil si intuitiv. Impreuna, se completeaza reciproc.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din astrologie-zodii

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui: Ce influenta are echinoctiul de toamna asupra noastra

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Top

Sfatul expertului