Astrologie

#gemeni #barbatul gemeni #femeia gemeni #horoscop #compatibilitate #compatibilitati #cuplu

Compatibilitati: femeia Gemeni si barbatul Gemeni

Femeia Gemeni si barbatul Gemeni pot forma un cuplu reusit daca stiu sa-si respecte reciproc opiniile. Amandurora le place sa vorbeasca si vor avea ce sa-si povesteasca, sarind de la un subiect la altul cu o viteza halucinanta. Daca insa fac parte dintre acei reprezentanti ai zodiei care nu prea lasa pe ceilalti sa conduca discutia mai mult de cateva minute, s-ar putea simti lezati.

Pentru ca sunt mereu indreptati spre domeniile viitorului, pot sa colaboreze bine pe plan profesional, inspirandu-se reciproc, facand schimbi de idei inovatoare si punandu-le in practica. In viata personala sunt un cuplu modern, interesat de ultimele aparitii in materie de constructii, mobila, aparate electrocasnice etc si pot sa-si uneasca fortele pentru a cladi o casa in pas cu vremea, in care sa-si invite prietenii la distractii.

Pe de alta parte, asta ar putea san u fie o idee atat de buna, caci adora sa iasa, cunosc mai multe locuinte decat orice alta persoana, pentru ca sunt invitati peste tot si nu prea isi petrec timpul pe acasa. Arta conversatiei este la mare rang in cazul nativilor Gemeni si stralucesc in orice discutie. Amandoi vor aprecia inteligenta partenerului si se vor lansa in lungi discutii, care pot dura si toata noaptea. Ambii inteleg nevoia de libertate a celuilalt si pentru ca simt nevoia de contact permanent cu restul lumii, nu se vor supara daca celalalt nu vine la cina, pentru ca si oricum amandoi isi vor petrece seara in oras, impreuna, sau cu prietenii.

Riscul vine de la tentatia noutatii, a micilor flirturi, a manifestarilor mai putin indicate atunci cand ai deja pe cineva. Daca cei doi devin un cuplu dupa ce au trecut de varsta aventurilor si a experientelor, pot fi suficient de maturi si de realisti pentru a aprecia cu adevarat calitatile celuilalt si pentru a nu mai simti nevoia sa zboare din floare in floare.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din astrologie-zodii

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro