Astrologie

#horoscop #sex #compatibilitatii zodii #horoscopul dragostei #horoscup sagetator

Compatibilitatea sexuala a Sagetatorului cu cele 12 zodii

Sagetatorul este foarte talentat in dormitor. Viata sexuala este una dintre ariile existentiale cele mai importante pentru nativii acestei zodii. Sagetatorul seduce cu usurinta, insa ii place sa ia lucrurile pas cu pas, savurand momentul si isi pierde repede interesul daca partenerul ii ofera mai putina atentie decat cere el.

Iata cat de compatibil este Sagetatorul in plan sexual cu cele 12 zodii:


Sex: Sagetator - Berbec

Berbecul si Sagetatorul sunt semne de foc, ceea ce constituie un atuu, deoarece ambii parteneri sunt pasionali. Pentru Sagetator si Berbec nu exista retineri sau temeri in dormitor, ceea ce ii face sa incerce totul. Cu toate acestea, Berbecul este spontan si repezit, in timp ce Sagetatorul prefera sa treaca prin toate etapele seductiei.


Sex: Sagetator - Taur

Taurul pune foarte mare pret pe sex, iar acest lucru este un numitor comun pentru cei doi nativi. Totusi, Taurii prefera persoanele stabile, care nu dispar a doua zi. Sagetatorii sunt genul aventurier, care savureaza momentul si apoi isi vad de viata lor fara sa priveasca in urma.


Sex: Sagetator - Gemeni

Sagetatorul poate fi atras de Gemeni in plan sexual deoarece nativii Gemeni au o multime de cunostinte despre sex si sunt dornici sa si practice, nu doar sa vorbeasca. Ambele zodii se plictisesc repede, astfel incat intre Sagetator si Gemeni poate fi cel mult o aventura de o noapte.


Sex: Sagetator - Rac

Racul este fascinat de talentul de amant al Sagetatorului. Acesta din urma ii ghiceste vulnerabilitatile si nevoile, reusind sa-l aduca pe Rac pe culmile placerii. Totusi, Racul se poate indragosti rapid, in timp ce pentru Sagetator partida de sex constituie doar o amintire frumoasa.


Sex: Sagetator - Leu

Sagetatorii si Leii sunt pasionali in dormitor si pot trai experiente deosebit de placute in plan sexual. Leii, insa, se gandesc mai mult la propria lor placere. Sagetatorii ofera totul in pat, insa se asteapta sa primeasca aceeasi atentie. Cu un partener sexual Leu, acest lucru este mai greu de obtinut.


Sex: Sagetator - Fecioara

Sagetatorul si Fecioara nu se simt atrasi unul de altul. Primul vede in Fecioara o persoana rece, pe care o suspecteaza de rigiditate. Fecioara nu are incredere in aventurierul Sagetator, ea fiind o zodie care are nevoie de stabilitate si relatii de durata. Este putin probabil ca cei doi sa aiba parte de experiente sexuale deosebite.

 

Sex: Sagetator - Balanta

Sagetatorul este atras sexual de Balanta. Nativii Balanta sunt eleganti, mereu la moda, voluptuosi. Totusi, Balanta viseaza la casatorie si la relatii de lunga durata, ori Sagetatorii nu vor sa-si bata capul cu asa ceva. Daca prind ocazia, nativii Sagetator vor accepta sa petreaca o noapte de sex cu o Balanta si vor disparea dimineata.


Sex: Sagetator - Scorpion

Pentru Sagetator si Scorpion, sexul poate fi incendiar. Ambele zodii sunt foarte pasionale si lipsite complet de temeri sau tabuuri in ceea ce priveste sexul. Chiar si cele mai extravagante forme de sex sunt demne de a fi incercate, din punctul lor de vedere.


Sex: Sagetator - Sagetator

Intre doi Sagetatori, sexul nu poate fi decat o mare bucurie. Cei doi parteneri se inteleg reciproc chiar si numai din priviri. Amandoi vor sa traiasca clipa la maxim si niciunul nu face gesturi nepotrivite. Se poate ca doi buni prieteni Sagetator sa faca si sex, intr-o relatie de tipul "prietenie cu beneficii".


Sex: Sagetator - Capricorn

Capricornul este o persoana severa, serioasa, responsabila, foarte greu de cucerit. Acest lucru il poate sa i se para incitant Sagetatorului, care va porni la atac. In dormitor, cei doi se dezlantuie si traiesc momente de maxima placere. Mai tarziu, insa, Capricornul regreta ca s-a lasat purtat de val.


Sex: Sagetator - Varsator

Sagetatorul si Varsatorul sunt pe aceeasi lungime de unda in plan sexual si mental. Amandoi sunt pasionali si niciunul nu se grabeste sa ajunga in pat. Cei doi parcurg toate etapele, una dintre aceste etape fiind cucerirea celuilalt prin umor. Sagetatorul si Varsatorul se satisfac reciproc la nivel fizic si sunt compatibili in plan mental.


Sex: Sagetator - Pesti

Pestii sunt foarte sensibili si au nevoie de toata atentia Sagetatorului in dormitor pentru a se relaxa si pentru a se putea bucura din plin de o partida de sex. Nativii Pesti ofera la fel de mult pe cat primesc. Problema este ca Pestii nu se vor multumi cu o aventura de o noapte, in timp ce Sagetatorii vor fi interesati de noi cuceriri.

Sursa foto: sodahead.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din astrologie-zodii

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Expertul Acasa.ro, Silvia Teodorescu, arhitect

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Top

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui: Ce influenta are echinoctiul de toamna asupra noastra

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui

Pune o intrebare