Astrologie

#compatibilitate #compatibilitati #berbec #varsator #femeia berbec #barbatul varsator #horoscop

Compatibilitati: femeia Berbec si barbatul Varsator

Relatia femeii Berbec cu barbatul varsator poate fi una dintre cele mai reusite combinatii. Ambii sunt persoane optimiste, lucru foarte important intr-o relatie, pentru ca obstacolele sunt depasite cu umor si incredere intr-un viitor mai bun. Daca muncesc impreuna, sunt entuziasti si se amuza si se motiveaza reciproc, acumuland informatie, explicandu-si unul altuia diverse principii, spunand glume, intr-o atmosfera plina de afectiune si prietenie.

In privinta nevoii femeii Berbec de a fi pusa pe primul loc si de a se simti iubita si admirata, lucrurile decurg cum nu se poate mai bine, pentru ca Varsatorul este gata sa-i indeplineasca orice dorinta, atata timp cat ii este respectata independenta de miscare. Daca iubeste sincer, poate sa se puna in slujba partenerei, coplesind-o cu afectiune si atentie. In schimb, Berbecul ii ofera acestuia increderea de a actiona in vederea indeplinirii viselor, practiv ii dovedeste ca nu este nebun daca viseaza la un viitor neobisnuit, rupt de premizele existentiale vehiculate, ii arata ca lumea lui imaginara poate sa fie materializata daca indrazneste sa actioneze.

In unele cazuri totusi, nativa Berbec poate fi mult prea dinamica pentru partenerul sau Varsator si atunci acesta din urma trebuie sa accepte sa se plieze pe personalitatea puternica a acesteia, sa faca fata schimbarilor, pentru ca relatia sa functioneze.  Daca femeia Berbec are expectative prea mari de la partener, iar acesta nu este suficient de matur si de puternic, s-ar putea sa aiba parte de dezamagiri. Prin urmare, este bine sa discute mult, sa stie fiecare ce rol joaca in cuplu si ce-si pot oferi reciproc.

Cei doi functioneaza armonios intr-o relatie de prietenie , in care cele doua personalitati stralucesc prin creativitate, comunicare si optimism. Atata vreme cat sunt suficient de maturi si de pregatiti pentru a-si asuma resposabilitatea unei casnicii, pot face un cuplu reusit.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din astrologie-zodii

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro