Astrologie

#pesti #fecioara #barbatul pesti #femeia fecioara

Compatibilitati: femeia Fecioara si barbatul Pesti

In ceea ce priveste femeia Fecioara si barbatul Pesti , numai daca este o relatie de complementaritate aceasta poate functiona. Fecioara este rationala, nativul Pesti e intuitiv. Ea este rece, el sensibil, ea se gandeste la aspectul material al vietii si la o metoda de a structura  lucrurile in vederea atingerii unui scop precis.

Nativa Fecioara duce o existenta echilibrata, stabila, el este schimbator si nu se intelege uneori nici pe el insusi. Fecioara simte nevoia sa invete, sa educe, sa reglementeze, sa stabileasca proceduri, sa serveasca, el este un timid care se lasa cu placere ingrijit si rasfatat de altcineva. Insa el se simte atras de imaginea feminina tridimensionala, de fiintele eterice, misterioase, care-i stimuleaza toate simturile, ori nativa Fecioara este un semn de pamant al unei personalitati cat se poate de pragmatice.

Barbatul Pesti poate sa para profund indragostit de ea, insa in acelasi timp sa fie pasionat de alta femeie, incapabil sa aleaga. De fapt, probabil nici nu-si pune problema sa faca vreo alegere. Femeia Feciora insa isi doreste un partener rational, puternic, care stie ce vrea, alaturi de care sa invete, sa se dezvolte, sa infloreasca.

Cei doi se inteleg bine la nivelul ideilor, caci amandoi sunt inteligenti si au de obicei cunostinte destul de variate si pot face schimb de « lentilele » prin care vad lumea. Pestii invata sa studieze obiectiv un lucru – fie si doar pentru cateva minute, iar Fecioara descopera latura senzoriala si intuitiva a lucrurilor care o inconjoara. Insa pentru o relatie de lunga durata , este nevoie de mai mult de atat, pentru a o face sa functioneze. In general, Fecioara va juca rolul personalitatii dominatoare si responsabile, aducandu-si partenerul cu picioarele pe pamant cand e cazul, lasandu-l in restul timpului sa viseze, in lumea lui.


 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din astrologie-zodii

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro