Astrologie

#astrologie #zodii #predictii #varsator #femeia varsator #compatibilitati #compatibilitati varsator

Compatibilitatea femeii Varsator cu celelalte zodii

Femeia Varsator este greu de cucerit. Aceasta stie ce vrea si nu se lasa prada oricarui barbat. Daca vrei sa cuceresti o nativa a acestei zodii trebuie sa stii ca isi doreste relatii de durata, bazate pe incredere. Nu ii plac constrangerile si are nevoie de libertate. Afla care sunt zodiile compatibile cu nativele nascute in aceasta zodie.


FEMEIA VARSATOR – BARBATUL BERBEC

Au mari sanse de reusita, cu o conditie. Nativul Berbec nu trebuie sa faca parte dintre acei nativi vanatori de femei. Daca este un cuceritor, atunci nu a nimerit bine. Pentru ea, caci Berbecul are toate sansele sa-i suceasca mintile si s-o paraseasca cand ii e lumea mai draga. Insa nici nu se va bucura de tot ceea ce-i poate oferi Varsatoarea. Cand barbatul Berbec este gata sa se implice intr-o relatie de durata, atunci descopera in partenera cea mai intelegatoare iubita pe care si-o poate dori. II uneste umorul si energia fantastica pe care o au. Berbecul o dinamizeaza, ii da incredere in fortele proprii, este poate singurul care nu-i va spune ca visele ei sunt imposibile si n-o va sfatui sa revina cu picioarele pe pamant, ci el insusi o impinge de la spate sa continue lupta, pana la izbanda. Pentru aceasta, Varsatoarea ii este extrem de recunoscatoare. De la el invata cum este sa fii un lider, sa conduci multimile, sa ai un ideal spre care sa te indrepti cu ochii larg deschisi si cu mare incredere in fortele proprii. Va fi mai indrazneata, mai deschisa, mai hotarata. In schimb, nativa il seduce prin natura sa diferita de tot ceea ce se afla in jur, prin originalitate si o afectiune sincera. Ii apreciaza stilul si vizionarismul, ii admira ideile si se lasa iubit de aceasta femeie, care i se abandoneaza total si fara ezitare. Impreuna rad mult, calatoresc mult, se joaca, se provoaca reciproc si imbratiseaza schimbarea ca pe o noua evolutie. Sunt doua energii creatoare si optimiste, care odata intalnite, au sanse sa ramana impreuna pentru totdeauna.


FEMEIA VARSATOR - BARBATUL TAUR

Este o combinatie cam riscanta, insa pot incerca. Depinde foarte mult de tipul femeii Varsator. Daca ea este mai mult romantica, excentrica, independenta, vorbareata, cu gandire adolescentina, traind in norisorii ei, atunci ar fi mai bine sa renunte. S-ar certa neincetat cu partenerul ei, pentru ca nu-I permite sa-si faca codite, desi a trecut de 30 de ani, pentru ca a dansat cam obscen la vreo petrecere, in vazul lui si al tuturor, ca a imprumutat o suma mare de bani unui prieten de-al ei … si lista poate continua. Nu are rost sa se simta prizoniera unui “castelan”, cum este barbatul Taur. Exista insa si Varsatoare mature, foarte realiste si materialiste. Cu acestea s-ar putea intelege bine. Amandoi apreciaza banii si muncesc fara oprire pentru a-si asigura un trai bun. Amandoi vor o casnicie solida, in care sa se bucure de copii si de familie, inconjurati de mancare si bautura cat mai buna, de o muzica in surdina si poate cu vreun animalut de casa jucaus. Varsatoarea este la fel de preocupata de platile la timp, de ziua de maine si de familie in genera ca si partenerul sau, Taur. Poate ca nu-i intelege prea bine atasamentul fata de pamant, acesta alegand adesea sa stea la casa, unde sa aiba un pic de gradina si multe plante. Pe ea o fascineaza inaltimile, admira muta de uluire un piesaj de pe un varf de munte. Poate ca s-ar putea s-o socheze la inceput politica Taurului posesiv, “casa mea”, “portofelul meu”, “farfuria mea” si va incerca sa-I explice ca trebuie sa fie mai altruist si mai putin atasat de obiecte, aratandu-i efemeritatea lor dincolo de moarte. Totusi, n-o deranjeaza sa traiasca cu el, pentru ca are stabilitate si liniste, iar armonia pentru ea reprezinta unul dintre cele mai importante calitati intr-o casnicie. Singura problema aadevarata apare atunci cand Taurul se incapatazeaza sa nu o lase sa iasa sau sa fac aun lucru. Daca-i lezeaza independenta si-i cere sa nu iasa din cuvantul lui, atunci o pierde. Trebuie neaparat s-o lase sa-si vada prietenii si sa se ocupe si de altceva, in afara de casa.


FEMEIA VARSATOR - BARBATUL GEMENI

Se spune ca sunt doua zodii care se inteleg foarte bine. In principiu, este adevarat, insa o combinatie intre un barbat Gemeni si o nativa Varsator nu este neaparat una extrem de reusita. In primul rand, el nu este genul care sa se simta implinit numai prin casnicie. Fire independenta si volubila, ii place sa stea mai mult plecat si nu prea se implica cu adevarat in toate problemele de acasa. Varsatoarea isi doreste sa fie sotie si mama, insa alaturi de un partener pe care se poate baza, care sa-I inspire incredere si siguranta. Gemenii nu sunt neaparat nici foarte fideli, nici foarte iubitori. Preocuparile lor intra mai degraba in sfera intelectuala, decat in cea afectiva, prin urmare n-o va coplesi cu gesture de tandrete. Dar le va conveni de minune daca au pe cineva care sa le faca bagajul cand pleaca in delegatie, sa le pregateasca pachetelul pentru drum si care sa-I ajute sa se imbrace dimineata. Nimic nu li se pare mai normal ca atunci cand ajung acasa becul de la baie sa fi fost deja reparat, curatenia facuta, mancarea calda pe masa. Considera ca atata timp cat lucreaza, fac deja destul pentru familie. Nu se implica foarte mult nici in viata copiilor, activitatea lor desfasurandu-se cumva in paralel cu cea a familiei. Fie ca stau toata ziua la birou, cu ochii intepeniti in calculator, fie ca ies cu prietenii ore nesfarsite, fie ca tocmai si-au descoperit un nou hobby, oricum pun pe primul plan nevoile personale si tind sa devina agresivi si autoritari daca li se face observatie. Singura armonie creata intre ei tine de sfera intelectuala, de schimbul de idei, de conversatiile pe teme artistice, stiintifice, de calatoriile prin locuri noi si vizitarea expozitiilor sau participarea la spectacole. Aici Varsatoarea si Geamanul comunica excelent. Partea pragmatica a vietii, insa, ramane in spinarea ei, lucru care duce la frustrari, nefericire sau pur si simplu revolta nativei. Este o relatie reusita mai mult intr-o prietenie, insa pentr una amoroasa sunt multe concesii, obstacole si responsabilitati pe care nici unul nu este dispus cu adevarat sa le infrunte.


FEMEIA VARSATOR - BARBATUL RAC

Femeia Varsator gaseste in Rac barbatul afectuos si sincer pe care-l cauta. Eu isi doreste stabilitate in relatie, la fel si ea. Amandoi sunt gata sa dea 100% pentru cuplu si amandoi sunt buni parinti. Varsatoarea indragostita este capabila de mari gesturi de tandrete fata de partener, lucru extrem de important pentru Rac, caci el cauta mereu dovezi de iubire. Amandoi sunt fideli si romantici si au mare nevoie de incredere, pentru a continua o relatie. Fara un teren stabil, sufera mult si ajung chiar sa faca depresii sau sa nu se mai ingrijeasca de propria persoana. Racul este un melancolic. Varsatoarea, contrar racelii si independentei de care e acuzata, are un suflet care aspira la o iubire mare si vrea sa se dedice intreaga viata unui singur barbat. Pentru ca tinde sa se iluzioneze uneori si sa-l vada asa cum isi doreste, nu cum e in realitate, sufera crunt cand e fortata sa accepte lucrurile. Prin urmare cu atat mai mult il va aprecia pe Rac. Ea este genul de femeie cucerita definitiv de catre un barbat vulnerabil. Atata timp cat este sensibil, nu papa-lapte, are destula intuitie pentru a-i intelege nevoile si a-i insufla incredere. Prietenia si afectiunea, gesturile de dragalasenie si de romantism ii apropie mai tare, caci amandoi adora sa stea imbratisati si sa povesteasca ce li s-a mai intamplat. Totusi, ea poate sa fie deranjata de atasamentul lui fata de trecut. Varsatoarea incearca sa-si asume trecutul sau sa-l dea uitarii, concentrandu-se asupra viitorului. Si ea este atasata de parinti si de familie, caci nu poate sa respire doar singura, se inconjoara de prieteni si poate chiar sa se maturizeze greu, bazandu-se pe mama sau pe vreun apropiat. Insa apartine totodata si lumii intregi, vrea sa iasa, sa comunice, sa se distreze. Barbatul Rac este un casnic, iar acest lucru i se poate parea ei oarecum degenerat, caci a iesi doar in fata blocului, sau pana la piata si inapoi inseamna sa-ti ingradesti orizontul si sa vorbesti numai cu un tip de oameni. Din aceasta cauza se pot ivi discutii neplacute, care sa-l raneasca pe Rac mai mult decat si-ar putea imagina ea. Este o combinatie care are potential, insa orice se poate intampla.


FEMEIA VARSATOR - BARBATUL LEU

Fiind zodii de aer si de foc, exista posibilitatea sa se inteleaga, precum exista si mari diferente care fac ireconciliabila o astfel e relatie. Exista permanent o foarte mare atractie intre cei doi. Atat de mare, incat sunt tentati sa-si caute compania, chiar si cand constata ca au aspiratii diferite. Pe ea o atrage ideea stapanului viril, puternic, impunator, stralucitor si mandru. Ii inspira admiratie si simte ca alaturi de el va fi ocrotita si va avea un trai indestulat. Gaseste in el tocmai ceea ce-i lipseste, iubirea pentru propria persoana si increderea nestramutata in fortele proprii. In schimb, el invata de la ea – cat mai subtil, nu intr-un mod ostentativ – ca exista o iubire universala si ca oamenii au in ei un sambure de bine care poate creste, daca conditiile sunt favorabile. Amandoi sunt indreptati spre viitor si le place schimbarea, pentru ca asta poate implica evolutia. El este interesat de dezvoltarea profesionala si de statutul social cat mai inalt, ea vrea sa evolueze spiritual si intelectual. Daca fiecare pastreaza un echilibru intre cele doua, pot sa faca schimb de atuuri sis a-si deschida lumi noi. Varsatoarea il poate duce pe Leu la un spectacol de teatru foarte bun si va constata ca rezoneaza in el emotii nebanuite. El poate s-o ajute in chestiuni practice, legate de cursuri, invatare, dezvoltare profesionala. In plus, amandurora pe place viata buna, nu toate Varsatoarele sunt boeme, dorindu-si doar o mansarda mizera si o activitate de binefacere. Majoritatea sunt bine inradacinate in cotidian, in aceeasi realitate ca cea a Leilor. Ea i se subordoneaza cu mare daruire si-l adora pentru inteligenta si frumusetea lui ravasitoare, el se simte bine stiind cat este de admirat si poate deveni cald si generos. In schimb, daca Leul devine arogant si i se pare ca partenera e prea usor de cucerit si duce lipsa de o avere considerabila si de relatii suspuse, atunci nu au nici o sansa sa se inteleaga. Pot incerca. Fiind in opozitie la 180 de grade in zodiac, exista multa complementaritate.


FEMEIA VARSATOR - BARBATUL FECIOARA

Sunt doua persoane care traiesc in lumi diferite. Au cateva lucruri in comun, destul de importante, dar prea putine ca sa faca relatia sa reziste. Amandoi isi doresc o relatie serioasa, pentru a avea parte de stabilitate, fidelitate si incredere. Vor gasi unul in altul aceste calitati. Se intelg destul de bine si la nivel intelectual, deoarece sunt extrem de inteligenti si colaboreaza excelent cand trebuie sa faca schimb de idei. Curiosi din fire, au o cultura vasta si le place enorm sa stea de vorba despre tot felul de subiecte. Barbatul Fecioara este un bun profesor, astfel incat poate sa-i explice nativei tot felul de proceduri, sa-i dea lectii, sa-i faca traininguri. Are rabdarea si dedicatia nececara pentru a o face sa atinga mari performante, iar ea ii este recunoscatoare pentru atentia acordata, ii place sa invete. Dar daca il incepe s-o priveasca de sus, sau sa-i faca liste de sarcini, sau s-o critice din cauza ca este mai visatoare, prea idealista, imprastiata sau pentru ca se imbraca excentric, s-a dus pe apa sambetei comunicarea. Varsatoarea pretinde sa fie respectata. Fara acest lucru, nu se mai oboseste sa stea la discutii. In plus, el este prea organizat, pre riguros chiar si in situatiile personale, in care ar trebui sa se relaxeze si sa traiasca clipa. Ea va dori s-o ia in brate brusc si s-o sarute cu patima, lui nici prin cap nu-i trece sa fie spontan. Nu crede ca partenera se ridica la nivelul lui, are impresia ca numai el poate duce la bun sfarsit un lucru intr-un mod eficient, iar asta o irita peste masura. Barbatul Fecioara ii lezeaza independenta si tinde sa-i stirbeasca personalitatea, lucru de nepermis pentru o Varsatoare. Discutiile sunt numeroase si usturatoare, caci amandoi au incredere in propria parere si nu se lasa condusi de cineva care nu le insufla respect. Pentru o relatie de lunga durata, e mai sanatos sa caute in alta parte.


FEMEIA VARSATOR - BARBATUL BALANTA

Au destul de multe lucruri in comun. In primul rand, el vede implinirea prin casatorie, asadar isi doreste o relatie stabila, ca si Varsatoarea. Inceputul este initiat mai greu, caci barbatul Balanta are nevoie de incurajari evidente pentru a face primii pasi, altfel bate in retragere si asteapta sa fie el eventual abordat. Nici ea nu prea este genul care sa incerce sa cucereasca pe cineva, chiar daca se simte atrasa de acea persoana. Amandoi se tem sa nu fie refuzati, caci sufera foarte mult daca se simt indezirabili. Fiind un adevarat gentleman, o cucereste cu manierele lui impecabile, cu eleganta tinutei si a conversatiei, cu atentia cu care o trateaza. Are un fel de a se comporta ca pe vremuri, nu-i e lene sa coboare primul si sa ocoleasca masina pentru a-i deschide partenerei portiera, ii aduce flori si o face sa fie mandra de el cand apar in societate. Amandoi sunt romantici si inteligenti, astfel incat pot discuta ore in sir despre domenii diferite, de la familie, la aparitia plantelor. Conteaza ca presimt in celalalt o naturalete si o sinceritate care-i relaxeaza si le dau un sentiment de incredere, deschizandu-se astfel tot mai mult si cautand compania celuilalt. Este extrem de important faptul ca amandoi se asteapta ca o relatie sa se bazeze pe fidelitate si pe tratarea problemelor de la egal la egal. Chiar daca nu exista nici un lider, asta nu inseamna ca nu sunt capabili sa ia decizii. Sigur, le-ar prinde bine putin mai mult simt practic, caci nu sunt firi foarte pragmatice. Insa sunt talentati si responsabili, astfel incat pot duce la bun sfarsit un proiect. Lucreaza foarte bine atat in echipa, cat si singuri. Pentru ca la nativi comunicarea este la rang inalt, vorbesc despre preocuparile lor, despre ceea ce nu merge bine sau despre ceea ce viseaza si au suficienta rabdare sa se asculte. Este o relatie destul de reusita, merita incercat.


FEMEIA VARSATOR - BARBATUL SCORPION

Cum ar putea Varsatoarea presiunile pshihologice, posesivitatea si gelozia Scorpionului ? S-ar simti permanent in pericol, santajata ca a plecat doar cu prietenii in oras in timp ce el inca se afla la birou, ingrozita ca s-ar putea razbuna pe ea. Este suficient de inteligenta ca sa intuiasca faptul a-l provoca pe Scorpion este echivalent cu a se juca cu focul si o butelie de gaz. Ea vrea sa fie libera, sa aiba mintea limpede si sufletul linistit, sa se intoarca intr-o casa unde domneste armonia, nu unde ii este frica sa paseasca de teama vreunui conflict. Nativul incearca s-o domine. Fara sanse. Se lasa dominata, dar de barbati pe care-i iubeste, ii respecta si in care are incredere. Pe un Scorpion nu l-ar putea nici macar simpatiza, pentru ca i se pare prea pasional, prea patetic, prea inchipuit. Degeaba straluceste el prin inteligenta, la ce bun, daca in loc sa-l sensibilizeze cazurile umanitare, lui ii place sa-i chinuie pe cei pe care-i domina prin subtilitate psihologica ? De ce ar conta ca sunt extrem de eficienti in domeniul de activitate, daca privesc de sus pe toata lumea si pretind ca au standarde prea greu de atins de catre un muritor de rand ? Femeia Varsator este genul de persoana capabila sa admire si sa respecte atat pe femeia de serviciu care-i curata biroul, cat si pe o profesoara universitara de renume. Sufletul, coloana vertebrala, sinceritatea si umanismul persoanei primeaza, nu educatia, contul in banca si profunzimea. Scorpionul nu-i inspira nici cea mai mica incredere, caci nativa pune mare pret pe limbajul privirii si presimte in acesta energii adanci. El nu gaseste in Varsatoare femeia voluptuoasa pe care o cauta, nu pentru ca nu ar fi pasionala si nu s-ar abandona total, dar pur si simplu nu este el acela. O gaseste cam superficiala, lipsita de ascutime psihologica – aici s-ar putea sa se insele- si oricum mult prea independenta pentru gustul lui. El vrea provocari, face presiuni numai pentru a aduce un strop de sare si piper in relatie, o bruscheaza sau initiaza discutii. Exista doua posibilitati : ori Varsatoarea renunta din prima secunda, ori reactioneaza cu violenta si-i arunca in fata parerea ei despre el, dupa care ii intoarce spatele. Varianta a doua e cam riscanta, s-ar putea sa i-o plateasca mai tarziu, de mii de ori mai urat. In tot cazul, o astfel de combinatie este precum uleiul si apa. Fara sanse, probabil nici macar pentru o aventura scurta. Au pareri prea proaste unul despre altul. Si nu merita sa-si consume energia inutil.


FEMEIA VARSATOR - BARBATUL SAGETATOR

Au foarte multe lucruri in comun. Probabil ca singura problema o reprezinta acei Sagetatori care nu sunt inca decisi sa se aseze la casa lor. Exista nativi iubitori de aventura, sunt atrasi irezistibil de lumea larga, de tot ceea ce are ea sa le ofere. Femeia Varsator, oricat de independenta este, cauta implinirea prin dragoste, iar aceasta inseamna sa vada ca partenerul de viata ii este aproape. In cazul in care nativii sunt de acord sa aiba o relatie stabila, atunci si-au gasit perechea. Isi inteleg reciproc nevoia de spatiu, fara sa se raceasca unul de altul. Libertatea inseamna sa se intalneasca din cand in cand cu vreun prieten drag intre patru ochi, sa se reculeaga la o plimbare solitara prin parc, sa se bucure singuri de muzica preferata, dansand prin casa. Asta nu stirbeste cu nimic legatura dintre ei. Adora sa discute despre planurile de viitor, sa colaboreze la diverse proiecte, sa mearga impreuna la petreceri, sa se distreze cu grupul lor vast de prieteni si cunostinte, sa cunoasca lume noua, sa calatoreasca cat mai mult sau sa admire vreo piesa artistica. Au din nastere un optimism care ii insoteste intotdeauna, sau care oricum revine dupa perioade de seriozitate. Nu pot trai fara sa rada si le place sa ironizeze prostia si rautatea pe care o mai intalnesc uneori si chiar sa se autoironizeze. Pot deveni teatrali, caci adora sa se afle in centrul atentiei, prin urmare stiu sa tina un discurs convingator, fie ca este vorba de stiinta, fie de o festivitate de premiere sau o aniversare, oricum reusesc sa castige simpatia publicului. Au talentul de a istorisi povestioare si de a spune bancuri, captivand ascultatorii. Se stimuleaza reciproc pentru a atinge performantele cele mai inalte. Femeia Varsator intuieste cele mai ascunse calitati ale partenerului si le scoate la iveala cu tanct si cu multa daruire. Ea ii ofera stabilitate si i se dedica total. El apreciaza sincer faptul ca nu-l controleaza si nu-l bate la cap cu telefoane si liste de responsabilitati saptamanale. Amandoi sunt capabili sa experimenteze neincetat, sa invete lucruri noi, pentru ca nu se tem de schimbare, diompotriva, viitorul li se pare fascinant.


FEMEIA VARSATOR - BARBATUL CAPRICORN

Aparent traiesc in lumi complet diferite si nu au cum sa gaseasca vreo modalitate de comunicare. Ea priveste spre ziua de maine din punct de vedere al evolutiei umane si spirituale, barbatul Capricorn este si el interesat de viitor, insa de cel material, palpabil si imediat. Probabil ca ea nu va intelege motivul pentru care nativul apreciaza asa mult banii si de ce munceste atat pentru castig. Insa Varsatoarei ii face placere sa-i cheltuiasca, mai ales daca isi achizitioneaza vreun robot de bucatarie performant sau pleaca intr-o vacanta exotica. Nu este o materialista adevarata, dar constientizeaza ca pentru un trai indestulat trebuie sa muncesti din greu si isi apreciaza partenerul pentru seriozitatea si profesionalismul de care da dovada la locul de munca. Amandoi sunt dedicati in meseriile lor, insa nativa poate munci eficient si singura si in echipa, el numai singur. Ea are prieteni si cunostinte multe, el nu cauta compania nimanui. Pe de o parte, barbatul Capricorn este un pic cam prea traditionalist pentru ea, cam linistit, cu un chip grav si reguli oarecum rigide. Aceasta avand in vedere ca ea nativa este mult mai sociabila, ii place sa iasa, sa vada lucruri noi, schimbarea o stimuleaza intelectual, respinge regulile care-i ingradesc libertatea de manifestare, este dinamica si optimista. Totusi, in mod curios, stie sa recunoasca necesitatea unei reglementari bune si i se supune cand e nevoie. Amandoi in fond cauta o relatie stabila, bazata pe incredere si respect, fidelitate si afectiune. Functioneaza bine mai degraba la nivel de prietenie, decat de iubiti. Nu sunt foarte compatibili pe plan erotic, insa sunt doi parteneri care se sustin reciproc. El vrea sa domine, ea este genul care sa se lase condusa, daca-l iubeste si-l admira sincer. Varsatoarea ii impartaseste din lumea ei spirituala, el o invata sa puna mai mare pret pe ceea ce are in prezent, ceea ce nu-i deloc rau. Lucrurile functioneaza bine atata timp cat el ii acorda libertatea de a iesi din cand in cand – o Varsatoare nu-si inseala sotul pentru ca-i este prea greu sa minta si o streseaza ideea ca l-ar rani- aceste iesiri fiind necesare pentru a comunica cu restul lumii. Ii va fi recunoscatoare ca o intelege si-l va sprijini si mai mult.


FEMEIA VARSATOR – BARBATUL VARSATOR

Exista o mare compatibilitate intre cei doi, gratie naturii care se regaseste pe sine in alta fiinta. Amandoi sunt pregatiti sa iubeasca total si in acelasi timp, sa ofere spatiu atunci cand unul simte nevoia de singuratate. Comunicarea se face la nivel gestual si din priviri, caci se inteleg si fara sa-si explice in cuvinte ce-si doresc. Umanisti convinsi si inimosi, au un larg cerc de prieteni, alaturi de care petrec mult timp. Casa lor le este deschisa in permanenta si sunt gata sa-i ajute ori de cate ori li se cere sprijinul, fara sa astepte nimic altceva decat respect. Isi discuta problemele in mod deschis si stiu sa se implice unul in viata celuilalt cand este nevoie, caci ideea de cuplu presupune din punctual lor de vedere sa fii acolo si la bine, si la rau. Nu trebuie sa-si faca probleme legate de fidelitate, caci odata ce s-au gasit, sunt slabe sanse sa se mai lase cuceriti de altcineva. Isi respecta programul de lucru, familiile din care provin si nevoia de un timp numai al lor, in care fiecare se ocupa de treburile sale, sau pur si simplu mediteaza la nenumaratele lucruri care-i preocupa. Pe plan erotic se inteleg bine, avand aceleasi astepatari. Pot discuta cam despre orice, pentru ca schimbul de informatie le largeste orizonturile si-I motiveaza sa-si urmeze visele. Amandoi sunt de principiul ca trebuie sa se situeze la acelasi nivel, astfel incat in acest cuplu nu conduce nimeni in mod deosebit, preluand initiative cand unul, cand altul, fara prea multe explicatii si discutii. Un inconvenient il reprezinta faptul ca avand aceleasi calitati si defecte, se impiedica uneori, cand este nevoie sa-si exercite autoritatea, sau sa fie extrem de pragmatici si de chibzuiti. Totusi, au sanse sa depaseasca cu bine dificultatile si sa duca o viata fericita impreuna.


FEMEIA VARSATOR - BARBATUL PESTI

Este o combinatie destul de imprevizibila. Amandoi sunt visatori, romantici, idealisti, umanitari. Prin urmare, la nivel emotional sentimentele fuzioneaza destul de bine. Apreciaza gesturile pline de sensibilitate si sunt destul de naivi, acordand credit oricui, numai pentru ca acea persoana le cere asta. Nu sunt tocmai niste concurente la concursurile de frumusete care-si doresc « pacea in lume », insa pentru ei binele si spiritul umanitarist reprezinta totusi niste termeni importanti. Functioneaza bine la nivelul intuitiv, putand sa se inteleaga si fara cuvinte. Au in comun si preocuparile artistice, astfel incat isi impartasesc cunostintele din domeniu si chiar pot sa mearga impreuna la o lansare de carte. In rest, sunt doua firi destul de diferite. El este instabil, impredictibil, femeia Varsator stie bine ce-si doreste si nu-si modifca starea de spirit fara un motiv vizibil. El traieste in lumea lui de visare si magie, ea are ochii larg deschisi atat catre interior, caci o preocupa cunoasterea de sine, cat si catre exterior, pentru ca nu poate trai fara oameni, fara prieteni, cu care sa-si impartaseasca bucuriile si necazurile. In momentul in care incepe cu schimbarile emotionale, nativa isi pierde increderea in el, asteptandu-se la tot ce poate fi mai rau. Vrea alaturi de ea un barbat care s-o completeze, care s-o invete sa fie putin mai materialista si mai lucida, ori Pestii nu-i pot oferi asa ceva. Simte ca nu se poate baza pe ei cu ochii inchisi, asa ca probabil va cauta in alta parte.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din astrologie-zodii

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Expertul Acasa.ro, Silvia Teodorescu, arhitect

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Pune o intrebare