Astrologie

#compatibilitate #compatibilitati #berbec #fecioara #femeia berbec #barbatul fecioara #horoscop

Compatibilitati: femeia Berbec si barbatul Fecioara

Femeia Berbec este impulsiva si combativa, barbatul fecioara este rational si pacifist. Ea are un acut simt al umorului, el este sever si grav. Femeii Berbec ii place o viata dinamica, presarata de provocari, situatii noi, experiente de care are parte aproape involuntar, pentru ca ea mai intai actioneaza, apoi se uita sa vada daca au loc consecinte nedorite sau pozitive.

Barbatul Fecioara este calculat, nu-i place spontaneitatea in masura in care asta inseamna hazard pur. Daca pentru atingerea unui scop comun isi pun la bataie in mod ordonat calitatile, atunci au sanse sa le fie bine impreuna. El analizeaza problema, dupa care ea trece la actiune, completandu-se reciproc. Se simt atrasi unul de altul tocmai pentru ca descopera ceea ce le lipseste. Cu toate acestea, cu timpul s-ar putea ca Fecioara sa fie tentata sa incerce o reabilitare a Berbecului, dandu-i un scop precis in viata si niste reguli de conduita , insa prea multe pretentii si prea multe sfaturi nedorite s-ar putea sa-l irite crunt pe Berbec.

Nativa Berbec incearca sa domine Fecioara si poate fi multumita atata timp cat reuseste, dar in relatia lor lipseste flacara, scanteile aprinse de ambele parti. Cu modul lui lucid de a privi lucrurile, barbatul fecioara poate spulbera orice vraja a unei nopti pline de aventuri, incepute in varf de munte facand alpinism si sfarsite pe podeauna de lemn a uni cabane din padure. Pe de o parte, femeia Berbec ii este recunoscatoare partenerului pentru atentia acestuia fata de treburile casnice, activitatile monotone care pe ea o fac sa-si piarda rabdarea. Pe de alta parte, avand o viziune de ansamblu asupra unei situatii, se poate sa nu astepte ca Fecioara sa analizeze indelung o situatie si sa-si vada singura de drum.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din astrologie-zodii

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro