Astrologie

#femeia gemeni #barbatul capricorn #gemeni #capricorn #compatibilitate #compatibilitati

Compatibilitati: femeia Gemeni si barbatul Capricorn

si nu sunt cea mai fericita combinatie, deoarece baza este mult prea diferita. Intr-o prima instanta, se pot simti atrasi unul de celalalt, asa cum se atrag contrariile.

Pentru ca nativul analizeaza lucid situatia inainte de a accepta langa el pe cineva, decizia se poate sa fie una de retragere, cand descopera in partenera Gemeni o fire prea dinamica, prea entuziasta si chiar imatura. El simte nevoia de siguranta, de stabilitate si echilibru, iar femeia Gemeni nu este profund inradacinata in present, nu-si bate capul cu problemele materiale, nu are rabdarea sa-l asculte cand ii cere ceva. Daca nu este pregatita pentru o relatie serioasa , aceasta nici macar nu va incepe.

Barbatul Capricorn nu vrea sa creasca un copil, ci sa aiba un sprijin sufletesc si financiar, alaturi de care sa construiasca si sa adune cat mai mult, pentru batraneti linistite. El ii cere sa discute despre cheltuieli si sa realizeze impreuna un plan, ea isi poate dori sa se intalneasca cu prietenii. Daca este prea boema sau prea instabila, nu are cum sa-l cucereasca.

In schimb, in cazul in care ajung la un consens intre spiritul ei de independenta si seriozitatea lui, atunci pot sa invete cate ceva unul de la altul. Ea ii arata ce inseamna distractia adevarata, il destinde si-i demonstreaza ca viata poate fi frumoasa si ca uneori este bine sa lasi grijile deoparte ca sa te simti bine. De asemenea, femeia Gemeni ii poate satisface nevoia de informatie, caci este o creatura eminamente intelectuala si stie o gramada de lucruri, fiind capabila sa-i dea idei folositoare pe plan profesional.

Alaturi de ea, barbatul Capricorn va rade cum probabil nici nu stia ca se poate rade. El o invata sa fie cu picioarele pe pamant, responsabilizand-o si facand-o sa actioneze intr-un mod riguros, programat, pentru rezultate excelente. Pot incerca o relatie, insa concesiile sunt destul de mari si e improbabil ca vreunul se va mula pe personalitatea celuilalt.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din astrologie-zodii

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui: Ce influenta are echinoctiul de toamna asupra noastra

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui

Pune o intrebare