Astrologie

#barbatul capricorn #capricorn #femeia fecioara #fecioara

Compatibilitati: femeia Fecioara si barbatul Capricorn

Femeia Fecioara si barbatul capricorn formeaza un cuplu sobru, care nu prea stie sa se distreze, dar care exceleaza cand cei doi isi pun in cap ceva. Barbatul Capricorn este o persoana traditionala, cu o viata asezata, linistita. Acest lucru i se potriveste perfect Fecioarei, caci si ea se simte bine cu o existenta echilibrata, monotona, sigura.

Amandoi incep foarte greu o relatie, pentru ca nu le place riscul si-si calculeaza fiecare miscare. Insa vor descoperi curand ca nu au de ce sa se teama, caci amandoi vor ceva pentru totdeauna si sunt gata sa-si asume responsabilitatile necesare. Sunt doi oameni maturi care stiu exact ce valoare au si ce asteapta de la viata, sau mai bine zis ce-si doresc, deoarece nu le sta in fire sa astepte sa le pice din cer, dimpotriva. Isi folosesc intreaga energie, rezistenta, perseverenta, talentul si incapatanarea pentru a-si atinge scopul.

Femeia Fecioara si barbatul Capricorn sunt genul de oameni care construiesc incet, dar singur, pana pun ultima caramida. Pentru amandoi conteaza siguranta unui trai indestulat, el vrea sa stie ca va ava batraneti linistite, ea este econoama si rationala la cumparaturi. Nici unul nu va avea parte de surprize, caci se inteleg perfect, poate si fara cuvinte. In schimb, pe plan erotic ar trebui sa fie mai deschisi, sa se lase in voia pasiunii si sa invete sa traiasca clipa, manac uneori, fara planuri, grafice, programari sau analize.

S-ar putea sa para doi mosuleti pentru cei din jur, insa ce conteaza atata timp cat ei se simt impliniti ? Vor lucra cu daruire, seriozitate si responsabilitate maxima pentru familia lor, pentru ei insisi si pentru copii.  Barbatul Capricorn vrea sa domine si va gasi in Fecioara supusa cea mai fidela si mai de incredere la care poate visa vreodata. Trebuie in schimb s-o aprecieze sincer pentru calitatile ei. Femeia Fecioara este bine sa se abtina de la critici, caci barbatul Capricorn nu suporta sa i se faca reprosuri, nici macar in gluma. In rest, sunt un cuplu potrivit care poate avea parte de o lunga si linistita viata impreuna.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din astrologie-zodii

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Expertul Acasa.ro, Silvia Teodorescu, arhitect

Pune o intrebare